המלצות לטלוויזיה 65 אינץ ~ 10000 ש"ח
-
jorje
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 6
שלום לכולם,
אני מתכוון לקנות טלוויזיה חדשה 65 אינץ שתשרת אותי בסלון, מרחק צפייה 3.2 מטר. תשמש בעיקר לסרטים, סדרות ויוטיוב. פחות מעניין אותי 3D (לא שאני אתנגד לכך נחרצות...) וגם לא מעניין אותי טלוויזיה קעורה.
תקציב עד 10000 כאמור, אבל אם יש משהו ממש שווה אני מוכן להוציא גם עד 11500.
באתר RTINGS ראיתי המלצות מעניינות על 2 טלוויזיות במחיר הרלוונטי, אחת של סמסונג KU6300 והשנייה של סוני X810C. אבל אני מבין שהן לא משווקות בארץ.
ועוד משהו שאני מתעניין לגביו- לפי מה שקראתי, 4K במרחק הזה יהיה שווה לקנות רק אם יש HDR, כי בתוכן של 4K לא אראה הבדל גדול מ-FHD, אבל בטכנולוגית HDR כן. האם זה נכון?
אני מתכוון לקנות טלוויזיה חדשה 65 אינץ שתשרת אותי בסלון, מרחק צפייה 3.2 מטר. תשמש בעיקר לסרטים, סדרות ויוטיוב. פחות מעניין אותי 3D (לא שאני אתנגד לכך נחרצות...) וגם לא מעניין אותי טלוויזיה קעורה.
תקציב עד 10000 כאמור, אבל אם יש משהו ממש שווה אני מוכן להוציא גם עד 11500.
באתר RTINGS ראיתי המלצות מעניינות על 2 טלוויזיות במחיר הרלוונטי, אחת של סמסונג KU6300 והשנייה של סוני X810C. אבל אני מבין שהן לא משווקות בארץ.
ועוד משהו שאני מתעניין לגביו- לפי מה שקראתי, 4K במרחק הזה יהיה שווה לקנות רק אם יש HDR, כי בתוכן של 4K לא אראה הבדל גדול מ-FHD, אבל בטכנולוגית HDR כן. האם זה נכון?
נערך לאחרונה על ידי jorje ב 06/08/2016 21:14, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Mad-Dog
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4302
ה X810C שווקה לא מזמן ב 950$ , עד הארץ אחרי מיסים ושילוח היה מגיע ל 7k אפילו פחות . והיא תומכת 220v ו 50 ומ60hz .
יש לי אישור מסוני העולמית על זה
יש לי אישור מסוני העולמית על זה
-
jorje
-
- חבר שרק התחיל

מעניין, אבל אז זה אומר שזה בלי אחריות אני מניח?
והאם היא מומלצת או שישנן טלוויזיות אחרות יותר מומלצות בטווח המחירים הזה?
והאם היא מומלצת או שישנן טלוויזיות אחרות יותר מומלצות בטווח המחירים הזה?
- Mad-Dog
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4302
·האפשרות השניה אם אתה הולך על רכישה בחו"ל זה טלויזיות ,ל lg. רוב הדגמים מתאימים בארץ, ויש כל הזמן מבצעים שווים,jorje כתב:מעניין, אבל אז זה אומר שזה בלי אחריות אני מניח?
והאם היא מומלצת או שישנן טלוויזיות אחרות יותר מומלצות בטווח המחירים הזה?...
למשל היום יש את ה 65 מודל 2016 ב 1500$ (בארץ 13000)
http://m.ebay.com/itm/391518023779
ה 55 אינצ׳ אגב רק 900$
וכמובן שבמידה ותקבל מוצר פגום זאת בעיה כל השילוח בחזרה וכו
זה סיכון מסויים , אבל ברוב המקרים משתלם.
יש מקומות כמו B@H ואו Amazon שמציעים בתשלום גם אחריות בין לאומית
- shoko555
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 842
אם מוכן להתפשר בקטנה על הגודל אז יש לך ב 11 פלוס את ה 60KS8000 של סמסונג
-
jorje
-
- חבר שרק התחיל

כן, ואני רואה שניתן להשיג אותה ב-65 אינץ ב-12000 ואולי פחות ב"עולם הקולנוע"?shoko555 כתב:אם מוכן להתפשר בקטנה על הגודל אז יש לך ב 11 פלוס את ה 60KS8000 של סמסונג...
נראה שהיא מאד מומלצת, לפחות כאן בפורום
- shoko555
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 842
@jorje
·
אין בעולם הקולנוע 65 מסדרת KS ב 12 אלף.
·
אין בעולם הקולנוע 65 מסדרת KS ב 12 אלף.
- oz007
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 297
כי הם יכולים
זה לא באמת משנה כמה הם רוצים עבור המוצר - מה שמשנה כמה אתה מוכן לשלם ואם הם לא מפסידים עלייך הם ימכרו לך חחח
אני אף פעם לא מתרגש מהמחיר השהם מנפיצים בפעם הראשונה - שתיהיה רציני לקנות תגיד להם אני מוכן לשלם כך וכך ותצא מהחנות - הוא עוד ירדוף אחרייך חח
בהצלחה
זה לא באמת משנה כמה הם רוצים עבור המוצר - מה שמשנה כמה אתה מוכן לשלם ואם הם לא מפסידים עלייך הם ימכרו לך חחח
אני אף פעם לא מתרגש מהמחיר השהם מנפיצים בפעם הראשונה - שתיהיה רציני לקנות תגיד להם אני מוכן לשלם כך וכך ותצא מהחנות - הוא עוד ירדוף אחרייך חח
בהצלחה
-
jorje
-
- חבר שרק התחיל

אני מצטט את GoldenAce משרשור אחר שהיה היום:
==============================================================================
\טוב היום הייתי בביג בוקס (שירות נוראי אסביר למטה) ובעולם הקולנוע, ולהלן המחירים שנתנו לי לפני שפציתי את פי:
* יש לציין שאני מעוניין בעיקר בגירסה השטוחה (אבל עדיין לא סגור על עצמי) והופתעתי לטובה שיש את ה-60KS8000 ממשווק רשמי (את ה-65KS8000 אמרו לי שאין).
ביג בוקס:
60KS8000
14,990 ש"ח
הם מציגים את כל הטלוויזיות החדשות עם תוכן של HD/SD מהוט, ורק את ה-KS8000 עם תוכן 4K-HDR (שנראה מדהים), ביקשתי לשנות תוכן אמרו לי רק אם אתה קונה! ברגע הזה הלכתי משם.
עולם הקולנוע:
60KS8000
12,000 ש"ח והוא עוד אמר לי שזה לפני סגירה (ז"א מחיר יותר נמוך בפועל) בנוסף הוא אמר שהוא יוסיף הובלה והתקנה באותו מחיר.
65KS8500
14,500 ש"ח אותו סיפור כמו למעלה.
* הם נותנים שנה אחריות ובנוסף בעוד 200 ש"ח אתה מקבל עוד 3 שנים אחריות
1. מישהו יודע למה יש כזה הפרש עצום בין החנויות?
2. מישהו יודע איפה באזור המרכז אפשר לראות את ה-8000/8500, היה בתצוגה רק את ה-60KS8000, כמובן חנות שתאפשר לראות סוגים שונים של תכנים?
תודה לכל העוזרים ומקווה שהמידע הזה יעזור לעוד אנשים שמתלבטים ומחפשים כמוני.
=============================================================================
אני אלך גם כן לבדוק שם, ואדווח
עדכון- לא שמתי לב שמדובר ב-60 אינץ ולא 65... אז שווה להתפשר על ה-60 בשביל האיכות כאשר מדובר על מרחק צפייה של 3.2 מטר?
==============================================================================
\טוב היום הייתי בביג בוקס (שירות נוראי אסביר למטה) ובעולם הקולנוע, ולהלן המחירים שנתנו לי לפני שפציתי את פי:
* יש לציין שאני מעוניין בעיקר בגירסה השטוחה (אבל עדיין לא סגור על עצמי) והופתעתי לטובה שיש את ה-60KS8000 ממשווק רשמי (את ה-65KS8000 אמרו לי שאין).
ביג בוקס:
60KS8000
14,990 ש"ח
הם מציגים את כל הטלוויזיות החדשות עם תוכן של HD/SD מהוט, ורק את ה-KS8000 עם תוכן 4K-HDR (שנראה מדהים), ביקשתי לשנות תוכן אמרו לי רק אם אתה קונה! ברגע הזה הלכתי משם.
עולם הקולנוע:
60KS8000
12,000 ש"ח והוא עוד אמר לי שזה לפני סגירה (ז"א מחיר יותר נמוך בפועל) בנוסף הוא אמר שהוא יוסיף הובלה והתקנה באותו מחיר.
65KS8500
14,500 ש"ח אותו סיפור כמו למעלה.
* הם נותנים שנה אחריות ובנוסף בעוד 200 ש"ח אתה מקבל עוד 3 שנים אחריות
1. מישהו יודע למה יש כזה הפרש עצום בין החנויות?
2. מישהו יודע איפה באזור המרכז אפשר לראות את ה-8000/8500, היה בתצוגה רק את ה-60KS8000, כמובן חנות שתאפשר לראות סוגים שונים של תכנים?
תודה לכל העוזרים ומקווה שהמידע הזה יעזור לעוד אנשים שמתלבטים ומחפשים כמוני.
=============================================================================
אני אלך גם כן לבדוק שם, ואדווח
עדכון- לא שמתי לב שמדובר ב-60 אינץ ולא 65... אז שווה להתפשר על ה-60 בשביל האיכות כאשר מדובר על מרחק צפייה של 3.2 מטר?
- lenso
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 458
לגבי השאלה: "
עדכון- לא שמתי לב שמדובר ב-60 אינץ ולא 65... אז שווה להתפשר על ה-60 בשביל האיכות כאשר מדובר על מרחק צפייה של 3.2 מטר?"
לדעתי לא כדאי לוותר על ה 65, אתה מהר מאוד תתרגל לגודל ותתחרט שלא הוספת את ההפרש במחיר...
עדכון- לא שמתי לב שמדובר ב-60 אינץ ולא 65... אז שווה להתפשר על ה-60 בשביל האיכות כאשר מדובר על מרחק צפייה של 3.2 מטר?"
לדעתי לא כדאי לוותר על ה 65, אתה מהר מאוד תתרגל לגודל ותתחרט שלא הוספת את ההפרש במחיר...
-
jorje
-
- חבר שרק התחיל

אוקי, אז אני מתחיל לחשוב ברצינות על ה-KS8500, אבל אני רואה שהיא קעורה ולפי מה שהבנתי זה דיי גימיק. זה עדיין מומלץ למרות הכיעור?