סמסונג ks8500/9500
-
shaharfs
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 402
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
שלום לכולם,
האם מישהו רכש כבר את אחד מהדגמים האלו? אם כן הייתי שמח לדעת בכמה? והאם יש יתרון משמעותי ל9500 על ה 8500 אני רוצה לקנות אחת מהם בגודל 65 , תודה לעונים...
נ.ב
לא מיבוא מקביל רק של סמליין,תודה
האם מישהו רכש כבר את אחד מהדגמים האלו? אם כן הייתי שמח לדעת בכמה? והאם יש יתרון משמעותי ל9500 על ה 8500 אני רוצה לקנות אחת מהם בגודל 65 , תודה לעונים...
נ.ב
לא מיבוא מקביל רק של סמליין,תודה
סאונד טוב, מסך טוב, הכל טוב...
רכשתי את ה 9500
מתחת למחיר המפורסם
מקבל אותה שבוע הבא
איכות תמונה כמעט זהה ל 8500 יתרון בסאונד המראה חיצוני יותר מעוצב (פחות רלוונטי לאלה שתולים על קיר).
ההבדל במחיר בין שני הדגמים הוא לא משמעותי בסכומים כאלה אז העדפתי ללכת על ה 9
מתחת למחיר המפורסם
מקבל אותה שבוע הבא
איכות תמונה כמעט זהה ל 8500 יתרון בסאונד המראה חיצוני יותר מעוצב (פחות רלוונטי לאלה שתולים על קיר).
ההבדל במחיר בין שני הדגמים הוא לא משמעותי בסכומים כאלה אז העדפתי ללכת על ה 9
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
ההבדל אמור להיות במנגנון התאורה האחורי.
יתכן גם הבדל בעוצמת ההערה ב-HDR.
שווה לוודא שגם ה-8500 מגיעה עם one connect (קופסה חיצונית שמרכזת את כל החיבורים ככה שאתה מחבר רק כבל אחד בנוסף לחשמל אל המסך עצמו).
סביר להניח שאם אתה לא נוהג להחשיך את החדר לפני צפיה בטלוויזיה (או לא יכול טכנית) אז לעולם לא תשים לב להבדל באיכות התמונה. ההבדל היחיד יהיה העיצוב.
אני כמו שוקו גם הייתי משלם את ההפרש, רק בשביל שיהיה לי הכי-הכי גם בלי לראות הבדל. זה כי ככה אני - לא רציונאלי בתחום הזה. תמיד רוצה הכי טוב גם אם אין באמת הבדל.
לפי החתימה שלך אני מבין שגם אתה נוטה ל-KS9500, מה גם שביחס ל-H8000 תופתע לטובה מהמחיר (קנו אותה בפחות מ-17000). אני שלמתי בזמנו על 55es8000 מיבוא מקבעל יותר ממה שעולה ה-65ks9500 כיום.
שווה לוודא שגם ה-8500 מגיעה עם one connect (קופסה חיצונית שמרכזת את כל החיבורים ככה שאתה מחבר רק כבל אחד בנוסף לחשמל אל המסך עצמו).
סביר להניח שאם אתה לא נוהג להחשיך את החדר לפני צפיה בטלוויזיה (או לא יכול טכנית) אז לעולם לא תשים לב להבדל באיכות התמונה. ההבדל היחיד יהיה העיצוב.
אני כמו שוקו גם הייתי משלם את ההפרש, רק בשביל שיהיה לי הכי-הכי גם בלי לראות הבדל. זה כי ככה אני - לא רציונאלי בתחום הזה. תמיד רוצה הכי טוב גם אם אין באמת הבדל.
לפי החתימה שלך אני מבין שגם אתה נוטה ל-KS9500, מה גם שביחס ל-H8000 תופתע לטובה מהמחיר (קנו אותה בפחות מ-17000). אני שלמתי בזמנו על 55es8000 מיבוא מקבעל יותר ממה שעולה ה-65ks9500 כיום.
·Alon_Solo כתב:ההבדל אמור להיות במנגנון התאורה האחורי.
לפי החתימה שלך אני מבין שגם אתה נוטה ל-KS9500, מה גם שביחס ל-H8000 תופתע לטובה מהמחיר (קנו אותה בפחות מ-17000). אני שלמתי בזמנו על 55es8000 מיבוא מקבעל יותר ממה שעולה ה-65ks9500 כיום....
תיקון קטן, בשני המסכים מדובר בבדיוק אותו פאנל עם תאורה צדדית (תחתונה אם לדייק )
יש שמועות שמנגנון החלקת התמונה טוב יותר ב 9500 מה שיכול לעזור בצפייה בספורט (לא נראה לי משמעותי) וסמסונג גם מצהירה על local dimming טוב יותר ב 9500 ( בגלל שמדובר ב EDGE בשני המסכים וסה"כ שינויים בתוכנה לא נראה לי משמעותי).
שני הדגמים מגיעים עם קופסת חיבורים חיצונית ולשניהם אותה עוצמת תאורה.
-
shaharfs
-
- חבר פעיל מאוד

תודה לכולם על התגובה...
shoko555 כתב:רכשתי את ה 9500
מתחת למחיר המפורסם...
אפשר לדעת באיזה מחיר?
הציעו לי את ה8500 לפני ויכוחים ב 16990.
האמת שמבחינת מראה היא באמת נראת יותר טוב ה9500 אבל המחיר שדרשו עליה נראה לי מוגזם מעל עשרים, לא ראיתי אותם בפעולה אבל אין לי ספק בנוגע לאיכותם של שני המסכים....
- אדי44
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 251
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
·shoko555 כתב:@shaharfs
·
קיבלת מחיר גבוה.
שולח לך פרטית....
האם אלה סודות מדינה , או ש- חוקי הפורום אוסרים לפרסם את המחיר ?
גם כך יש היום שחקן מרכזי אחד וכמעט ללא מתחרים בשוק מוצרי החשמל הביתיים : א.ל.מ \ ביג בוקס
·אדי44 כתב:·......
האם אלה סודות מדינה , או ש- חוקי הפורום אוסרים לפרסם את המחיר ?
גם כך יש היום שחקן מרכזי אחד וכמעט ללא מתחרים בשוק מוצרי החשמל הביתיים : א.ל.מ \ ביג בוקס...
ביקשו ממני לא למסור.
אין לי בעיה לאמר מאיפה.
עולם הקולנוע.. שירות מעולה מבינים עניין ומחיר טוב.
טוב היום הייתי בביג בוקס (שירות נוראי אסביר למטה) ובעולם הקולנוע, ולהלן המחירים שנתנו לי לפני שפציתי את פי:
* יש לציין שאני מעוניין בעיקר בגירסה השטוחה (אבל עדיין לא סגור על עצמי) והופתעתי לטובה שיש את ה-60KS8000 ממשווק רשמי (את ה-65KS8000 אמרו לי שאין).
ביג בוקס:
60KS8000
14,990 ש"ח
הם מציגים את כל הטלוויזיות החדשות עם תוכן של HD/SD מהוט, ורק את ה-KS8000 עם תוכן 4K-HDR (שנראה מדהים), ביקשתי לשנות תוכן אמרו לי רק אם אתה קונה! ברגע הזה הלכתי משם.
עולם הקולנוע:
60KS8000
12,000 ש"ח והוא עוד אמר לי שזה לפני סגירה (ז"א מחיר יותר נמוך בפועל) בנוסף הוא אמר שהוא יוסיף הובלה והתקנה באותו מחיר.
65KS8500
14,500 ש"ח אותו סיפור כמו למעלה.
* הם נותנים שנה אחריות ובנוסף בעוד 200 ש"ח אתה מקבל עוד 3 שנים אחריות
1. מישהו יודע למה יש כזה הפרש עצום בין החנויות?
2. מישהו יודע איפה באזור המרכז אפשר לראות את ה-8000/8500, היה בתצוגה רק את ה-60KS8000, כמובן חנות שתאפשר לראות סוגים שונים של תכנים?
תודה לכל העוזרים ומקווה שהמידע הזה יעזור לעוד אנשים שמתלבטים ומחפשים כמוני.
* יש לציין שאני מעוניין בעיקר בגירסה השטוחה (אבל עדיין לא סגור על עצמי) והופתעתי לטובה שיש את ה-60KS8000 ממשווק רשמי (את ה-65KS8000 אמרו לי שאין).
ביג בוקס:
60KS8000
14,990 ש"ח
הם מציגים את כל הטלוויזיות החדשות עם תוכן של HD/SD מהוט, ורק את ה-KS8000 עם תוכן 4K-HDR (שנראה מדהים), ביקשתי לשנות תוכן אמרו לי רק אם אתה קונה! ברגע הזה הלכתי משם.
עולם הקולנוע:
60KS8000
12,000 ש"ח והוא עוד אמר לי שזה לפני סגירה (ז"א מחיר יותר נמוך בפועל) בנוסף הוא אמר שהוא יוסיף הובלה והתקנה באותו מחיר.
65KS8500
2. מישהו יודע איפה באזור המרכז אפשר לראות את ה-8000/8500, היה בתצוגה רק את ה-60KS8000, כמובן חנות שתאפשר לראות סוגים שונים של תכנים?
תודה לכל העוזרים ומקווה שהמידע הזה יעזור לעוד אנשים שמתלבטים ומחפשים כמוני.
-
shaharfs
-
- חבר פעיל מאוד

·GoldenAce כתב:טוב היום הייתי בביג בוקס (שירות נוראי אסביר למטה) ובעולם הקולנוע, ולהלן המחירים שנתנו לי לפני שפציתי את פי:
ביג בוקס:
60KS8000
14,990 ש"ח
עולם הקולנוע:
60KS8000
65KS8500
תודה לכל העוזרים ומקווה שהמידע הזה יעזור לעוד אנשים שמתלבטים ומחפשים כמוני....
וואוו תודה רבה, יש לי זיכוי בחנות אחרת אבל אם זה המחיר ל 8500 אז באמת שווה ללכת על ה9500. אנסה ללחוץ אם לא יתנו לי אלך לחנות אחרת
כי הם יכולים
זה לא באמת משנה כמה הם רוצים עבור המוצר - מה שמשנה כמה אתה מוכן לשלם ואם הם לא מפסידים עלייך הם ימכרו לך חחח
אני אף פעם לא מתרגש מהמחיר השהם מנפיצים בפעם הראשונה - שתיהיה רציני לקנות תגיד להם אני מוכן לשלם כך וכך ותצא מהחנות - הוא עוד ירדוף אחרייך חח
בהצלחה
זה לא באמת משנה כמה הם רוצים עבור המוצר - מה שמשנה כמה אתה מוכן לשלם ואם הם לא מפסידים עלייך הם ימכרו לך חחח
אני אף פעם לא מתרגש מהמחיר השהם מנפיצים בפעם הראשונה - שתיהיה רציני לקנות תגיד להם אני מוכן לשלם כך וכך ותצא מהחנות - הוא עוד ירדוף אחרייך חח
בהצלחה
-
shaharfs
-
- חבר פעיל מאוד

תודה רבה לכולם על העזרה, ול-shoko שהאיר את עיני לגבי המחיר.קניתי את הks9500 מחכה כבר לעבור דירה כדאי להתקין אותה. ממליץ לכולם ללכת לביג אלקטריק יש להם מחירים מעולים ושרות טוב, מי שנמצא בצפון שיכנס לסניף צק פוסט ליוסי.