בעיה אם הממיר שלי יס
קניתי פלזמה ושלחתי לYES הודעה שיחליפו לי לממיר 3100 המתאים יקיבלתי חזרה כזה דבר:
"אבקש לעדכנך כי המפרט הטכני של כול ממירי החברה היינו אותו המפרט בדיוק,
השינוי היחיד הקיים ביניהם הוא הגודל החיצוני והצבע בלבד.
כמו כן באם הנך מעונין להחליף את הממיר בביתך מטעמים אסטטים הגעת טכנאי השירות לביתך היינה בעלות העבודה בסך 199 ש"ח.
כמו כן תיאום הטכנאי יתבצע למול מוקד שירות הלקוחות בטלפון 1800-20-8000 שיחת חינם."
הממיר שיש לי עכשיו הוא 6642 אני צריך להחליף ? (שלא מסיבת אסטטיקה)
"אבקש לעדכנך כי המפרט הטכני של כול ממירי החברה היינו אותו המפרט בדיוק,
השינוי היחיד הקיים ביניהם הוא הגודל החיצוני והצבע בלבד.
כמו כן באם הנך מעונין להחליף את הממיר בביתך מטעמים אסטטים הגעת טכנאי השירות לביתך היינה בעלות העבודה בסך 199 ש"ח.
כמו כן תיאום הטכנאי יתבצע למול מוקד שירות הלקוחות בטלפון 1800-20-8000 שיחת חינם."
הממיר שיש לי עכשיו הוא 6642 אני צריך להחליף ? (שלא מסיבת אסטטיקה)
לי לא אמרו את השטויות האלה אבל כן התעקשו על חיוב של 150 (או 199, לא זוכר כרגע) ובחשבונית האחרונה אכן הופיע החיוב עם הכותרת "החלפת ממיר מטעמים אסתטיים". אני מסכים - הוא יותר קטן ויפה. 
בטלפון הם אמרו שהממיר לא עולה, אבל ביקור הטכנאי כן עולה ואכן הוא בא ועבד - החליף ממיר, תכנת אותו להוציא 16:9 ו-RGB, וגם הפעיל את הכרטיס החכם מחדש.
בטלפון הם אמרו שהממיר לא עולה, אבל ביקור הטכנאי כן עולה ואכן הוא בא ועבד - החליף ממיר, תכנת אותו להוציא 16:9 ו-RGB, וגם הפעיל את הכרטיס החכם מחדש.
ההבדל היחידי בין ילדים למבוגרים הוא מחיר הצעצועים שלהם (LCD כבר אמרנו?)
היי.
אני עברתי מסכת דומה לשלכם רק שלקראת סיום השיחה ביקשתי להעביר אותי למחלקת מכירות
כדי לתאם את סיום ההתקשרות ולקבוע מתי יגיע טכנאי לקחת את הממירים.
הועברתי למחלקת קשרי לקוחות שם סיפרתי להם שהממירים שלהם אינן עונים על הצרכים הטכניים שלי ואני עובר להוט. תוך דקה קבלתי מועד להגעת טכנאי להחלפת הממיר ל-3100
וללא כל חיוב.
בהצלחה.
אני עברתי מסכת דומה לשלכם רק שלקראת סיום השיחה ביקשתי להעביר אותי למחלקת מכירות
כדי לתאם את סיום ההתקשרות ולקבוע מתי יגיע טכנאי לקחת את הממירים.
הועברתי למחלקת קשרי לקוחות שם סיפרתי להם שהממירים שלהם אינן עונים על הצרכים הטכניים שלי ואני עובר להוט. תוך דקה קבלתי מועד להגעת טכנאי להחלפת הממיר ל-3100
וללא כל חיוב.
בהצלחה.
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
עקב פתיחת ערוץ 500 "דולבי דיגיטל" ב YES , נעזרתי בפורום
וקיבלתי את ההצעה לחזור לממיר S3100 במקום ה- 6642 .
מאחר ובעבר כבר היה לי S3100 שהוחלף לבקשתי עקב תמונות קפואות בעבר (התכנה לא הייתה מעודכנת ) ביקשתי כיום לחזור לממיר הנ"ל ( בהנחה כי התכנה כבר מעודכנת )
ולאחר ההסבר הנ"ל , המוצדק לטעמי, ללא צעקות , הסכימה נציגת YES לבצע ללא חיוב.

מאחר ובעבר כבר היה לי S3100 שהוחלף לבקשתי עקב תמונות קפואות בעבר (התכנה לא הייתה מעודכנת ) ביקשתי כיום לחזור לממיר הנ"ל ( בהנחה כי התכנה כבר מעודכנת )
ולאחר ההסבר הנ"ל , המוצדק לטעמי, ללא צעקות , הסכימה נציגת YES לבצע ללא חיוב.
דיברתי עם הבחורה בטלפון (עם איזה אחראית לא סתם אחת) באמת צרחתי עליה אני לקוח שלהם כבר 5 שנים ומאז שהתחברתי עם אותו הממיר ממממש צרחתי עליהם ואיימתי שאני יתנתק דיברתי איתה איזה חצי שעה בסוף הם הסכימו ל50% הנחה אז בסוף אמרתי להם פחות או יותר שיקחו את הכסף הזה ויקנו איתו תרופות (רק במילים יותר יפות) אני עדיין חושב שזה ביזייון שהם לוקחים לי כסף עד הממיר החדש כי אני לקוח מ-2001 זה אפילו 6 שנים! בקיצור מחר ניראה לי אני יריב גם עם המתקין אני יגיד לו שחשבתי 50 שקל ..(המחיר המלא הוא 199) מה אתם אומרים??
יש אולי דרך להרוס את הממיר כדי שתהיה תקלה טכנית ואז זה יהיה בחינם?
לזה שהתלונן על השגיעות כתיב ... רואה מזה בחור בן 25 סטודנט ..ועדיין יש שגיעות כתיב מה לעשות הדסלקציה הורגת...
יש אולי דרך להרוס את הממיר כדי שתהיה תקלה טכנית ואז זה יהיה בחינם?
לזה שהתלונן על השגיעות כתיב ... רואה מזה בחור בן 25 סטודנט ..ועדיין יש שגיעות כתיב מה לעשות הדסלקציה הורגת...
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
אין לדבר עם המתקין לדעתי.
יש "לסגור" עסקה טרם הגעת המתקין .
תנסה לדבר שוב, אולי הפעם נציגת YES שתענה לך בטלפון תתרכך ,
לדעתי הכל תלוי במצב רוח של הנציגה.
יש "לסגור" עסקה טרם הגעת המתקין .
תנסה לדבר שוב, אולי הפעם נציגת YES שתענה לך בטלפון תתרכך ,
לדעתי הכל תלוי במצב רוח של הנציגה.
מהניסיון שלי אתה לא צריך לשלם אפילו אגורה.
לי החליפו את הממיר בחינם כשקניתי את הפלזמה, המתקין ידע טוב מאוד על מה אני מדבר.
עכשיו תראה, ב-YES אין מה לראות אבל יש את אותה בעיה ב-HOT ולכן אם ידרשו ממך כסף על החלפת ממיר זה אומר שגם שירות אתה לא מקבל ולכן תתנתק ותעבור ל-HOT ומה שבטוח ששם יציעו לך מבצעים כדי שתעבור ובאותה הזדמנות תרוויח חודש או משהו בסגנון בחינם.
וכשיתקינו לך את HOT תדע מה לבקש לפני שמגיע מתקין, למרות שלדעתי הכל יגמר בזה שאתה תאיים בהתנתקות ואחרי כמה ימים יסכימו לתת לך ממיר בחינם.
ו.....אל תצעק עליהם כי "כלב נובח לא נושך" אז..............
בהצלחה אח שלנו....
לי החליפו את הממיר בחינם כשקניתי את הפלזמה, המתקין ידע טוב מאוד על מה אני מדבר.
עכשיו תראה, ב-YES אין מה לראות אבל יש את אותה בעיה ב-HOT ולכן אם ידרשו ממך כסף על החלפת ממיר זה אומר שגם שירות אתה לא מקבל ולכן תתנתק ותעבור ל-HOT ומה שבטוח ששם יציעו לך מבצעים כדי שתעבור ובאותה הזדמנות תרוויח חודש או משהו בסגנון בחינם.
וכשיתקינו לך את HOT תדע מה לבקש לפני שמגיע מתקין, למרות שלדעתי הכל יגמר בזה שאתה תאיים בהתנתקות ואחרי כמה ימים יסכימו לתת לך ממיר בחינם.
ו.....אל תצעק עליהם כי "כלב נובח לא נושך" אז..............
בהצלחה אח שלנו....
אני שונא לריב...
אני ינסה לדבר אם הטכנאי שיגיע אני ישגע אותו כמה שאני יכול יגיד לו בסוף אם כלום לא יעבוד שיקח את הממיר ואני לא רוצה כלום ואחרי כמה ימים אני יתקשר אליהם שוב אם שוב פעם יהיה איתם באלגן אני ישלם 100 שקל ובאמת שיהיה להם לתרופות...
אני ינסה לדבר אם הטכנאי שיגיע אני ישגע אותו כמה שאני יכול יגיד לו בסוף אם כלום לא יעבוד שיקח את הממיר ואני לא רוצה כלום ואחרי כמה ימים אני יתקשר אליהם שוב אם שוב פעם יהיה איתם באלגן אני ישלם 100 שקל ובאמת שיהיה להם לתרופות...
אתה לא בכיס שלהם
ידידי התקופה של YES שהם היו מונופול נגמרה מזמן אל לך להתרגש
פשוט בלי עצבים ובלי להרים את הקול הסבר להם את דרישתך לממיר הנ"ל ואם ידרשו תשלום פשוט אמור להם שבהוט הציעו לך "חבילה אטרקטיבית יותר"
קשה לי להאמין שזה לא יעבוד
ובמידה ולא אז מה הבעיה תעבור להוט שמעתי שאיכות השידורים גבוהה יותר
בהצלחה
רק לא עם הגרזן זה מיקו
פשוט בלי עצבים ובלי להרים את הקול הסבר להם את דרישתך לממיר הנ"ל ואם ידרשו תשלום פשוט אמור להם שבהוט הציעו לך "חבילה אטרקטיבית יותר"
קשה לי להאמין שזה לא יעבוד
ובמידה ולא אז מה הבעיה תעבור להוט שמעתי שאיכות השידורים גבוהה יותר
בהצלחה
רק לא עם הגרזן זה מיקו