דרושה המלצה למחשב שיריץ קודי, מבוסס חלונות
שלום,
אני מחפש מכשיר לקודי (אבל לא רק קודי, אלא גם יוטיוב, כרום וכו') שיתמוך ב:
חובה:
תמיכה בחלונות (גם אם לא מגיע עם WIN מותקן)
במידה ולא מגיע עם חלונות - אתקין בעצמי WIN7, רק אצטרך נפח איחסון בהתאם. אולי בנוסף גם 4GB זיכרון RAM (כדי שלא יתקע...)
שקע רשת RJ45
נורית חיווי להדלקה / כיבוי בפרונט, כך שרואים את הנורה (ואם המכשיר דולק) כאשר יושבים מול המכשיר...
לא נתקע ב-כ-ל-ל (!)
מכשיר שלא מתחמם כלל
שקט
רצוי:
הדלקה וכיבוי ע"י שלט IR (מקסימום - ארכוש שלט אויר)
מחיר - עד 1,000 ש"ח כולל הכל (אפשר גם ללא חלונות על מנת לקבל ביצועים משופרים באותו המחיר)
האם ההמלצה הינה על NUK? אם כן - איזה NUK? אשמח ללינק למפרט וחנות מומלצת באזור המרכז (רעננה / פתח תקווה / הוד השרון)
אפשר גם לינק לחנות בחו"ל, במידה ויש מכשיר מועדף.
תודה
אני מחפש מכשיר לקודי (אבל לא רק קודי, אלא גם יוטיוב, כרום וכו') שיתמוך ב:
חובה:
תמיכה בחלונות (גם אם לא מגיע עם WIN מותקן)
במידה ולא מגיע עם חלונות - אתקין בעצמי WIN7, רק אצטרך נפח איחסון בהתאם. אולי בנוסף גם 4GB זיכרון RAM (כדי שלא יתקע...)
שקע רשת RJ45
נורית חיווי להדלקה / כיבוי בפרונט, כך שרואים את הנורה (ואם המכשיר דולק) כאשר יושבים מול המכשיר...
לא נתקע ב-כ-ל-ל (!)
מכשיר שלא מתחמם כלל
שקט
רצוי:
הדלקה וכיבוי ע"י שלט IR (מקסימום - ארכוש שלט אויר)
מחיר - עד 1,000 ש"ח כולל הכל (אפשר גם ללא חלונות על מנת לקבל ביצועים משופרים באותו המחיר)
האם ההמלצה הינה על NUK? אם כן - איזה NUK? אשמח ללינק למפרט וחנות מומלצת באזור המרכז (רעננה / פתח תקווה / הוד השרון)
אפשר גם לינק לחנות בחו"ל, במידה ויש מכשיר מועדף.
תודה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
התמונה קטנה מדי, אי אפשר לראות כלום.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
מנסה שוב להעלות את המפרט:
ובמידה וגם הקובץ החדש לא קריא, הנה המקור להורדה:
https://dl.dropboxusercontent.com/u/7660241/SalesPC.jpg
האם המפרט שלו חזק ומומלץ? חשוב לי שלא יהיה גרוטאה, ושלא יעשה בעיות באיתחול, בניגון וכו')
תודה
ובמידה וגם הקובץ החדש לא קריא, הנה המקור להורדה:
https://dl.dropboxusercontent.com/u/7660241/SalesPC.jpg
האם המפרט שלו חזק ומומלץ? חשוב לי שלא יהיה גרוטאה, ושלא יעשה בעיות באיתחול, בניגון וכו')
תודה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

עבור הרצת ווינדוס הוא עלול להיות גבולי בהרצה כבדה יותר מקודי, אבל קודי וקצת גלישה הוא יריץ מצויין.
אפשר ללכת על מחשב מאותה סדרה מבוסס המעבד N3700, החזק בערך פי 2 ועולה כ-300 שקל יותר.
כמו כן, תשווה מחירים בין החנות הזו לבין פלונטר ותקנה מהזול יותר.
אפשר ללכת על מחשב מאותה סדרה מבוסס המעבד N3700, החזק בערך פי 2 ועולה כ-300 שקל יותר.
כמו כן, תשווה מחירים בין החנות הזו לבין פלונטר ותקנה מהזול יותר.
גם הN3700 הוא חלש מדי לשימושים כלליים בחלונות.
ניסיתי בנוק של חבר והתאכזבתי ממש. נייד שלי עם I3 דור 4 מגיב הרבה יותר.
בתקציב שלך הייתי הולך על EGLOBAL עם מעבד חזק. היום כרום ויוטיוב אלו תוכנות שדורשות משאבים לא מבוטלים.
ניסיתי בנוק של חבר והתאכזבתי ממש. נייד שלי עם I3 דור 4 מגיב הרבה יותר.
בתקציב שלך הייתי הולך על EGLOBAL עם מעבד חזק. היום כרום ויוטיוב אלו תוכנות שדורשות משאבים לא מבוטלים.
תודה: הצלחת לערער לי את הביטחון: כמעט הייתי נעול על N3700 שהבנתי שהוא די מומלץ עבור קודי, חלונות וגלישה.
מחירים (לפי זאפ, ללא זיכרון ואיחסון):
המחיר של N3700 הוא כ 840 ש"ח
המחיר של i3 4010U הוא 1,250 ש"ח
המחיר של i3-5010U הוא 1,350 ש"ח
המחיר של i3-6100U הוא 1,400 ש"ח
אגב, איך מעבדי אטום?
המחיר של E3815 ATOM הוא 755 ש"ח
לגבי EGLOBAL: איזה מעבדים יש להם שהינם מומלצים (זהים ל I3 ואילך?). אחת הדרישות שלי זה יכולת לשלוט על כיבוי והדלקה בעזרת IR. האם זה מובנה ב EGLOBAL?
תודה רבה!
אגב, איך מעבדי אטום?
לגבי EGLOBAL: איזה מעבדים יש להם שהינם מומלצים (זהים ל I3 ואילך?). אחת הדרישות שלי זה יכולת לשלוט על כיבוי והדלקה בעזרת IR. האם זה מובנה ב EGLOBAL?
תודה רבה!
באיגלובל יש את כל המעבדים בכל הרמותurielp כתב:תודה: הצלחת לערער לי את הביטחון: כמעט הייתי נעול על N3700 שהבנתי שהוא די מומלץ עבור קודי, חלונות וגלישה.
אגב, איך מעבדי אטום?
תודה רבה!...
לדוגמא, מחשב עם מעבד I3 6100 (דור 6!!)
עם 8 וראם, 128SSD, חלונות, ומשלוח מהיר לישראל יעלה לך 309 דולר...
http://he.aliexpress.com/store/product/ ... eId=217312
בנוגע לIR יש אפשרות להוסיף כתוספת, זה עניין של כמה דולרים
לגבי מעבדי אטום- הם חלשים מהסלרון\פנטיום
·
במשלוחים של איגלובל אין עלויות נוספות. לא מעמ ולא עמלות.urielp כתב:תודה: נראה ש eGlobal יותר זול ב 500 ש"ח (כולל מרכיב המע"מ שעלי להוסיף בעת המשלוח). צריך לחשוב על זה...
במידה ועדיין אחליט על NUC: איזה מעבדים מהמבחר שציינתי והמחירים שלהם, מהווה את עלות התועלת הגבוהה ביותר?...
מגיע חלק עד הבית.
במידה ותחליט על NUC , לפי המחירים ששמת, הI3 6100 הוא המשתלם ביותר.
כרטיס המסך שלו משמעותית חזק יותר משל הדורות הקודמים, ובשימושי קודי\מדיה\כרום הדבר משמעותי יותר מהמעבד עצמו.
לכן לשימושים האלו I3 דור 6 יהיה עדיף על I7 דור 5....
·
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

לא, לא ניתן להדליק ממצב כיבוי מלא אם תחבר עינית חיצונית. לכבות כמובן אפשר.
בעבר הם איפשרו להזמין מראש עינית IR מובנית שאיפשרה את זה (בכ-$15 נוספים), אבל עד כמה שידוע לי, הם כבר לא נותנים את זה בדגמים החדשים שלהם.
זהו למעשה היתרון של NUC על המחשבים של איגלובל.
בעבר הם איפשרו להזמין מראש עינית IR מובנית שאיפשרה את זה (בכ-$15 נוספים), אבל עד כמה שידוע לי, הם כבר לא נותנים את זה בדגמים החדשים שלהם.
זהו למעשה היתרון של NUC על המחשבים של איגלובל.
על פניו בדף המוצר זה עדיין קיים בתוספת 14$pixies כתב:לא, לא ניתן להדליק ממצב כיבוי מלא אם תחבר עינית חיצונית. לכבות כמובן אפשר.
זהו למעשה היתרון של NUC על המחשבים של איגלובל....
·
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אם יש ואפשרי, אז מומלץ מאוד להזמין כזה.
איפה ניתן לרכוש את ה IR בתוספת 14$?idonoach כתב:על פניו בדף המוצר זה עדיין קיים בתוספת 14$......
·...
האם בעמוד הזה (כי לא מצאתי שם)?
http://he.aliexpress.com/store/product/ ... eId=217312
תרד למטה בתוך TIPSurielp כתב:איפה ניתן לרכוש את ה IR בתוספת 14$?......
האם בעמוד הזה (כי לא מצאתי שם)?
http://he.aliexpress.com/store/product/ ... eId=217312...
זה דונגל חיצוני והם כותבים שזה מכבה אבל לא מדליק....
בכל מקרה, לא מבין מה הלחץ לכבות אותו. אצלי הוא דולק כבר בשנה ברצף
כמו ממיר של יס
·
טוב, חברים: תודה רבה על כל התמיכה (באמת אחלה פורום). 'נפל הפור', ואני קונה NUC I3 6100
מה שכן, אשמח ל fine-tuning לגבי המפרט הסופי שכדאי לרכוש (אזמין מאתר פלונטר, אז אודה להתייחסות למפרט שקיים שם):
1. ראיתי שיש 2 'גבהים' של NUC: מה ההבדלים בינם? (אישית, אני מעדיף את הנמוך). האם שניהם מכילים מקום לכונן SSD?
2. מהו דור 4 / 5 / 6? האם I3 6100 לא מוגדר כדור 6?
3. לוח אם מבוסס Gigabyte או אינטל?
במידה ואינטל: ישנם 2 דגמים, עם הפרשים של 50 ש"ח בינהם: NUC6i3SYH או NUC6i3SYK: מהם ההבדלים הללו? מה לקחת?
4. כונן SSD מומלץ (אשמח לדגם מדוייק)
5. זיכרון 8GB מומלץ (אשמח לדגם מדוייק)
6. האם המכשיר מגיע עם מיני HDMI? האם צריך מתאם ל HDMI רגיל?
תודה!
מה שכן, אשמח ל fine-tuning לגבי המפרט הסופי שכדאי לרכוש (אזמין מאתר פלונטר, אז אודה להתייחסות למפרט שקיים שם):
1. ראיתי שיש 2 'גבהים' של NUC: מה ההבדלים בינם? (אישית, אני מעדיף את הנמוך). האם שניהם מכילים מקום לכונן SSD?
במידה ואינטל: ישנם 2 דגמים, עם הפרשים של 50 ש"ח בינהם: NUC6i3SYH או NUC6i3SYK: מהם ההבדלים הללו? מה לקחת?
תודה!
1. ההבדל בגבהים הוא לצורך הכנסת כונן 2.5 ׁגדול. אין עוד הבדל.urielp כתב:טוב, חברים: תודה רבה על כל התמיכה (באמת אחלה פורום). 'נפל הפור', ואני קונה NUC I3 6100
תודה!...
2. דור 6 הוא כל מעבד אינטל שמתחיל ב6. כמו 6100, 6200, 6500 וכו... לכן ה6100 הוא דור 6 והוא למעשה המעבד ההתחלתי בסדרה.
3. לא קריטי תלוי במחיר. הנוקים מגיעים עם אינטל, הבריקס עם גי'גהבייט. למרבה הפלא ברוב הדגמים האינטל זול יותר. לגבי ההבדלים בדגמים ראה סעיף 1.
4. תנקוב בגודל רצוי. 128\256
5. לא משנה. של חברה טובה.
בנוגע ל 4 ו5 תנקוב את החנות שאתה רוצה לקנות ממנה ונסמן לך דגמים ממולצים
6. מגיע עם HDMI רגיל ודיספליי פורט
·