מרנץ 7010 מאמזון גרמניה - 1036 יורו - המוכר א מ ז ו ן
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
עד כמה זה בארדאק אם מזמינים מאמזון ממוכר שהוא לא אמזון עצמה?
כי יש שם הרבה מוכרים שמוכרים במחירים הרבה יותר זולים מאמזון. כמובן שבניגוד לאמזון, אני צריך לשלם פה גם את המיסוי, זה לגיטימי לגמרי. אבל השאלה היא, האם חוץ ממיסוי (ומשלוח וכו') יש עוד כאב ראש בייבוא אישי כזה? (אני מדבר על רסיברים כרגע).
כי יש שם הרבה מוכרים שמוכרים במחירים הרבה יותר זולים מאמזון. כמובן שבניגוד לאמזון, אני צריך לשלם פה גם את המיסוי, זה לגיטימי לגמרי. אבל השאלה היא, האם חוץ ממיסוי (ומשלוח וכו') יש עוד כאב ראש בייבוא אישי כזה? (אני מדבר על רסיברים כרגע).
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
·אין בעיה כי יש גב של אמזון, כלומר המוצר יגיע ללא בעיות.jacko-il כתב:עד כמה זה בארדאק אם מזמינים מאמזון ממוכר שהוא לא אמזון עצמה?
כי יש שם הרבה מוכרים שמוכרים במחירים הרבה יותר זולים מאמזון. כמובן שבניגוד לאמזון, אני צריך לשלם פה גם את המיסוי, זה לגיטימי לגמרי. אבל השאלה היא, האם חוץ ממיסוי (ומשלוח וכו') יש עוד כאב ראש בייבוא אישי כזה? (אני מדבר על רסיברים כרגע)....
הבעיה היחידה היא ברגע האמת, כשתצטרך שרות. לא בטוח שתקבל אותה רמת שרות כמו מאמזון, כלומר לא בטוח שישלחו לך חדש לפני שהספקת לסיים את שליחת המייל על הבעיה.
יתכן והספק ידרוש ממך לשלוח אליו את המוצר והוא ינסה להפעיל אחריות מקומית ולשלוח לך אחרי שתוקן .
בקיצור - מאמזון קנית ? לא טעית.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

@istarmini
·
כן, צוזק. אין בכלל מה להשוות את השירות של אמזון לשירות של...מממ.. שירות של כל אחד למעשה. אני לא חושב שיש אח ורע לשירות של אמזון בחנויות/אתרים אחרים.
אבל תשמע, ההבדל במחיר הוא כמעט חצי!!
עריכה,
איזה קטע, באתי לשלוח קישור למארנץ 7010 מחנות גרמנית בתוך אמזון שמכרה אותו ב- 680 אירו ועכשיו אני רואה שהחנות הזו לא מופיעה לי יותר בחיפוש. המחיר קפץ ל 1199 אירו, מחנות אחרת.
·
כן, צוזק. אין בכלל מה להשוות את השירות של אמזון לשירות של...מממ.. שירות של כל אחד למעשה. אני לא חושב שיש אח ורע לשירות של אמזון בחנויות/אתרים אחרים.
אבל תשמע, ההבדל במחיר הוא כמעט חצי!!
עריכה,
איזה קטע, באתי לשלוח קישור למארנץ 7010 מחנות גרמנית בתוך אמזון שמכרה אותו ב- 680 אירו ועכשיו אני רואה שהחנות הזו לא מופיעה לי יותר בחיפוש. המחיר קפץ ל 1199 אירו, מחנות אחרת.
אין מצב, לא יכול להיות מחיר כזה, זה חצי מחיר, זה מה שכתוב בגרמנית:
NEW !!! ATTENTION !!!,, Before you make the order, please contact me at: [email protected]!!-
בטח אמזון יעלימו אותו אוטוטו
NEW !!! ATTENTION !!!,, Before you make the order, please contact me at: [email protected]!!-
בטח אמזון יעלימו אותו אוטוטו
סביר להניח. אכן נראה כמו נוכל, והמחיר לחלוטין לא הגיוני.mickeyar כתב:אין מצב, לא יכול להיות מחיר כזה, זה חצי מחיר, זה מה שכתוב בגרמנית:
בטח אמזון יעלימו אותו אוטוטו...
היה נראה לי מוזר, אבל הגרמנית שלי חלודה ולא גלשתי מכרום (עם תרגום מובנה).
בכל מקרה, גם מחיר של 6500 ש"ח כולל הכל עד הבית (מאמזון עצמה) הוא מצוין, אני בספק אם ניתן להשיג את הרסיבר הזה בפחות מ-9K בארץ
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

כן, זה היה המחיר שראיתי. עם אותו הכיתוב וכתובת המייל ליצור איתם קשר לפני קניה.
רק שאני מוכן להשבע שקודם המוכר היתה חנות, עם שם שונה לגמרי (משהו עם Medikal או משהו כזה, לא זכור לי בדיוק) כרגע רשום המוכר Daniel Lanz.
רק שאני מוכן להשבע שקודם המוכר היתה חנות, עם שם שונה לגמרי (משהו עם Medikal או משהו כזה, לא זכור לי בדיוק) כרגע רשום המוכר Daniel Lanz.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- yakir_dayan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 392
- נתן תודות: 167 פעמים
- קיבל תודות: 31 פעמים
אם כבר נפתח דיון.. יש לי שאלה דומה גם כן לגבי רסיבר של מרנץ..
לדעתכם זו עיסקה משתלמת? מרנץ 6010 במחיר של 3770 ש"ח כולל שילוח
זה יוצא חצי מהמחיר כאן בארץ או שמא טעיתי איפשהו?
[img2=1187x435]http://www.interload.co.il/upload/3221181.png[/img2]
הנה קישור:
https://www.amazon.de/gp/product/B015WS ... KAKR8XB7XF
לדעתכם זו עיסקה משתלמת? מרנץ 6010 במחיר של 3770 ש"ח כולל שילוח
זה יוצא חצי מהמחיר כאן בארץ או שמא טעיתי איפשהו?
[img2=1187x435]http://www.interload.co.il/upload/3221181.png[/img2]
הנה קישור:
https://www.amazon.de/gp/product/B015WS ... KAKR8XB7XF
- yakir_dayan
-
- חבר פעיל מאוד

רשום שהוא כן תומך ב-DTS-X ובאטמוס.. זה עושה את זה לעוד יותר משתלם?wegabi כתב:נשמע כמו דיל מצוין.
בהנחה ואתה לא הולך על פענוח 7.1.4 או הגברה של 5.1.4 אתה מסודר (ההבדל העיקרי בין ה-7010 ל-6010 אם אני זוכר נכון הוא עוד 2 ערוצי הגברה ופענוח באטמוס ו-DTS:X)...
נערך לאחרונה על ידי yakir_dayan ב 03/08/2016 16:57, נערך 2 פעמים בסך הכל.
לא אמרתי שהוא לא תומך. השאלה היא לגבי ערוצי פענוח נוספים מעבר ל-5.1.2: 7 היקפיים + 2 בתקרה או 5 היקפיים + 4 בתקרה - אני חושב שזה ההבדל העיקרי.
בקיצור, תראה שיש לך מספיק ערוצי הגברה לכל הרמקולים שברשותך ואתה מסודר.
בקיצור, תראה שיש לך מספיק ערוצי הגברה לכל הרמקולים שברשותך ואתה מסודר.
- yakir_dayan
-
- חבר פעיל מאוד

·wegabi כתב:לא אמרתי שהוא לא תומך. השאלה היא לגבי ערוצי פענוח נוספים מעבר ל-5.1.2: 7 היקפיים + 2 בתקרה או 5 היקפיים + 4 בתקרה - אני חושב שזה ההבדל העיקרי.
בקיצור, תראה שיש לך מספיק ערוצי הגברה לכל הרמקולים שברשותך ואתה מסודר....
אה אוקי הבנתי אותך.. 5.1.2 זה דווקא מצויין, כרגע אני עם 5.1 אז נצטרך להוסיף רק עוד שניים.
ד"א אמאזון עצמם אלו שמוכרים את הרסיבר?
·כן, אתה יכול לראות שמדובר ב-Amazon prime, ושבתהליך ההזמנה אתה רואה זיכוי מע"מ מקומי בגרמניה, חיוב במשלוח ומסים בארץ.yakir_dayan כתב:·......
אה אוקי הבנתי אותך.. 5.1.2 זה דווקא מצויין, כרגע אני עם 5.1 אז נצטרך להוסיף רק עוד שניים.
ד"א אמאזון עצמם אלו שמוכרים את הרסיבר?...
הרבה פעמים יש גם הפתעות לטובה בסוף התהליך ומקבלים החזר קטן בכרטיס האשראי חודש חודשיים אחרי