מה הספק הכי מומלץ של אנלימטד למהירות של 1000 מגה?

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
ead פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 30

שליחה

ניסתי את FAST
ממש לא מרוצה :(
ה Upload בתוכנות השונות מראה אפס
וגם שניסתי פיזית עם קבצים למינהים (כל מיני שליחת מייל סופר גדול וכו'), לא הגעתי למהירות של יותר ממשהו כמו 300 מגה

קיצר
יש ספק באנלימטד שבאמת מגיע או מתקרב ל 1000? ושנחשב אמין וטוב ועם פינג ממש נמוך?

לא שיש הרבה אפשרויות ב 1000 לצערי

נראה לי שאנסה את "עמית-נת"

ועוד שאלה, לגבי NAT
אם רק משתמש ביתי רגיל, שווה להתעקש על זה או שזניח? (מבחינת מהירות/פינג וכו')

Mics
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 59

שליחה

https://en.wikipedia.org/wiki/Network_a ... ranslation

NAT טוב עבור הספקית שחוסכת עלייך כסף, ולך זה לא יפריע אם אתה משתמש ממוצע~קל, כמשתמש כבד אתה תרגיש מהר מאוד האינטרנט מקרקע.

ead פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 30

שליחה

Mics כתב:https://en.wikipedia.org/wiki/Network_a ... ranslation

NAT טוב עבור הספקית שחוסכת עלייך כסף, ולך זה לא יפריע אם אתה משתמש ממוצע~קל, כמשתמש כבד אתה תרגיש מהר מאוד האינטרנט מקרקע.
...
אוקיי
ואיזו ספקיות כן נותנות אפשרות לעבוד ללא NAT? יש כאלו?
ומה זאת אומרת אני ארגיש? לפי הבנתי NAT (ידעתי מה זה עוד לפני, אבל לא מובן של משתמש בספקים) זה סה"כ זה שאין לי IP קבוע, לא?

מה זה משנה מבחינת הביצועים?

Smile
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 305

שליחה

NAT אומר שאתה מקבל IP בתוך רשת פנימית של הספקית ואתה יוצא "לעולם" עם עוד X אנשים על אותה כתובת IP.
בפועל זה אומר בעייה בחיבורים אלייך בפורטים לא סטנדרטיים (טורנטים לדוגמה), בעיות בגישה מרחוק לרשת שלך, יכול להיות בעייתי במשחקי רשת שונים ובקיצור זה טוב נטו לספקית שחוסכת עליך כמה שקלים על כתובת IP.

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5177

שליחה

ead כתב:ואיזו ספקיות כן נותנות אפשרות לעבוד ללא NAT? יש כאלו?
...
רובן או בלי NAT, או עם אפשרות לבקש להוציא אותך מזה.
היחידה שזכור לי שרוצה תשלום נוסף על בלי NAT היא CCC.
ומה זאת אומרת אני ארגיש? לפי הבנתי NAT (ידעתי מה זה עוד לפני, אבל לא מובן של משתמש בספקים) זה סה"כ זה שאין לי IP קבוע, לא? מה זה משנה מבחינת הביצועים?
...
זה לא קשור ל-IP קבוע או דינמי. עם NAT של הספק אתה לא יכול להפנות פורטים מהאינטרנט אליך. בלי פורטים נכנסים אי אפשר להפעיל שרתים. יש גם תוכנות "רגילות" שמשתמשות בזה, כגון BitTorrent ו-eDonkey, שבלי זה יפעלו בממוצע לאט יותר כי אנשים מבחוץ לא יכולים ליזום אליך קשר אלא רק אחרי שאתה פונה אליהם קודם.

MrYair
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3845

שליחה

jtk כתב:
...
...
זה לא קשור ל-IP קבוע או דינמי. עם NAT של הספק אתה לא יכול להפנות פורטים מהאינטרנט אליך. בלי פורטים נכנסים אי אפשר להפעיל שרתים. יש גם תוכנות "רגילות" שמשתמשות בזה, כגון BitTorrent ו-eDonkey, שבלי זה יפעלו בממוצע לאט יותר כי אנשים מבחוץ לא יכולים ליזום אליך קשר אלא רק אחרי שאתה פונה אליהם קודם.
...
eDonkey עוד קיים???

yovel598
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 116

שליחה

jtk כתב:
...
...
...
איך אפשר לבדוק עם אני ב NAT? אני ב015

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5177

שליחה

MrYair כתב:eDonkey עוד קיים???
...
התוכנה אולי לא (eMule הוא הסטנדרט ל-Windows), הרשת כן.
yovel598 כתב:איך אפשר לבדוק עם אני ב NAT? אני ב015
...
אתה מאחורי NAT אם ה-IP החיצוני (WAN) שמופיע בעמוד ההגדרות של הראוטר שלך שונה מה-IP שאתרים רואים, כגון כאן:
https://www.google.com/search?q=my+ip

גם בלי לבדוק מה ה-IP החיצוני של הראוטר, אתה מאחורי NAT אם ה-IP שלך לפי אתרים באינטרנט הוא בטווח:
100.64.0.0 - 100.127.255.255
(אבל יכול להיות שאתה מאחורי NAT גם אם אתה לא בטווח הזה).

כל הלעיל מתייחס לחיבורי IPv4. ב-IPv6 באופן כללי אין NAT.

חוץ מזה, בתוכנות שונות יש אינדיקציה כשהחיבור שלך לא מאחורי NAT. ב-uTorrent למשל מופיע בפינה למטה V בעיגול ירוק. אם מופיע משהו אחר זה לא אומר שאתה בהכרח אחרי NAT, אבל אם התוכנה פעילה כבר זמן מה ואתה מחובר לטורנטים עם יותר מאנשים בודדים, זה אומר שלא מגיעים חיבורים נכנסים. זה יכול להצביע על NAT של ספק האינטרנט, אבל גם יכול להיות בעיית הגדרות פורטים נכנסים בראוטר שלך, בעיית הגדרות פיירוול, ועוד.

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”