סטארטרק - אל האינסוף.
שלום לכולם,
השבוע ראיתי את הסרט בגרסאת ה-cam שמסתובבת לה ברשת (חשוב לציין, גרסא לא רשמית ע"י האולפנים) והופתעתי מאוד.
בכל אתר, ואני מתבסס בעיקר על IMDB פירסמו שאורכו יהיה 122 דק-שעתיים ו-2 דק, אבל בגרסא שמסתובבת כרגע באינטרנט לצפייה ישירה אורכו של הסרט 102 דק!! שעה ו-42 דק! לאן נעלמו 20 דק?!? האם ייתכן פער כזה גדול בין מה ש-IMDB מפרסם??
בנוסף חסרים מס׳ סצינות שהופיעו בטריילר האחרון והסופי (קרב/מרדף חליליות בעיר) ככל הניראה חלק מסצינת הקרב בסוף.
אשמח אם מישהו יודע משהו ויכול לשתף.
השבוע ראיתי את הסרט בגרסאת ה-cam שמסתובבת לה ברשת (חשוב לציין, גרסא לא רשמית ע"י האולפנים) והופתעתי מאוד.
בכל אתר, ואני מתבסס בעיקר על IMDB פירסמו שאורכו יהיה 122 דק-שעתיים ו-2 דק, אבל בגרסא שמסתובבת כרגע באינטרנט לצפייה ישירה אורכו של הסרט 102 דק!! שעה ו-42 דק! לאן נעלמו 20 דק?!? האם ייתכן פער כזה גדול בין מה ש-IMDB מפרסם??
בנוסף חסרים מס׳ סצינות שהופיעו בטריילר האחרון והסופי (קרב/מרדף חליליות בעיר) ככל הניראה חלק מסצינת הקרב בסוף.
אשמח אם מישהו יודע משהו ויכול לשתף.
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10915
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
ב- 20 דקות החסרות הצלם הלך לעשות פיפי ולקנות פופקורן וקולה.
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
אין סרט בעתיד הקרוב שאני מחכה לו יותר מ- Star Trek Beyond
על פי IMDb אמור לצאת בארץ ב-25 באוגוסט.
http://www.imdb.com/title/tt2660888/
מקווה שזה באמת נכון, כי כל פעם מופיע תאריך אחר.
אם יהיה גם גרסת IMAX, כנראה שנדרים שוב לראשל"צ בע"ה
סרט כזה בהחלט שווה את המאמץ!
(לפחות על הנייר, כי כבר נפלנו חזק עם שני סרטים מעוררי צפייה אחרים, כמו "אגדת טרזן", ו-"היום השלישי התחדשות", שנסענו בשבילם לראשון, ובסוף רק הצטערתי על הזמן המבוזבז:) )
על פי IMDb אמור לצאת בארץ ב-25 באוגוסט.
http://www.imdb.com/title/tt2660888/
מקווה שזה באמת נכון, כי כל פעם מופיע תאריך אחר.
אם יהיה גם גרסת IMAX, כנראה שנדרים שוב לראשל"צ בע"ה
סרט כזה בהחלט שווה את המאמץ!
(לפחות על הנייר, כי כבר נפלנו חזק עם שני סרטים מעוררי צפייה אחרים, כמו "אגדת טרזן", ו-"היום השלישי התחדשות", שנסענו בשבילם לראשון, ובסוף רק הצטערתי על הזמן המבוזבז:) )
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

·ngold7 כתב:ראיתי, אל תצפו ליותר מידי, אבל הוא לחלוטין יותר טוב מקודמו....
מה שתמיד אהבתי בסדרות מס"ב השונות, היה המפגשים והמאבקים מול ישויות אחרות.
חלקן עוינות חלקן ידידותיות.
בסרט האחרון משנת 2013, כפי שמעיד השם שקיבל בעברית " האויב בתוכנו", עוסק בעיקרו בהתמודדות פנימית מול קבוצת טרוריסטים.
חייזרים הופיעו שם אולי חמש דקות בקטע די זניח.
אני קראתי לזה "ג'יימס בונד בחלל" ולכן אפילו לא טרחתי לראות בקולנוע.
הסרט החדש, לפחות על פי הטריילרים, הולך לספק את הסחורה מבחינתי, ובגדול....
- ngold7
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 843
- נתן תודות: 201 פעמים
- קיבל תודות: 133 פעמים
הראשון היה בסדר, למי שלא מכיר את הסדרה. השני היה שיחזור לא מוצלח בכלל של סרט אחר שלהם. אבל שוב, אם לא מכירים את הסדרה, אז זה עוד בסדר, אולי.
השני עיצבן יותר כי, אז החליטו להרוס את כל Time line של 29 עונות של הסדרה, פלוס כמה סרטים (ברובם לא מאוד מוצלחים), בסדר, נגיד. אבל בשני, עם יקום "חדש" ואפשרויות בלתי מוגבלות, בחרו להחיות את אחד הסרטים היותר מוצלחים, ואז לשחוט כל רגע אייקוני ולהרוס.
מה שהיה נחמד ביותר בשלישי, זה שמדובר בסיפור חדש ולא רע, מאוד "סטאר טרקיי". לא שחטו את הדמויות יותר מידי ומה שכן הוסיפו די מסתדר. ויש המון קריצות לתוכניות הטלוויזיה השונות. המשחק תמיד היה טוב (חוץ ממי שמשחק את הרופא) הבעיה תמיד הייתה חוסר הרצון לסיפור אמיתי, והפרקים הכי טובים, בכל חמשת הסדרות, הם אלו שהסיפור היה הכי טוב כמו נגיד The inner light.
השני עיצבן יותר כי, אז החליטו להרוס את כל Time line של 29 עונות של הסדרה, פלוס כמה סרטים (ברובם לא מאוד מוצלחים), בסדר, נגיד. אבל בשני, עם יקום "חדש" ואפשרויות בלתי מוגבלות, בחרו להחיות את אחד הסרטים היותר מוצלחים, ואז לשחוט כל רגע אייקוני ולהרוס.
מה שהיה נחמד ביותר בשלישי, זה שמדובר בסיפור חדש ולא רע, מאוד "סטאר טרקיי". לא שחטו את הדמויות יותר מידי ומה שכן הוסיפו די מסתדר. ויש המון קריצות לתוכניות הטלוויזיה השונות. המשחק תמיד היה טוב (חוץ ממי שמשחק את הרופא) הבעיה תמיד הייתה חוסר הרצון לסיפור אמיתי, והפרקים הכי טובים, בכל חמשת הסדרות, הם אלו שהסיפור היה הכי טוב כמו נגיד The inner light.
- ngold7
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 843
- נתן תודות: 201 פעמים
- קיבל תודות: 133 פעמים
·אני לא רוצה לומר לך בדיוק, כי אני ממש לא רוצה להרוס, והאמת שאחרי שתראה, אשמח לדעת את דעתך. תראה, ובקולנוע, כי יש כמה סצנות מאוד מרשימות, שמזכירות את מטריקס 3 רק שהביצוע יותר טוב, מבחינת הcgi..bariko כתב:·......
מה שתמיד אהבתי בסדרות מס"ב השונות, היה המפגשים והמאבקים מול ישויות אחרות.
חלקן עוינות חלקן ידידותיות.
בסרט האחרון משנת 2013, כפי שמעיד השם שקיבל בעברית " האויב בתוכנו", עוסק בעיקרו בהתמודדות פנימית מול קבוצת טרוריסטים.
חייזרים הופיעו שם אולי חמש דקות בקטע די זניח.
אני קראתי לזה "ג'יימס בונד בחלל" ולכן אפילו לא טרחתי לראות בקולנוע.
הסרט החדש, לפחות על פי הטריילרים, הולך לספק את הסחורה מבחינתי, ובגדול.......
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

·ngold7 כתב:·אני לא רוצה לומר לך בדיוק, כי אני ממש לא רוצה להרוס, והאמת שאחרי שתראה, אשמח לדעת את דעתך. תראה, ובקולנוע, כי יש כמה סצנות מאוד מרשימות, שמזכירות את מטריקס 3 רק שהביצוע יותר טוב, מבחינת הcgi...........
רק בקולנוע, ועל מסך כמה שיותר גדול, רצוי IMAX
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73359
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
לפתוח ת'רד על גירסת CAM בפורום הזה זה כמו לפתוח ת'רד על יישון סטייקים בפורום צמחוני