למה אני לא מצליח לצפות ב 3D?
שלום
ברשותי מקרן OPTOMA HD 26 ואני מנסה לצפות בסרטי תלת מימד ולא מצליח, אף פעם לא הצלחתי להבין מה נדרש ע"מ שזה יעבוד.
אני מנסה לצפות בסרט תלת מימד (SBS) בעזרת מחשב מקבוב אייר 2011 בעל כרטיס מסך Advanced Intel HD Graphics 3000 ובעזרת משקפי תלת מימד תומכים DLP -.
תודה
ברשותי מקרן OPTOMA HD 26 ואני מנסה לצפות בסרטי תלת מימד ולא מצליח, אף פעם לא הצלחתי להבין מה נדרש ע"מ שזה יעבוד.
אני מנסה לצפות בסרט תלת מימד (SBS) בעזרת מחשב מקבוב אייר 2011 בעל כרטיס מסך Advanced Intel HD Graphics 3000 ובעזרת משקפי תלת מימד תומכים DLP -.
תודה
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
SBS לא תלוי בכרטיס מסך.
ולפי התמונה זה לא סרט SBS, זה half OU.
בנוסף נסה שתצוגה תהיה רק במקרן, בלי הנייד שלך... שנראה שהוא פעיל ובגלל זה המקרן לא מזהה?
תנסה להוריד סרט SBS .
ולפי התמונה זה לא סרט SBS, זה half OU.
בנוסף נסה שתצוגה תהיה רק במקרן, בלי הנייד שלך... שנראה שהוא פעיל ובגלל זה המקרן לא מזהה?
תנסה להוריד סרט SBS .
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
@mp3lll
·
אני לא מבין מה ההבדל בין half ou ל SBS בשניהם מסופקות שתי תמונות והשוני היחידי שאני רואה הוא המיקום שלהם. במקרן יש לי שתי אופציות לבחירה או SBS או TOP BOTTON ובמקרה הזה בחרתי בTOP BOTTON .
אני ינסה בינתיים למצוא סרט SBS .
ולגבי המסך הוא כרגע במצב EXTENDED ככה שאני לא מבין איך הוא יכול להשפיע, אבל בכל מקרה אסגור אותו.
·
אני לא מבין מה ההבדל בין half ou ל SBS בשניהם מסופקות שתי תמונות והשוני היחידי שאני רואה הוא המיקום שלהם. במקרן יש לי שתי אופציות לבחירה או SBS או TOP BOTTON ובמקרה הזה בחרתי בTOP BOTTON .
אני ינסה בינתיים למצוא סרט SBS .
ולגבי המסך הוא כרגע במצב EXTENDED ככה שאני לא מבין איך הוא יכול להשפיע, אבל בכל מקרה אסגור אותו.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
למה אתה לא צופה בתלת מלא (קובץ ISO)?
אתה מודע לזה שמה שאתה רואה (או תראה) בקבצים הללו זה חצי רזולוציה ?
המקרן תומך במלא, אז למה לא לנצל זאת?
אתה מודע לזה שמה שאתה רואה (או תראה) בקבצים הללו זה חצי רזולוציה ?
המקרן תומך במלא, אז למה לא לנצל זאת?