שרשור תגובות: הגלקסי NOTE 7 - מגע ראשון בוידאו והתרשמות ראשונית

חדשות מכל העולם של מכשירים ניידים - סלולרי, ניווט, וכל דבר שנייד.
שלח תגובה
EliHaboosh פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTMobile
עורך ראשי HTMobile
תגובות: 3319
נתן תודות: 136 פעמים
קיבל תודות: 846 פעמים

שליחה #1 

ride
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום מקרנים
אחראי תחום מקרנים
תגובות: 6601
שם מלא: יניב דיין
נתן תודות: 238 פעמים
קיבל תודות: 499 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

חיכיתי מאוד למכשיר ובסוף קיבלנו S7 עם מסך מוגדל. אפילו את המעבד לא טרחו לשדרג. לדעתי מדובר באכזבה אדירה

גלובל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1285
נתן תודות: 57 פעמים
קיבל תודות: 154 פעמים

שליחה #3 

טלפון מרשים ביותר , לא מסכים עם הקביעה שזה S7 מוגדל שכן ה S7 המוגדל נקרא S7 edge , אם משווים בן ה S7 ל Note-7 החדש מגלים הבדלים רבים , ראשית זה מכשיר מסדרת Note למי שצריך ולמי שמכיר את התכונות של ה S pen , במבנה המכשיר הבדלים רבים ,למשל זכוכית המסך גורילה 5 לעומת גורילה 4 , הזכרון הפינימי 64 גיגה לעומת 32 בדגם הרגיל של ה S7 , המצלמה המעולה שהוצגה ב S7 היא זהה וטוב שכך מצלמה שהיא פורצת דרך והיחידה בסמארטפונים שמצלמת בחושך באיכות כזאת , כניסה הטעינה וחיבור הדאטה הוחלף לתקן החדש USB-C , המכשיר כולל אפשרות לטעינה אלחוטית ...לגבי ה S Pen ולכל החובבים שמשתמשים בתכונות של העט הזאת ...הגדולה הפעם היא בשיפור של העט ויצירת עט דקה במיוחד בקוטר חוד של 0.7 מ"מ בלבד ורגישה מאוד ואם זאת עמידה בפני מים ועומדת גם היא בתקן IP68 לעמידה במים ואבק ...שזה לא מובן מאליו בכלל ,

cohen_m
טרול
טרול
תגובות: 489
נתן תודות: 58 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #4 

גלובל כתב:טלפון מרשים ביותר , לא מסכים עם הקביעה שזה S7 מוגדל שכן ה S7 המוגדל נקרא S7 edge , אם משווים בן ה S7 ל Note-7 החדש מגלים הבדלים רבים , ראשית זה מכשיר מסדרת Note למי שצריך ולמי שמכיר את התכונות של ה S pen , במבנה המכשיר הבדלים רבים ,למשל זכוכית המסך גורילה 5 לעומת גורילה 4 , הזכרון הפינימי 64 גיגה לעומת 32 בדגם הרגיל של ה S7 , המצלמה המעולה שהוצגה ב S7 היא זהה וטוב שכך מצלמה שהיא פורצת דרך והיחידה בסמארטפונים שמצלמת בחושך באיכות כזאת , כניסה הטעינה וחיבור הדאטה הוחלף לתקן החדש USB-C , המכשיר כולל אפשרות לטעינה אלחוטית ...לגבי ה S Pen ולכל החובבים שמשתמשים בתכונות של העט הזאת ...הגדולה הפעם היא בשיפור של העט ויצירת עט דקה במיוחד בקוטר חוד של 0.7 מ"מ בלבד ורגישה מאוד ואם זאת עמידה בפני מים ועומדת גם היא בתקן IP68 לעמידה במים ואבק ...שזה לא מובן מאליו בכלל ,
...
אכן יש הבדלים
אבל לדעתי האישית הם לא כאלו מהותיים ושמצריכים שידרוג מ NOTE 5 או בטח לא מ S7.

·

גלובל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

אני לא חושב שקהל היעד של סמסונג למכשיר הזה הם אלה שרק קנו מכשיר S7 לפני מס' חודשים , כמובן שקהל היעד הם מי שמחזיקים מכשיר ישן יותר למשל ה Note 4 או ה S4/S5 , לגבי ה Note 5 זה מכשיר פחות מוצלח של סמסונג ויזכר לרעה ...שכן אז סמסונג החליטה להוציא את כרטיס ההרחבה של הזיכרון איחסון ולרגע ניסתה ללכת בדרכים אפלות של Apple ...למזלנו הרב התעשתה והחזירה את כרטיס ההרחבה במכשירי ה S7 , כך שלגבי מי שמחזיק את ה Note 5 באופן ספציפי הייתי אומר שאכן ה Note 7 הוא שידרוג רציני ....מי שמחזיק את ה Note 4 זה למשל אחד המכשירים המוצלחים שסמסונג ייצרה , ולא בטוח שההחלפה מוצדקת ... רק למי שחשוב לו תכונות של עמידות במים / טעינה אלחוטית/ ועט S משופרת ...אחרת לא הייתי רץ להחליף אם יש ביידי Note 4 /

cohen_m
טרול
טרול

שליחה #6 

גלובל כתב:אני לא חושב שקהל היעד של סמסונג למכשיר הזה הם אלה שרק קנו מכשיר S7 לפני מס' חודשים , כמובן שקהל היעד הם מי שמחזיקים מכשיר ישן יותר למשל ה Note 4 או ה S4/S5 , לגבי ה Note 5 זה מכשיר פחות מוצלח של סמסונג ויזכר לרעה ...שכן אז סמסונג החליטה להוציא את כרטיס ההרחבה של הזיכרון איחסון ולרגע ניסתה ללכת בדרכים אפלות של Apple ...למזלנו הרב התעשתה והחזירה את כרטיס ההרחבה במכשירי ה S7 , כך שלגבי מי שמחזיק את ה Note 5 באופן ספציפי הייתי אומר שאכן ה Note 7 הוא שידרוג רציני ....מי שמחזיק את ה Note 4 זה למשל אחד המכשירים המוצלחים שסמסונג ייצרה , ולא בטוח שההחלפה מוצדקת ... רק למי שחשוב לו תכונות של עמידות במים / טעינה אלחוטית/ ועט S משופרת ...אחרת לא הייתי רץ להחליף אם יש ביידי Note 4 /
...
·אם אתה טוען בדבריך שמי שמחזיק מכשיר בן שנתיים בדמות ה NOTE4 לא צריך לשדרג למכשיר הדגל החדש של החברה- אז כנראה שה NOTE 7 הוא באמת לא כזה WOW כפי שרבים ציפו.
מעניין מה יהיה מחירו בארץ היות ומחיר גבוה יגרום לסמסונג להתייבש עם המכירות כי ישנה תחרות רבה מהצד

גלובל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

לא אמרתי שאם יש לך Note 4 לא צריך לשדרג ...אמרתי שלמי שחשוב לו תכונות של עמידות במים / טעינה אלחוטית/ ועט S משופרת ... שישדרג וכמובן אפשר להוסיף את המלצמה הנפלאה שכבר הכרנו ב S7 , אבל אם השיפורים האלה לא ממש חשובים לך אז ה Note 4 המוצלח ימשיך לשרת אותך נאמנה ואין צורך לרוץ לשדרג , זה לא אומר שה Note 7 הוא לא מוצלח מספיק או לא Wow כמו שאתה אומר ...לדעתי הוא טלפון מרשים מאוד ושכל אחד יעשה את חשבון הנפש והכיס ויחליט אם לשדרג או לו ....דבר אחד בטוח- בנקודת הזמן הזאת ללא כל ספק ה Note 7 הוא הטלפון הכי טוב שקיים בשוק ואין לו מתחרים כרגע . ..ואני לא עובד סמסונג :-)

cohen_m
טרול
טרול

שליחה #8 

גלובל כתב:לא אמרתי שאם יש לך Note 4 לא צריך לשדרג ...אמרתי שלמי שחשוב לו תכונות של עמידות במים / טעינה אלחוטית/ ועט S משופרת ... שישדרג וכמובן אפשר להוסיף את המלצמה הנפלאה שכבר הכרנו ב S7 , אבל אם השיפורים האלה לא ממש חשובים לך אז ה Note 4 המוצלח ימשיך לשרת אותך נאמנה ואין צורך לרוץ לשדרג , זה לא אומר שה Note 7 הוא לא מוצלח מספיק או לא Wow כמו שאתה אומר ...לדעתי הוא טלפון מרשים מאוד ושכל אחד יעשה את חשבון הנפש והכיס ויחליט אם לשדרג או לו ....דבר אחד בטוח- בנקודת הזמן הזאת ללא כל ספק ה Note 7 הוא הטלפון הכי טוב שקיים בשוק ואין לו מתחרים כרגע . ..ואני לא עובד סמסונג :-)
...
בוא נחכה עוד חודש לראות מה הביזיונרים מ LG ישיקו עם ה V20
·

moog
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 902
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #9 

אצלי מנסיון סורק הקשתית עובד כבר קרוב לשנה עם עדשות ומשקפי ראייה אז מוזר לי שלא יעבוד פה

Batnun
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3625
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 481 פעמים

שליחה #10 

moog כתב:אצלי מנסיון סורק הקשתית עובד כבר קרוב לשנה עם עדשות ומשקפי ראייה אז מוזר לי שלא יעבוד פה
...
·

באיזה מכשיר?

Batnun

.

moog
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 902
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #11 

Lumia 950

shshmul
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 730
שם מלא: שמוליק
נתן תודות: 143 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #12 

לפי מה שרשם גלובל

נוט 5 -כדאי לשדרג לנוט 7
נוט 4 - לא כדאי לשדרג לנוט 7
מה הסיבה ? כרטיס הרחבה בלבד? נשמע לי תמוה,אלא אם כן יש סיבה נוספת שאיני יודע עליה.
כרגע יש ברשותי נוט 5- לדבריו כדאי לשדרג,אך אם היה לי נוט 4 לא מומלץ לשדרג?
אשמח להסבר משכנע יותר לפני שאחליט לשדרג..
תודה מראש
שמוליק
RECIVER-------------- DENON 6500H
FR. SPEAKERS---------- B&W 703 S2
CENTER------------- B&W HTM71 S2
SUR. SPEAKERS------------ KEF T301
ATM. SPEAKERS----------- KEF T101
SUBWOOFER---- SVS SB-16 ULTRA
SCREEN --------------LG OLED C9 "77

שלח תגובה

חזור אל “חדשות ניידים”