המלצה לאוזניות OVER EAR עשירות בבאס

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
orku פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 408
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 86 פעמים

שליחה #1 

ניסיתי להיעזר בחיפוש אבל כשלתי בכך ולכן אני פותח את הנושא. מעט על עצמי כדי שיהיה לכם יותר קל לעזור לי-אני מחזיק בחדר הקטן שלי סאב 12 אינץ' של חברת SVS דגם PC12+ אתם מוזמנים לקרוא עליו, במקביל אליו-באוטו אני מחזיק סאב כפול של פוקאל כל אלמט 15 אינץ' וזו הייתה הקדמה קצרה כדי להבהיר מה שאני מחפש.
אז מה בעצם אני מחפש? אוזניות over ear כמו שכתבתי שיוכלו באמת לתת לי להנות מבאס עשיר ומדוייק גם במקצבים המהירים ובעיקר עמוק במקצבים היותר איטיים (היפ הופ לדוגמה), כיום אני משתמש ב AKG K67 לצערי הרב בחנות הן נשמעו לא רע וכיום (כשנה ומשהו לאחר הרכישה) אני כל פעם מבין כמה הן לא מספקות אותי, במקביל לזה שהן ON EAR וזה פשוט מכביד על האוזן ומכאיב נורא ולכן החלטתי להתקדם. איך הן יוגברו? בחדר הן יחוברו לרסיבר AVR142 של הארמן קרדון, כשאני נוסע לבת זוג ברכבת הן יהיו מחוברות למגבר קטן (כנראה ישודרג בעתיד) של חברת Fiio מדגם E06 וסמארטפון שהשימוש היחידי שלו הוא מוסיקה (One+1). מבחינת סיגנון מוסיקה-זה מגוון מאוד אצלי ולכן קשה לי להצביע על ז'אנר מסויים ולהגיד "את זה אני שומע!", מבחינת תקציב אני אשמח לעצור באיזור ה 800 ש"ח, לגבי רכישה מאיביי-יש לי חשש קל אבל אם זה באמת יהיה שווה את זה אוכל להתמודד עם זה לדעתי. אמח לשמוע את עצותיכם אחרי שחפרתי לכם, תודה מראש-אור. סופ"ש נפלא!!
רשימת הציוד: Marantz SR7010 | Lyngdorf TDAI-3400 | Epos Epic5 | SVS Ultra Center | Tannoy Mercury MX2 | SVS Prime Elevation | SVS PC12PLUS | SVS PC-4000 | LG Nano80 75'

eladi7
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 412
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 29 פעמים

שליחה #2 

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

orku פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

אלעד תודה רבה על ההתייחסות מס׳ שאלות: 1. לפי מה החלטת שהאוזניות האלו יעמדו בדרישות שלי? 2. האם יש מצב למצוא אותם בארץ ולהאזין להם לפני רכישה? 3. יצא לך פעם לשמוע אותם בפעולה?
אור
רשימת הציוד: Marantz SR7010 | Lyngdorf TDAI-3400 | Epos Epic5 | SVS Ultra Center | Tannoy Mercury MX2 | SVS Prime Elevation | SVS PC12PLUS | SVS PC-4000 | LG Nano80 75'

eladi7
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

1 - בגלל זה

2 - אין לי מושג
3 - לא

נראה לי שהניסיון והדירוג שלהם די מדבר בשם עצמו :wink:

Nir1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 938
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 103 פעמים

שליחה #5 

מהטובות בטווח הזה של המחיר http://bit.ly/2anKnPE

orku פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

אלעד ללא ספק התרשמתי בהתלהבות מהאוזניות שהמלצת עליהם הביקורות פשוט גורמות לשיכרון חושים, יש רק התלבטות קלה-מה הסיכוי שהם יתקעו לי במכס? יש סקנה להזמין אותם מאיביי או פשוט ללכת על זה בראש שקט?
ניר תודה על הניסיון אבל ניסיתי מס' לא קטן של סנהייזר וזה פשוט לא זה, הן עדינות מדיי בשביל מה שאני מחפש ולא מספקות אותי בעליל, שוב-תודה על הניסיון.
אור

eladi7
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

בד"כ לא יתקעו במכס בכאלו סכומים
גם אם נתקעו אגב אין מכס על אוזניות,מקסימום מע"מ שדי זניח במחירים האלו

Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2544
נתן תודות: 131 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #8 

אופציה יותר ניידת:
https://www.amazon.com/Audio-Technica-A ... ATH-WS1100

יצא לי להתנסות עם הWS99 מהדור הקודם והן היו מאוד מהנות לאוזניות באסיות. אני לא חובב באס מודגש אבל כשזה מוגש באופן שהכמות לא בהכרח באה על חשבון האיכות (לא יודע אם הן יורדות נמוך כמו הJVC הנ"ל אבל הסאב באס ממש לא נשמע מקופח בWS99) אז יש לומר שאפו, כי זה לא מובן מאליו באוזניות שהן על גבול של פול-סייז. WS1100 לפי מה שאני רואה יש יותר פתחי פורטים כך שהאטימה תהיה פחותה יותר אבל זה אומר שהלכו עוד צעד קדימה עם הקונספט של "solid bass".

orku פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

תודה רבה על כל העזרה חברים, לאחר שקראתי על האוזניות שהמלצתם לי ה JVC ניצחו, זה יקח קצת זמן (כלכלית) ואעדכן בהמשך כשהצעצוע יגיע אליי, תודה רבה לכולם!!
אור

Roy.T
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1248
נתן תודות: 32 פעמים
קיבל תודות: 166 פעמים

שליחה #10 

אין לי ניסיון איתן ולכן אין לי דעה אישית אבל ניתקלתי בביקורת הזו בעבר שלא ממש מעודדת:

offerbk1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1974
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 163 פעמים

שליחה #11 

יש לסוני סדרה שנקראת extra bass. לי זה קצת יותר מדי בס אבל כאלה שאוהבים בס עפים עליהם.
https://www.amazon.com/Sony-MDRXB950BT- ... Sony+xb950

offerbk1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1974
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 163 פעמים

שליחה #12 

אני רואה שיש גם בלי bluetooth בהרבה יותר זול

https://www.amazon.com/Sony-Mdr-xb950-E ... Sony+xb950

Rodness
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 651
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #13 

roy12345 כתב:אין לי ניסיון איתן ולכן אין לי דעה אישית אבל ניתקלתי בביקורת הזו בעבר שלא ממש מעודדת:

...
·
טוב ברור שהן אוזניות לא טובות. 100% באס וזהו זה לא רעיון טוב.

FIDELIO X2, DT770 או החדשות האלה של פוסטקס ומאסדרופ שעולות 1200 (ברח לי השם) נשמעות כמו אופציות טובות בהרבה.

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #14 

כל הדיבורים על בס, אבל המדידות פה מראות שהדבר האחרון שיש להן זה בס. נראה יותר כמו מיד בס ומידריינג'...

Rodness
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 651
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #15 

HazooM כתב:כל הדיבורים על בס, אבל המדידות פה מראות שהדבר האחרון שיש להן זה בס. נראה יותר כמו מיד בס ומידריינג'...
...
·
וואו הגרף הזה לא מבשר טובות.

orku פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #16 

לשמחתי הרבה התגובות שלכם הגיעו עוד לפני ביצוע ההזמנה, תודה רבה על ההזהרות וההמלצות הנוספות, לצערי זה משאיר אותי עם המון ספקות ואין לי ספק שאם הייתי יכול להאזין להם לפני הרכישה זה היה פותר לי המון בעיות, לצערי במדינה שלנו הכל הולך קשה, אמשיך לקרוא על העניין אשמח לשמוע עוד המלצות ואם יש כאלו שזמינות בארץ (גם אם המחיר גבוהה יותר) אשמח לשמוע לעצותיכם, תודה מראש אור :)
אור

eladi7
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #17 

מהניסיון שלי עם הWS99 (אודיו טכניקה) אכן יספקו את הסחורה בכיף (בכל התחומים ובעיקר בבאס)
ועוד כרגע שיצאו הWS החדשות מאמין שהרמה עוד תעלה,בגדול ממליץ בחום - מאוד נהניתי איתם תקופה לא קצרה

Roy.T
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1248
נתן תודות: 32 פעמים
קיבל תודות: 166 פעמים

שליחה #18 

אתה מוזמן להתרשם מהסוני MDR1-A אם אתה רוצה, סביר להניח שתאהב אותן, הן
עשירות בבאס רך ונעים, יש להן חתימת סאונד מאוד ידידותית שרוב האנשים אוהבים והן
מאוד נוחות ומעוצבות בצורה יוקרתית ונאה.