חומרה להקלטה ביתית

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
hulkie פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 72
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

אני צריך להקליט שירה ולשמוע אותה באזניות עם latency מינימלי (~10ms). כניסה אחת ויציאת סטיראו מספיקות לי ואני לא צריך איכות גבוהה במיוחד. איך צריך לשדרג מחשב נייח (לוח ם H81M-A ומעבד G3260) כדי לתמוך בזה?

RobotCop
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1579
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 347 פעמים

שליחה #2 

אתה צריך כרטיס קול חיצוני. הכי בסיסיים של Behringer, Samson, Tascam וכו' יעשו עבודה מצויינת.
עם כרטיס הקול של המחשב זה יותר בעייתי כי אין לך בדרך כלל אפשרות לשמוע מה נכנס ואתה מוגבל לשמע של מה שכבר הוקלט (=דיליי)
במטותא מכבודך, אני מאמין שכדור הארץ עגול.

hulkie פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 72
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3 

מדובר בכרטיסים שעולים החל מ1000 ש"ח, לא? כמו המחשב שלי..
אין פתרון זול יותר, אם אני מתקין Asio?

RobotCop
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1579
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 347 פעמים

שליחה #4 

הרבה פחות מ1,000 שקל למוצרים הפשוטים. ראיתי עכשיו בזאפ כרטיס קול חיצוני עם חיבור USB, מיקסר שלושה ערוצים וכניסת מיקרופון בפחות מ500 שקל. אתה יכול לקנות גם יד 2, כרטיס קול זה לא משהו שנדפק עם השימוש. ראיתי אפילו באגורה שמישהו מציע כרטיס קול של בהרינגר חינם.

אני לא מכיר פתרון שעובד עם הכרטיס הפנימי של המחשב, מכיוון שאין לו אפשרות למוניטורינג של סינגל שנכנס (בכרטיסים ייעודיים אתה "מערבב" את הסיגנל שנכנס עם הסיגנל שהוקלט וחוזר חזרה וככה אתה מתגבר על בעיית הדיליי בהקלטה).

אתה יכול גם ללכת לאיזה אולפן שיר במתנה ותמורת סכום נמוך למדי לשכור את שירותיו של הטכנאי והמקום לחצי שעה - שעה של הקלטות...
במטותא מכבודך, אני מאמין שכדור הארץ עגול.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”