עזרה בחיבור מחשב נייד, דרך תחנת עגינה ומשם לרסיבר !
-
FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5183
- נתן תודות: 1068 פעמים
- קיבל תודות: 704 פעמים
בוקר טוב, יש לי מחשב נייד lenovo thinkpad e440, קניתי
תחנת עגינה Lenovo ThinkPad OneLink Dock e440, וברצוני לחבר אותה לרסיבר marantz sr 5010 יש ברשות אר דיסק חיצוני של ווסטרן דיגיטל שעליו יושבים הסרטים, אז נסתי לחבר וקצת הסתבכתי, את תחנת העגינה חברתי בכבל hdmi לרסיבר לכניסה בשם game, כבל רשת לראוטר, את התרה חברתי לתחנת עגינה ל usb 3, ואת כבל החשמל לשקע כמובן, הגדרתי ברסיבר, עכשיו אני רואה את מסך המחשב בטלויזיה אבל אין שמע...
מה עליי לעשות ?, תודה לכל העוזרים
תחנת עגינה Lenovo ThinkPad OneLink Dock e440, וברצוני לחבר אותה לרסיבר marantz sr 5010 יש ברשות אר דיסק חיצוני של ווסטרן דיגיטל שעליו יושבים הסרטים, אז נסתי לחבר וקצת הסתבכתי, את תחנת העגינה חברתי בכבל hdmi לרסיבר לכניסה בשם game, כבל רשת לראוטר, את התרה חברתי לתחנת עגינה ל usb 3, ואת כבל החשמל לשקע כמובן, הגדרתי ברסיבר, עכשיו אני רואה את מסך המחשב בטלויזיה אבל אין שמע...
מה עליי לעשות ?, תודה לכל העוזרים
-
FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

Windows 10
Perlisten R7T
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
-
FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

@mp3lll
Windows 10 בעיברית
Windows 10 בעיברית
-
FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

@mp3lll
תודה, בקשר לתחנת עגינה מגיע לי שרות 14 יום מהקנייה שלה, וכבר עברו להם 14 ימים, קניתי את הציוד בשלבים לפני שעברתי דירה, אבל מגיע לי שרות vip 3 שנים על המחשב כי שלמתי תוספת לשנתיים חוץ מהשנה שמגיע שקונים את המחשב, פשוט אני עם הילדים בבית ואין אפשרות להיתקע בטלון..
תודה, בקשר לתחנת עגינה מגיע לי שרות 14 יום מהקנייה שלה, וכבר עברו להם 14 ימים, קניתי את הציוד בשלבים לפני שעברתי דירה, אבל מגיע לי שרות vip 3 שנים על המחשב כי שלמתי תוספת לשנתיים חוץ מהשנה שמגיע שקונים את המחשב, פשוט אני עם הילדים בבית ואין אפשרות להיתקע בטלון..
-
FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
תמיכה טלפונית אין ל IBM?! אין סיכוי שלחברה כזו אין שירות .
קשה לראות התמונה והיא הפוכה, אבל האמצעי זה HDMI, קליק ימני עליו ובדוק, אין סאונד?
אם אתה מחבר את המחשב ללא התחנה, יש סאונד?
קשה לראות התמונה והיא הפוכה, אבל האמצעי זה HDMI, קליק ימני עליו ובדוק, אין סאונד?
אם אתה מחבר את המחשב ללא התחנה, יש סאונד?
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
-
FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

@mp3lll
התקשרתי היום לתמיכה ש IBM ואני אומר שם שיש לי אחריות ביטוח לא יודע איך קוראים לזה והיא אומרת שיש להם מלא בעיות עם נייד נייד בקטע שאנשים עושים ביטוח ושצריכים שרות זה לא מעודכן במחשבים של IBM בחברה עצמה, מה שצריך לעדות זה להתקשר לנייד נייד והם ישלחו ל IBM את האחריות שלי ואז יצרו איתי קשר....
ועד אז צריך להמתין ואני עם ארדיסק מלא סרטים ולא יכול לשמוע אותם...
התקשרתי היום לתמיכה ש IBM ואני אומר שם שיש לי אחריות ביטוח לא יודע איך קוראים לזה והיא אומרת שיש להם מלא בעיות עם נייד נייד בקטע שאנשים עושים ביטוח ושצריכים שרות זה לא מעודכן במחשבים של IBM בחברה עצמה, מה שצריך לעדות זה להתקשר לנייד נייד והם ישלחו ל IBM את האחריות שלי ואז יצרו איתי קשר....
ועד אז צריך להמתין ואני עם ארדיסק מלא סרטים ולא יכול לשמוע אותם...
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

איזה חברה בזיונית, מה זה קשור לאחריות??תמיכה אתה אמור לקבל חינם.
כמו בhp, dell.
טוב ייאלה סדר.
חיבור בלי התחנת עגינה, יש סאונד?
חיבור מהתחנת עגינה ישירות ל tv יש סאונד?
כמו בhp, dell.
טוב ייאלה סדר.
חיבור בלי התחנת עגינה, יש סאונד?
חיבור מהתחנת עגינה ישירות ל tv יש סאונד?
-
FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

@mp3lll
רק עכשיו יש לי קצת זמן אז ניסתי שוב, אז ככה דרך תחנת העגינה יש תמונה ויש שמע אבל בקבצים מסויימים למשל קובץ BDRIP, HDRIP מוצאים סאונד (תמונה בכל מצב יש), אבל קבצים של BLURAY לא מוצאים סאונד גם אם אני מתחבר ישירות מהמחשב בלי התחנת עגינה, יכול להיות שצריך להגדיר למחשב שיוצא סאונד גם מקבצים שהם BLURAY? אין לי מושג באמת מה הבעיה ומאיפה משנים את זה
רק עכשיו יש לי קצת זמן אז ניסתי שוב, אז ככה דרך תחנת העגינה יש תמונה ויש שמע אבל בקבצים מסויימים למשל קובץ BDRIP, HDRIP מוצאים סאונד (תמונה בכל מצב יש), אבל קבצים של BLURAY לא מוצאים סאונד גם אם אני מתחבר ישירות מהמחשב בלי התחנת עגינה, יכול להיות שצריך להגדיר למחשב שיוצא סאונד גם מקבצים שהם BLURAY? אין לי מושג באמת מה הבעיה ומאיפה משנים את זה
-
FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

@האיטלקי
הנסיון חיבור התבצע גם דרך תחנת עגינה ומשם לרסיבר, או בלי תחנת העגינה ישירות לרסיבר, אומנם בשתיי המקרים אותה תופע ללא שינויים, יש תמונה ץבכל מקרה וגם שמע, בשמע רק בקבצים מסויימים כמו שרשמתי מקודם.
הנסיון חיבור התבצע גם דרך תחנת עגינה ומשם לרסיבר, או בלי תחנת העגינה ישירות לרסיבר, אומנם בשתיי המקרים אותה תופע ללא שינויים, יש תמונה ץבכל מקרה וגם שמע, בשמע רק בקבצים מסויימים כמו שרשמתי מקודם.
-
FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

@האיטלקי
תראה חבר, הבנתי שבשביל שאני אקבל את הסאונד שקודד בסרט דרך חיבור מחשב לרסיבר אני צריך להוריד תוכנה של קודקים שאיתה יורד גם נגן מסויים, שדרכו גם אפשר למצוא תרגום לסרט בלחיצה על כפתור מסויים במקלדת? האם זה נכון?.
סליחה על הבורות פשוט אני חדש בכל הענינים האלה
תראה חבר, הבנתי שבשביל שאני אקבל את הסאונד שקודד בסרט דרך חיבור מחשב לרסיבר אני צריך להוריד תוכנה של קודקים שאיתה יורד גם נגן מסויים, שדרכו גם אפשר למצוא תרגום לסרט בלחיצה על כפתור מסויים במקלדת? האם זה נכון?.
סליחה על הבורות פשוט אני חדש בכל הענינים האלה
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

כעת אנחנו יודעים שאין לך בעיה במחשב / בתנת עגינה וכו
כנראה שסרטים שמקודדים ב DTS המחשב לא מצליח להוציא סאונד
תנסה להפעיל את הקבצים דרך נגן MCP או דרך קודי ותבדוק
אני מקווה ש @pixies יראה את הפוסט הזה ויצליח לסייע לך
כנראה שסרטים שמקודדים ב DTS המחשב לא מצליח להוציא סאונד
תנסה להפעיל את הקבצים דרך נגן MCP או דרך קודי ותבדוק
אני מקווה ש @pixies יראה את הפוסט הזה ויצליח לסייע לך
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32983
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אתה כנראה מריץ את הסרטים עם Windows Media Player, שלא ממש תומך בצורה קלה ונוחה ב-DTS/DD.
תשתמש בקודי. בפורום השכן יש מדריכי התקנה והגדרה.
בהצלחה!
תשתמש בקודי. בפורום השכן יש מדריכי התקנה והגדרה.
בהצלחה!
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

תודה רבה לכם בערב אבדוק את ההמלצות כרגע בעבודה
Perlisten R7T
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
-
FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

אם אתם כבר כאן, יש לי בעיה קטנה בקשר למחשב בטעות נמחקו לי שם כמה תקיות כמו c וd ועוד, ממש בטעות, ואני צריך איך שהו לשחזר אותם ואני לא מתכוון להחזיר את התוכן של התיקיות כי הבנתי שזה אבוד, פשוט לשחזר לברירת מחדל בשביל שיהיה לי גישה לתיקיות האלה, אולי אתם יודעים איזה כפתור במקלדת גורם למחשב לא לעלות את הווינדוז ומכניס אותי למקום מסויים ששם אני יכול לשחזר או להחזיר את המצב?
Perlisten R7T
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83