התקנה WINDOWS על DOK
אני רוצה להתקין ווינדוס 7 על DOK עם דגש " על " ולא מ DOK ל HDD אבל הווינדוס מזהה בהתקנה רק את ה DOK שיש עליו קבצי התקנה ולא את ה DOK הריק שעליו אני רוצה להתקין את ה WINDOWS
עשיתי בדיקה ב CRYSTAL MARK HDD וראיתי שה 4K של ה DOK זה 6 מגה פי 6 ממה שיש לי ב HDD הרגיל
אם SSD זה 25 מגה וה DOK זה 6 מגה זה עדיין עדיף מ HDD שזה בין 0.5 - 1 מגה .
הבעיה היא שה READ זה 6 מגה והכתיבה זה 0.009 כמעט אפסי , הכתיבה ב HDD הרגיל זה 0.6 כמעט מגה
לא מבין למה ב DOK הקריאה היא אחלה בקבצים הקטנים אבל הכתיבה היא כמעט לא קיימת
אפשר בכלל להתקין את כל מערכת ההפעלה על ה DOK ולהפעיל את הווינדוס מה DOK ? אני בונה על ה 4K זה 6 מגה .
הנה התמונות :
עשיתי בדיקה ב CRYSTAL MARK HDD וראיתי שה 4K של ה DOK זה 6 מגה פי 6 ממה שיש לי ב HDD הרגיל
אם SSD זה 25 מגה וה DOK זה 6 מגה זה עדיין עדיף מ HDD שזה בין 0.5 - 1 מגה .
הבעיה היא שה READ זה 6 מגה והכתיבה זה 0.009 כמעט אפסי , הכתיבה ב HDD הרגיל זה 0.6 כמעט מגה
לא מבין למה ב DOK הקריאה היא אחלה בקבצים הקטנים אבל הכתיבה היא כמעט לא קיימת
אפשר בכלל להתקין את כל מערכת ההפעלה על ה DOK ולהפעיל את הווינדוס מה DOK ? אני בונה על ה 4K זה 6 מגה .
הנה התמונות :
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
יש לWindows 8/10 אופציה מובנת לזה מתוך המערכת בגרסאות העסקיות אם אני לא טועה, בכל מקרה זה לא בשביל עבודה שוטפת, במיוחד לא ה-DOK שלך, שנראה איטי, מהירות הכתיבה הרנדומלית גבוהה יותר במבחן המזדמן הזה, אבל הDOKS הזולים לא מסוגלים להחזיק ביצועים..
יש DOKS יקרים, עם בקרים וזכרונות NAND דומים לכונן SSD, שם אתה יכול לצפות כבר לביצועים טובים מדיסק קשיח.. לא מDOK זול. הוא פשוט ימות מהר כי הוא לא מיועד לכל כך הרבה מחזורי כתיבה, ועד המוות יהיה לך חוויה איטית במיוחד.
יש DOKS יקרים, עם בקרים וזכרונות NAND דומים לכונן SSD, שם אתה יכול לצפות כבר לביצועים טובים מדיסק קשיח.. לא מDOK זול. הוא פשוט ימות מהר כי הוא לא מיועד לכל כך הרבה מחזורי כתיבה, ועד המוות יהיה לך חוויה איטית במיוחד.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
אפשרי, עשיתי זאת עם DOK 64GB זה רץ חלק תוך שימוש ב USB 3.0 . השתמשתי בתוכנה הבאה http://www.easyuefi.com/wintousb/
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

רק שלך יש DOK סביר, לבחור יש DOK עתיק מבוסס USB 2.0..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
@iveco
·
קרא את המאמר הבא: http://www.intowindows.com/4-tools-to-c ... indows-10/
אני מריץ WIN10 מה DOK על מכשיר BRIX של GIGABYTE עליו מותקן OPENELEC
ה DOK הוא של חברת PNY גדלו כאמור 64 MB והוא מתחבר דרך USB3.0
·
קרא את המאמר הבא: http://www.intowindows.com/4-tools-to-c ... indows-10/
אני מריץ WIN10 מה DOK על מכשיר BRIX של GIGABYTE עליו מותקן OPENELEC
ה DOK הוא של חברת PNY גדלו כאמור 64 MB והוא מתחבר דרך USB3.0
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

@iveco
·
אתה לא משתמש "רק" ב4K, אתה משתמש בהרבה גורמים, שלא לדבר, הכונן שלך לא מסוגל לכתוב ב-4K, אלה בעשירית המהירות של הכונן הקשיח שלך....
כמו שכבר אמרתי, אם תקרא מה שכתבתי לך בלי להתעלם.
יש לך כונן של 8GB, זה לא מפסיק לWindows, בקושי ל-XP.
הכונן שלך לא מיועד לזה, אם תכתוב עליו מידע באופן יומיומי (ומערכת ההפעלה עושה את זה גם אם "אתה לא כותב בעצמך" עליו כלום) והכונן ימות דיי מהר כי הזיכרון שלו לא מיועד להכתב כל כך הרבה פעמים.
הבקר לא יכול להתמודד עם כמה משימות במקביל, הכונן יחנק ממשימה אחת ויחנוק את כל שאר המשימות.
בקיצור, בלי כונן "נורמאלי", מודרני ובעיקר, יקר. תצפה לחוויה איטית יותר מהכונן הקשיח שלך.
אם אתה רוצה לשחק עם זה, יש כונני USB 3.0 שמתפקדים כ"SSD" מזערי בגודל של DOK, הם יקרים, הרבה יותר יקרים.
אם אתה רוצה לקבל מחשב שמתפקד כמו שצריך קנה SSD, זה זול יחסית וישפר לך את הביצועים בלי הכאב ראש ומסע היסורים שאתה מנסה להעביר את עצמך רק כדי להתאכזב ולהתעצבן מכל הזמן היקר שביזבזת.
שנית, כמו שכתבתי, כדי להתקין בצורה "רשמית" Windows על DOK אתה צריך גרסת Enterprise ולא Pro/Home, שמאפשרת את פיצ'ר ה-Windows To Go שמגיע רק עם Enterprise, והיצירה נעשת באמצעות Windows, לא באמצעות תוכנת ההתקנה.
https://www.microsoft.com/en-us/downloa ... x?id=48127
אם עדיין בא לך הרפתקאות ולא להקשיב לעצה של אנשים שמנסים לעזור לך ולחסוך ממך, תמצא DOK גדול יותר ותנסה בעצמך..
http://www.intowindows.com/rufus-2-0-free/
תהנה.
·
אתה לא משתמש "רק" ב4K, אתה משתמש בהרבה גורמים, שלא לדבר, הכונן שלך לא מסוגל לכתוב ב-4K, אלה בעשירית המהירות של הכונן הקשיח שלך....
כמו שכבר אמרתי, אם תקרא מה שכתבתי לך בלי להתעלם.
יש לך כונן של 8GB, זה לא מפסיק לWindows, בקושי ל-XP.
הכונן שלך לא מיועד לזה, אם תכתוב עליו מידע באופן יומיומי (ומערכת ההפעלה עושה את זה גם אם "אתה לא כותב בעצמך" עליו כלום) והכונן ימות דיי מהר כי הזיכרון שלו לא מיועד להכתב כל כך הרבה פעמים.
הבקר לא יכול להתמודד עם כמה משימות במקביל, הכונן יחנק ממשימה אחת ויחנוק את כל שאר המשימות.
בקיצור, בלי כונן "נורמאלי", מודרני ובעיקר, יקר. תצפה לחוויה איטית יותר מהכונן הקשיח שלך.
אם אתה רוצה לשחק עם זה, יש כונני USB 3.0 שמתפקדים כ"SSD" מזערי בגודל של DOK, הם יקרים, הרבה יותר יקרים.
אם אתה רוצה לקבל מחשב שמתפקד כמו שצריך קנה SSD, זה זול יחסית וישפר לך את הביצועים בלי הכאב ראש ומסע היסורים שאתה מנסה להעביר את עצמך רק כדי להתאכזב ולהתעצבן מכל הזמן היקר שביזבזת.
שנית, כמו שכתבתי, כדי להתקין בצורה "רשמית" Windows על DOK אתה צריך גרסת Enterprise ולא Pro/Home, שמאפשרת את פיצ'ר ה-Windows To Go שמגיע רק עם Enterprise, והיצירה נעשת באמצעות Windows, לא באמצעות תוכנת ההתקנה.
https://www.microsoft.com/en-us/downloa ... x?id=48127
אם עדיין בא לך הרפתקאות ולא להקשיב לעצה של אנשים שמנסים לעזור לך ולחסוך ממך, תמצא DOK גדול יותר ותנסה בעצמך..
http://www.intowindows.com/rufus-2-0-free/
תהנה.
סבבה , אני מקבל את מה שאתה רושם ולכן החלטתי ללכת על כונן SSD .
1. האם אתרים יפתחו מהר יותר ? או האינטרנט יזרום מהר יותר ? או שאין קשר ?
2. יש לי כמה כוננים קשיחים לבחירה ואני צריך עזרה :
כונן 1 - PATRIOT SPARK 128GB
כונן 2 - KINGSTON SUV400S37/120G
כונן 3 - KINGSTON SHFS37A/120G
כונן 4 - SAMSUNG EVO 750 MZ-750120BW
חשבתי ללכת על ה EVO 750 של סמסונג מה אתם אומרים עדיף ?
חשבתי ללכת על ה EVO 750 של סמסונג מה אתם אומרים עדיף ?
·שלום , אין קשר בין גלישת אינטרנט לבין SSD , זה שתתקין SSD המחשב יעלה ממצב כבוי לווינדוס במהירות שיא וקריאה\כתיבה תתבצע במהירות הרבה יותר גדולה מדיסק מכני , אם אתה מחפש אינטרנט מהיר אל תקנה SSD חבל על בזבוז הכסף שלך , תקרא קצת בגוגל על יתרונות SSD ותחליט אם לקנותiveco כתב:סבבה , אני מקבל את מה שאתה רושם ולכן החלטתי ללכת על כונן SSD .
חשבתי ללכת על ה EVO 750 של סמסונג מה אתם אומרים עדיף ?...
האינטרט " קבצים " כרום / IE וכו' יושבים על ה HDD לא ? זה לא יתבטא בפתיחה מהירה יותר של טאבים ?
ה HDD לא עובד שגולשים באינטרנט ?
מישהו אמר לי ש SSD 128GB זה נפח קטן והכתיבה תהיה על הפנים הכתיבה של ה SSD עולה עם הנפח הבעיה שאני לא צריך מעל 128GB זה רק בשביל מערכת ההפעלה מה לעשות ? או שאין ברירה וצריך לקנות מינימום 250GB ?
אני צריך גם המלצה לדגם ספציפי SAMSUNG INTEL KINGSTON SSD וכו'
ה HDD לא עובד שגולשים באינטרנט ?
מישהו אמר לי ש SSD 128GB זה נפח קטן והכתיבה תהיה על הפנים הכתיבה של ה SSD עולה עם הנפח הבעיה שאני לא צריך מעל 128GB זה רק בשביל מערכת ההפעלה מה לעשות ? או שאין ברירה וצריך לקנות מינימום 250GB ?
אני צריך גם המלצה לדגם ספציפי SAMSUNG INTEL KINGSTON SSD וכו'