מעבד : E8400 1333Mhz
מאורר למעבד : AR PRO 775
זכרון : ULTRA DUAL 4G KIT DDR2 800MHZ GEIL
לוח אם: GA-EP43-DS3L
דיסק קשיח : SEAGATE 500GB 32MB SATAII
ספק כח : STEALTH X STREAM OCZ 600W REAL 600SXS
מארז : PS01B-W ATX Silverstone - שני מאווררים 120ממ
**הערות חשובות**
1. המחשב נמכר ללא כרטיס מסך (היה בעבר Radeon HD 4870 - נמסר לחבר בעת צרה)
2. המחשב בבוט לופ בלי להציג כלום ע"ג המסך. ניסיתי לאפס את הג'מפר בלוח אם וזה לא עזר ... מבקרת נזקים שעשיתי זה לוח-אם/מעבד/ספק (כל השאר תקינים בוודאות). אני כמעט בטוח שמדובר בלוח אם.
מחיר מבוקש:600 ש"ח
איזור אשקלון
0548115026
דור.
מחשב למכירה - E8400 (socket 775
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
@DorLavy
·
אני לא מעוניין במערכת, אבל הפוסט שלך תפס לי את תשומת הלב כי במקרה אתמול הייתי עסוק ב"להחיות" לוח H55 של GB שהיה בBootloop, עם צפצופים, בלי צפצופים, איפוס ביוס ושום דבר לא עזר. הדבר היחיד שעזר (וניתקלתי בזה בלוחות אם עקשניים של Gigabyte) הוא אילוץ ביצוע שיחזור הביוס משבב הביוס השני, משהו שאולי (אם לא ניסית כמובן) יכול לעזור ואולי אפילו להחיות לך את לוח האם.
יש פה כמה שיטות לעשות את זה
http://www.overclockers.com/forums/show ... therboards
·
אני לא מעוניין במערכת, אבל הפוסט שלך תפס לי את תשומת הלב כי במקרה אתמול הייתי עסוק ב"להחיות" לוח H55 של GB שהיה בBootloop, עם צפצופים, בלי צפצופים, איפוס ביוס ושום דבר לא עזר. הדבר היחיד שעזר (וניתקלתי בזה בלוחות אם עקשניים של Gigabyte) הוא אילוץ ביצוע שיחזור הביוס משבב הביוס השני, משהו שאולי (אם לא ניסית כמובן) יכול לעזור ואולי אפילו להחיות לך את לוח האם.
יש פה כמה שיטות לעשות את זה
http://www.overclockers.com/forums/show ... therboards
יכול מאוד להיות שיעזור לך עם התקלה.
Method #1:
1. Shut your PC down (if you're reading this guide, than your PC isn't working anyways)
2. Hold the power button until the PC starts and shuts down again
3. Press the power button again, your backup BIOS should kick in now and should re-flash the main BIOS if there's anything wrong with it.
Method #2:
1. Shut your PC down
2. Hold the power AND the reset button for about 10 sec, than release.
3. Backup BIOS should kick in anytime soon now.
Method #3:
Had to use this one in order to get my 990FXA-D3 working again. Backup BIOS kicked in using method #2, but I was back to the good ol' no signal state once the procedure finished..
1. Short out pins 1 and 6 on the main BIOS chip (pin #1 should be marked with a red dot or whatever)
2. Tell a friend (or a relative) of yours to press the power on button
3. Remove the ghetto-like jumper you're holding between pins 1 and 6 as soon as you hear a beep.
4. Backup BIOS should kick in again and everything will (hopefully) be fine.
...
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |