נראה לי הם עושים להם יותר נזק מתועלת
סתם קוריוז - יצא לכם לראות את הפרסומת האחרונה של YES?
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
זה רק מראה שהם לא מבינים מול מה ומי הם מתחרים.
זו לא שאלה של קמצנות, זו שאלה של זמינות, איכות ועיתוי.
אם אני צריך לחכות חצי שנה לסרט ולקבל אותו ביחס תמונה מהגהינום , דחיסת mpeg מהעשור הקודם ופס קול שבמקרה הטוב הוא 5.1 דחוס אז אני מוותר גם אם זה היה בחינם.
זו לא שאלה של קמצנות, זו שאלה של זמינות, איכות ועיתוי.
אם אני צריך לחכות חצי שנה לסרט ולקבל אותו ביחס תמונה מהגהינום , דחיסת mpeg מהעשור הקודם ופס קול שבמקרה הטוב הוא 5.1 דחוס אז אני מוותר גם אם זה היה בחינם.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
- נתן תודות: 1110 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
@Lior_M
·
זו דרך אחת להסתכל על זה.
אני טוען שהם מבינים שקהל היעד שלהם הוא לא אנחנו [החבר'ה הטכנולוגים] ושהם מנסים לחזק את הכח שלהם בקהל שבכל זאת מוכן לשלם 300-400 ש"ח בחודש.
·
זו דרך אחת להסתכל על זה.
אני טוען שהם מבינים שקהל היעד שלהם הוא לא אנחנו [החבר'ה הטכנולוגים] ושהם מנסים לחזק את הכח שלהם בקהל שבכל זאת מוכן לשלם 300-400 ש"ח בחודש.
לדעתי סתם מייצרים יותר אנטיגוניזם
בקרב אלה שכן משתמשים בסטרימר ואולי אפילו אלה שגם עדיין מחוברים ליס או הוט בנוסף.
זה גם יכול "להזכיר" ללקוחות חדשים לאלטרנטיבות האחרות שיש בשוק - לאלו ששמעו פעם משהו על זה מחברים/מכרים ומעולם לא עשו דבר בנושא או טרחו ללמוד עליו עוד בזמנו...
זה גם יכול "להזכיר" ללקוחות חדשים לאלטרנטיבות האחרות שיש בשוק - לאלו ששמעו פעם משהו על זה מחברים/מכרים ומעולם לא עשו דבר בנושא או טרחו ללמוד עליו עוד בזמנו...
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
·vivi כתב:@Lior_M
·
זו דרך אחת להסתכל על זה.
אני טוען שהם מבינים שקהל היעד שלהם הוא לא אנחנו [החבר'ה הטכנולוגים] ושהם מנסים לחזק את הכח שלהם בקהל שבכל זאת מוכן לשלם 300-400 ש"ח בחודש....
שלא תבין לא נכון, אני מוכן לשלם 300 , 400 ואפילו יותר אבל יש לי דרישות ברורות.
הסרט אצלי 48 שעות אחרי שיצא הכותר לחנויות.
ברגע ששילמתי עליו הוא שלי לתמיד ואני יכול לצפות בו מתי שבא לי בלי הגבלת זמן.
איכות וידאו ללא שינוי או דחיסה נוספת מעבר למה שיש על הכותר המקורי
פס קול ללא שינוי בדומה לסעיף קודם.
כשזה יהיה השירות שהם יציעו אני אענה בשמחה לטלפון מהנציג שלהם.
נתראה ב 2047.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- miCkEy6772
- חבר ותיק

- תגובות: 1015
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 59 פעמים
כן, ראיתי את הפרסומת שלהם. אני חייב להודות שהיא הרגה אותי מצחוק.
לא מאמין שהם עשו פירסמות כזאתי.
לא מאמין שהם עשו פירסמות כזאתי.
- miCkEy6772
- חבר ותיק

- תגובות: 1015
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 59 פעמים
·vivi כתב:@Lior_M
·
זו דרך אחת להסתכל על זה.
אני טוען שהם מבינים שקהל היעד שלהם הוא לא אנחנו [החבר'ה הטכנולוגים] ושהם מנסים לחזק את הכח שלהם בקהל שבכל זאת מוכן לשלם 300-400 ש"ח בחודש....
מסכים איתך לגמרי!
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73359
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
לא רק מפחדים, מפחדים ולא גמישים מספיק להתאים את עצמם. הבעיה שבמדינה שלנו כשכתוביות (וספורט) הן חלק בלתי נפרד מצורך של רב הלקוחות - הם תמיד ישלטו בשוק (ברובו). אני מודה לאל שאינני זקוק לשירותיהם ושאני יכול לקבל את הטלוויזיה שלי מתי שאני רוצה (לרב באותו היום שזה משודר בחו"ל), איך שאני רוצה (לרב ב 1080P איכותי ולעיתים קרובות ב 5.1), ובלי הגבלות כמעט.
·בדיוק, זו הבעיה :\Huber כתב:לא רק מפחדים, מפחדים ולא גמישים מספיק להתאים את עצמם. הבעיה שבמדינה שלנו כשכתוביות (וספורט) הן חלק בלתי נפרד מצורך של רב הלקוחות - הם תמיד ישלטו בשוק (ברובו). אני מודה לאל שאינני זקוק לשירותיהם ושאני יכול לקבל את הטלוויזיה שלי מתי שאני רוצה (לרב באותו היום שזה משודר בחו"ל), איך שאני רוצה (לרב ב 1080P איכותי ולעיתים קרובות ב 5.1), ובלי הגבלות כמעט....