שלום,
מחפש מצלמת פשוטה לבית.
פחות בקטע של אבטחה יותר בקטע שאוכל לראות בזמן אמת מה קורה בבית-
מאקב אחרי הילדים כשהם לבד, אחרי הבייביסיטר, מנקה וכו'..
בנוסף צריך להיות האפשרות לראיית לילה במידה ואני מעוניין שהמצלמה תהיה לי כבייביסיטר לילדים כשהם ישנים כשאני יוצא מהבית.
כאמור - מה שחשוב באמת שאוכל לראות בזמן אמת מה קורה בבית.
מה שראיתי באיביי זה -
http://www.ebay.com/itm/Wireless-720P-Pan-Tilt-Network-Security-CCTV-IP-Camera-Night-Vision-WiFi-Webcam/141843566961?_trksid=p2047675.c100011.m1850&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D37471%26meid%3D1b0c25f9c0814670abe740e96af4a1ea%26pid%3D100011%26rk%3D3%26rkt%3D3%26sd%3D131536496784
שזה בערך גם התקציב. עד 150 שקל ( עד 200 אם זו ממש קפיצת מדרגה)
תודה ואחלה יום.
מצלמת אבטחה סטדנרטית לבית
ושאלת הבנה
לא מבין כלום בנושאי רשת, IP, חיבורים וכו'.
אני רק רוצה להבין.
המצלמה פועלת באמצעות וואי פאי.
אני יכול לצפות בזמן אמת דרך הטלפון שלי באמצעות האינטרנט (המידע יושב על שרת של החברה?? לא משנה..)
בכל מקרה , אם לצורך העניין אני נותן את סיסמת האינטרנט שלי לשכן, חבר וכו'. האם הם יוכלו באותו רגע גם להתחבר למצלמה דרך הטלפון שלהם?
איך זה עובד? מה מבטיח לי שאף אחד לא יתחבר בדרך כלשהי למצלמה ויצפה בי..?
שוב תודה
אני רק רוצה להבין.
המצלמה פועלת באמצעות וואי פאי.
אני יכול לצפות בזמן אמת דרך הטלפון שלי באמצעות האינטרנט (המידע יושב על שרת של החברה?? לא משנה..)
בכל מקרה , אם לצורך העניין אני נותן את סיסמת האינטרנט שלי לשכן, חבר וכו'. האם הם יוכלו באותו רגע גם להתחבר למצלמה דרך הטלפון שלהם?
איך זה עובד? מה מבטיח לי שאף אחד לא יתחבר בדרך כלשהי למצלמה ויצפה בי..?
שוב תודה
המצלמה עובדת דרך Wifi או דרך כבל רשת. אפשר לצפות מרחוק במצלמה ולהזיז אותה (בדגם שהבאת).
המידע לא יושב על אף שרת של חברה, אלא אם אתה רוכש שירותי ענן כלשהם. מה שכן, בהרבה מצלמות יש להם שירות DDNS או מוגדר שרת DNS של החברה כדי להקל למעשה על החיבור, שיהיה באמצעות QR וכו'.
מה שיכול לשמור על הפרטיות הוא החלפת סיסמאות ברירת המחדל, החלפת פורט ברירת מחדל וניתוק שרת הDNS שמוגדר בפנים המצלמה.
המידע לא יושב על אף שרת של חברה, אלא אם אתה רוכש שירותי ענן כלשהם. מה שכן, בהרבה מצלמות יש להם שירות DDNS או מוגדר שרת DNS של החברה כדי להקל למעשה על החיבור, שיהיה באמצעות QR וכו'.
מה שיכול לשמור על הפרטיות הוא החלפת סיסמאות ברירת המחדל, החלפת פורט ברירת מחדל וניתוק שרת הDNS שמוגדר בפנים המצלמה.