איפה אתם קונים עותקים דיגיטלים למשחקי PS4 (אם בכלל)
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
- נתן תודות: 1111 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
"קנייה דרך PSN היא הדרך האידיאלית"
60 דולר למשחק עם יוזר אמריקאי כשהוא חדש ומושק.
60 דולר למשחק עם יוזר אמריקאי כשהוא חדש ומושק.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
גיליתי אתר חדש עם מחירים ממש זולים.
www.g2a.com
fallout 3 עלה לי משהו כמו 7$ לXBON.
הייתי בטוח שאכלתי אותה כשלא הצלחתי עם הקוד באתר של מייקרוסופט, אבל אז אמרתי אולי זה בגלל שאני גולש בכרום עם חוסמי פרסומות, ניסתי באדג' של מייקרוסופט ועבד כמו גדול.
www.g2a.com
הייתי בטוח שאכלתי אותה כשלא הצלחתי עם הקוד באתר של מייקרוסופט, אבל אז אמרתי אולי זה בגלל שאני גולש בכרום עם חוסמי פרסומות, ניסתי באדג' של מייקרוסופט ועבד כמו גדול.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73375
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
·הקרנף כתב:גיליתי אתר חדש עם מחירים ממש זולים.
www.g2a.com
הייתי בטוח שאכלתי אותה כשלא הצלחתי עם הקוד באתר של מייקרוסופט, אבל אז אמרתי אולי זה בגלל שאני גולש בכרום עם חוסמי פרסומות, ניסתי באדג' של מייקרוסופט ועבד כמו גדול....
הייתי ממליץ לכולם להתרחק מהאתר הזה כמו מאש:
http://www.pcgamer.com/a-brazilian-hack ... cams-work/
@Huber
מעניין מה שאתה אומר.
אני כנראה באמת אתרחק מהאתר הזה.
קניתי בו רק פעם אחת, כפי שכתבתי וגם את זה עשיתי רק בפייפאל.
מה שכן, לא ממש הצלחתי להבין מהכתבה ששלחת, האם מדובר על כל האתר או רק על משתמש אחד.
האתר עובד (למיטב הבנתי) כפלטפורמה למכירה של קוד.
תיאורטית, אם יש לך קוד שקנית, ואתה רוצה למכור אותו, אתה יכול לעשות את זה דרך האתר.
ככה שאם משתמש אחד, גנב את הקודים מאתר אחר, לא בהכרח שגם אחרים עושים את זה...
מעניין מה שאתה אומר.
אני כנראה באמת אתרחק מהאתר הזה.
קניתי בו רק פעם אחת, כפי שכתבתי וגם את זה עשיתי רק בפייפאל.
מה שכן, לא ממש הצלחתי להבין מהכתבה ששלחת, האם מדובר על כל האתר או רק על משתמש אחד.
האתר עובד (למיטב הבנתי) כפלטפורמה למכירה של קוד.
תיאורטית, אם יש לך קוד שקנית, ואתה רוצה למכור אותו, אתה יכול לעשות את זה דרך האתר.
ככה שאם משתמש אחד, גנב את הקודים מאתר אחר, לא בהכרח שגם אחרים עושים את זה...
- Huber
- חבר במועדון HT

ומי אמר שזה רק אחד? ומי מבטיח לך שאתה לא תיפול על אחד שכזה? התשובה היא אף אחד ולכן אני אישית לא אקח סיכון מיותר וארכוש משם. ד"א, הסיכון המרכזי אצלי הוא לאוו דווקא להפסיד את הכסף של המשחק אלא חשבון הסטים. אם בסטים מגלים שהשתמשת במפתח משחק גנוב, יש סיכון לסנקציות עד איבוד החשבון.
הקרנף - המחירים הנמוכים אמנם מפתים אבל G2A ו-Kinguin מלאים בנוכלים והאינטרנט מוצף בכתבות ובעדויות על מקרי הונאה באתרים הללו ובדומיהם. אני מקווה מאוד שלא השתמשת בשירות ה-G2A Shield כי מדובר בשירות של מנוי חודשי שמתחדש באופן אוטומטי בלי ידיעתך (שלא נדבר על כך שזה שירות חסר ערך כי נתקלתי בעשרות מקרים של אנשים שהשתמשו במגן של G2A ולא קיבלו את כספם בחזרה למרות שרימו אותם).
@meirmeir
קניתי פעם אחת ואכן נרשמת לשירות חי-G2A Shield, אבל ברגע שראיתי את התגובה של ערן, ביטלתי בפייפאל את המנוי החודשי לאתר.
חיפשתי די הרבה זמן איך לבטל את המנוי המתחדש באתר עצמו אך לא מצאתי.
זה דווקא היה די ברור שהמנוי אמור להתחדש אחרי חודש חינם, הקאצ' כנראה זה למצוא איפה מבטלים אותו...
כפי שכתבתי, פעם אחת הזמנתי ועבד, אבל אני מהאתר הזה מתרחק.
קניתי פעם אחת ואכן נרשמת לשירות חי-G2A Shield, אבל ברגע שראיתי את התגובה של ערן, ביטלתי בפייפאל את המנוי החודשי לאתר.
חיפשתי די הרבה זמן איך לבטל את המנוי המתחדש באתר עצמו אך לא מצאתי.
זה דווקא היה די ברור שהמנוי אמור להתחדש אחרי חודש חינם, הקאצ' כנראה זה למצוא איפה מבטלים אותו...
כפי שכתבתי, פעם אחת הזמנתי ועבד, אבל אני מהאתר הזה מתרחק.
- Huber
- חבר במועדון HT

·הקרנף כתב:גיליתי אתר חדש עם מחירים ממש זולים.
www.g2a.com
הייתי בטוח שאכלתי אותה כשלא הצלחתי עם הקוד באתר של מייקרוסופט, אבל אז אמרתי אולי זה בגלל שאני גולש בכרום עם חוסמי פרסומות, ניסתי באדג' של מייקרוסופט ועבד כמו גדול....
הנה עוד מידע:
https://www.hometheater.co.il/vp2577701#2577701