סטרימר ארור..עזרה בבקשה
-
shlomiaz07
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 276
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
שלום לכולם.
ברשותי מכשיר מקולל בשם אקסטרימר סידוינדר 4.
אף פעם הוא לא היה להיט אךלאחרונה החל לעשות עוד בעיות.השימוש היחידי שלו הוא קודי בחדר שינה,אך לאחרונה גם את זה הוא לא עושה.
המכשיר אינו מצליח להעלות את הקודי,הסיבה לכך הינה שהזכרון שלו מלא?!?!?!?.
מחקתי אפליקציות אך הדבר חוזר על עצמו מידי כמה ימים וכרגע אני אפילו לא יודע מה למחוק,ניקיתי קבצי *** באמצעות האפליקציה של המטאטא (master cleaner?(
כשאני נכנס לזכרון של המכשיר אני רואה שיותר מ1 גיגה מהזכרון זה שונות...האם זה קשור?מה ה שונות ואיך מוחקים אותם?כשאני מכנס לתוך שונות לא מופיע לי כלום...
בבקשה עזרתכם...אני כבר מיואש...
צירפתי תמונות...
ברשותי מכשיר מקולל בשם אקסטרימר סידוינדר 4.
אף פעם הוא לא היה להיט אךלאחרונה החל לעשות עוד בעיות.השימוש היחידי שלו הוא קודי בחדר שינה,אך לאחרונה גם את זה הוא לא עושה.
המכשיר אינו מצליח להעלות את הקודי,הסיבה לכך הינה שהזכרון שלו מלא?!?!?!?.
מחקתי אפליקציות אך הדבר חוזר על עצמו מידי כמה ימים וכרגע אני אפילו לא יודע מה למחוק,ניקיתי קבצי *** באמצעות האפליקציה של המטאטא (master cleaner?(
כשאני נכנס לזכרון של המכשיר אני רואה שיותר מ1 גיגה מהזכרון זה שונות...האם זה קשור?מה ה שונות ואיך מוחקים אותם?כשאני מכנס לתוך שונות לא מופיע לי כלום...
בבקשה עזרתכם...אני כבר מיואש...
צירפתי תמונות...
-
shlomiaz07
-
- חבר פעיל מאוד

המשך תמונות
- waseemrkab
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 40
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
יש לי את אותו מכשיר יש לך גירסה ישנה תעדכן ללוליפופ http://forum.xtreamer.net/topic/39884-v ... er-models/
-
shlomiaz07
-
- חבר פעיל מאוד

@waseemrkab
·מצוין שזה לאקסטרימר וונדר....לי יש את הסיידוינדר 4 זה לא אותו מכשיר....איך זה אמור לפתור גם את בעיית הזיכרון?
·מצוין שזה לאקסטרימר וונדר....לי יש את הסיידוינדר 4 זה לא אותו מכשיר....איך זה אמור לפתור גם את בעיית הזיכרון?
-
shlomiaz07
-
- חבר פעיל מאוד

@mp3lll
·היי.
תודה על העזרה.
אני ממש לא מהמתלהבים...סקין בסיסי...israel tv ואקסודוס...
איפוס הכוונה להגדרות ראשוניות?
·היי.
תודה על העזרה.
אני ממש לא מהמתלהבים...סקין בסיסי...israel tv ואקסודוס...
איפוס הכוונה להגדרות ראשוניות?
-
shlomiaz07
-
- חבר פעיל מאוד

תודה לכל העוזרים.
לא הצלחתי לבצע איתחול למכשיר
הסטרימר בכלל לא עולה עכשיו,למי שמכיר הלוגו המסתובב של אקסטרימר עולה והמסך לא משתנה,כלומר המכשיר לא עולה.
ניסיתי להכנס לריקברי מוד באמצעות לחיצה ארוכה על כפתור ההדלקה וחיבור לחשמל בו זמנית,גם לא עובד....
למישהו יש רעיון או שהמכשיר צריך ללכת לאשפה?
לא הצלחתי לבצע איתחול למכשיר
הסטרימר בכלל לא עולה עכשיו,למי שמכיר הלוגו המסתובב של אקסטרימר עולה והמסך לא משתנה,כלומר המכשיר לא עולה.
ניסיתי להכנס לריקברי מוד באמצעות לחיצה ארוכה על כפתור ההדלקה וחיבור לחשמל בו זמנית,גם לא עובד....
למישהו יש רעיון או שהמכשיר צריך ללכת לאשפה?
-
shlomiaz07
-
- חבר פעיל מאוד

@mp3lll
·ניקוי קבצי *** בסטרימר...
·ניקוי קבצי *** בסטרימר...
@shlomiaz07
·
ישנם מכשירים שלפעמים יש להם כפתור איפוס חבוי בחריץ עגול קטן בגב המשכשיר תנסה למצוא.... חבל שלא איפסת את המכשיר ובמקום מחקת קבצים שיכול להיות היו נחוצים לboot של המכשיר . תנסה אולי להתקשר עם אקסטרימר עצמם ואולי הם יעזרו לך להתקין אותו מחדש .....
·
ישנם מכשירים שלפעמים יש להם כפתור איפוס חבוי בחריץ עגול קטן בגב המשכשיר תנסה למצוא.... חבל שלא איפסת את המכשיר ובמקום מחקת קבצים שיכול להיות היו נחוצים לboot של המכשיר . תנסה אולי להתקשר עם אקסטרימר עצמם ואולי הם יעזרו לך להתקין אותו מחדש .....