פנלים למכשירי וינטאג
- RAMIRAMI68
- חבר ותיק

- תגובות: 2548
- נתן תודות: 166 פעמים
- קיבל תודות: 263 פעמים
דודו, כל הכבוד על הנתינה 
אני חושב שאפשר גם לקחת PANNEL של דגמים קרובים שיש להם מראה זהה.
סליחה על הסקרנות
, איך הצלחת לאגור 10 לוחות שונים?, זה אומר ש10 מכשירים שונים היו פעם בפועל ולא היו שמישים יותר.
זה כמו רכיבי רמקול ספייר שאנשים מציעים כשהרמקולים המקוריים שבורים כנראה.
או שזה חלקי חילוף מקוריים של החברות, כמו שניתן היה להזמין כל עוד המוצר היה במלאי בשנים עברו ויש לך גישה למלאי ישן?
ושוב ח"ח על היוזמה והעזרה בשיפוץ מכשירים ישנים שיצאו מהמלאי.
סליחה על הסקרנות
זה כמו רכיבי רמקול ספייר שאנשים מציעים כשהרמקולים המקוריים שבורים כנראה.
או שזה חלקי חילוף מקוריים של החברות, כמו שניתן היה להזמין כל עוד המוצר היה במלאי בשנים עברו ויש לך גישה למלאי ישן?
ושוב ח"ח על היוזמה והעזרה בשיפוץ מכשירים ישנים שיצאו מהמלאי.
·grafitis כתב:אהבתי את המחירים.........
כרגע אין לי התעסקות או קנייה של ווינטג' (וזה תענוג מה שהוא מציע)
מאוד עניין אותי מה שהוא הציע לגבי הגברה ל 200W
לאחרונה ראיתי מדריך כאן http://boomboxery.com/forum/index.php/t ... -reviewed/
שבו הם משדרגים את רכיב ההגברה (POWER AMPLIFIER)
[imgbig]http://i49.tinypic.com/9kpixv.jpg[/imgbig]
זה תמיד נראה לי כמו רכיב מוזר, שמחליף חבורה של טרנזיסטורים ברכיב מרוכז אחד.
אבל פה העניין שעל אותו הלוח מרכיבים רכיב אחר בטענה שהוא חזק יותר (אני כן רוצה הגברה יותר טובה, אבל השאלה האם שאר הלוח יחזיק והאם מה שלא מקורי הוא טוב?)
כרגע ההגברה שמובנת אצלי בסטריו הישן היא 45w ל 6ohm (שמחישוב גס זה 8ohm ל33w) ואין תמיכה לרמקולים של 4ohm
הדגם SONY XO-D5 (או בשמו השני של הדגם HST-D5)
זה מהאתר שלו https://sites.google.com/site/dudulab/stk-4048

כשיהיה לי זמן או רצון אולי וממש אולי אחליף את הרכיב, כי המקורי עושה עבודה מצויינת, ולמדתי כבר על בשרי שאם זה לא שדרוג ותיקון משמעותי, זה לא שווה עיסוק (במיוחד שלי
כמו כן, אהבתי את הפירוט המיוחד על ניקוי קורוזייה והתחמצות הלוח והמגעים המולחמים, מקצרים בינהם ונזקים בהם.
מדובר פה על עבודה של עשרות שעות על כל לוח, אני נגעתי בזה רק בנקודות קטנות של חובבן ומדובר פה על שריפה של ימים על גבי ימים בניסיון להביא לוח למצב שמיש
שלום @legopart ,
אני לא רואה היכן שידרגו את רכיב ההגברה... נראה כמו דיון בנושא STK וחלופות אחרות.
מה זה "הגברה טובה" ?
אםמדובר על הספק Output power - ההספק המקסימלי של מגבר "סטנדרטי" נגזר מיכולות ספק המתח Power Supply שלו ומקורו העיקרי הינו השנאי שלו (וגם מערכת היישור, הרגולוציה, הקבלים וכד' אבל בעיקר השנאי) . אזי ברמה העקרונית , אם מקור ההספק שהינו ספק המתח והשנאי שלו לא ישתנו אזי לא משנה איזה מודול מגבר הספק יתוכנן ויורכב בתוך מגבר - ההספק המירבי לא ישתנה....
אם שיקולי החלפת מודול מגבר ההספק אחרים כמו שיפורי נצילות, עיוותים, רוחב פס וכד' אזי הדרך פתוחה (עד שהספק המקורי יחנק
) - אבל צריך ידע באלקטרוניקה וציוד מתאים לבדיקות כדי לבצע שינויים ("מודים") כאלה.
אני לא רואה היכן שידרגו את רכיב ההגברה... נראה כמו דיון בנושא STK וחלופות אחרות.
מה זה "הגברה טובה" ?
אםמדובר על הספק Output power - ההספק המקסימלי של מגבר "סטנדרטי" נגזר מיכולות ספק המתח Power Supply שלו ומקורו העיקרי הינו השנאי שלו (וגם מערכת היישור, הרגולוציה, הקבלים וכד' אבל בעיקר השנאי) . אזי ברמה העקרונית , אם מקור ההספק שהינו ספק המתח והשנאי שלו לא ישתנו אזי לא משנה איזה מודול מגבר הספק יתוכנן ויורכב בתוך מגבר - ההספק המירבי לא ישתנה....
אם שיקולי החלפת מודול מגבר ההספק אחרים כמו שיפורי נצילות, עיוותים, רוחב פס וכד' אזי הדרך פתוחה (עד שהספק המקורי יחנק
וינטאג'מניה !!!
מקבל וקונה ציוד לשיפוץ.
מקבל וקונה ציוד לשיפוץ.