עצה לגבי התאמת מכירה בeBay
שלום,
יש לי מכירה באיביי של מערכת שמורכבת מ-2 פריטים. יש לי פונה שמעוניין לקנות רק פריט אחד מתוכה ומאחר ונתן מחיר הוגן הסכמתי, שלחתי לו הצעה על המחיר שהוא ביקש אבל הוא החליט להתמקח על דמי המשלוח. עכשיו לאחר שהגענו להבנה אני רוצה לשלוח לו הצעה נוספת עם דמי המשלוח המעודכן אבל אני לא יכול לעדכן דבר בListing מלבד המחיר של הפריט(ים). האם זה קשור לזה שכבר שלחתי לו הצעה אחת קודם?
ל
עוד שאלה חשובה, האם יכולה להיווצר לי בעייה מבחינת מדיניות הגנת הקונה של איביי אם אני מוכר לו מעשה רק פריט אחד מתוך הListing, למרות שזה מופיע בבירור בהתכתבות שזה מה שהקונה ביקש מלכתחילה?
יש לי מכירה באיביי של מערכת שמורכבת מ-2 פריטים. יש לי פונה שמעוניין לקנות רק פריט אחד מתוכה ומאחר ונתן מחיר הוגן הסכמתי, שלחתי לו הצעה על המחיר שהוא ביקש אבל הוא החליט להתמקח על דמי המשלוח. עכשיו לאחר שהגענו להבנה אני רוצה לשלוח לו הצעה נוספת עם דמי המשלוח המעודכן אבל אני לא יכול לעדכן דבר בListing מלבד המחיר של הפריט(ים). האם זה קשור לזה שכבר שלחתי לו הצעה אחת קודם?
ל
עוד שאלה חשובה, האם יכולה להיווצר לי בעייה מבחינת מדיניות הגנת הקונה של איביי אם אני מוכר לו מעשה רק פריט אחד מתוך הListing, למרות שזה מופיע בבירור בהתכתבות שזה מה שהקונה ביקש מלכתחילה?
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 157
- נתן תודות: 173 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
אין לי תשובות מוסמכות לשאלותיך, אבל מה שהייתי עושה זה סוגר את המכירה ומעלה מחדש כל פריט בנפרד, ואז ממשיך את העסקה אתו רק לגבי הפריט שהוא רוצה באופן קל ופשוט.
.Anything can be done, but it's only done if it's done
רק שהוא עדיין לא שילם לי, אז איך אני אשלח לו invoice?
dragon, זה אכן הפתרון ההגיוני אבל למיטב ידיעתי זה נוגד את המדיניות של איביי ליצור כאלה מודעות פרטניות (pre-arranged), אני רק לא מוצא את הסעיף הרלוונטי בQ&A כרגע. תקן אותי אם אני טועה.
dragon, זה אכן הפתרון ההגיוני אבל למיטב ידיעתי זה נוגד את המדיניות של איביי ליצור כאלה מודעות פרטניות (pre-arranged), אני רק לא מוצא את הסעיף הרלוונטי בQ&A כרגע. תקן אותי אם אני טועה.
·Ilyan כתב:רק שהוא עדיין לא שילם לי, אז איך אני אשלח לו invoice?
dragon, זה אכן הפתרון ההגיוני אבל למיטב ידיעתי זה נוגד את המדיניות של איביי ליצור כאלה מודעות פרטניות (pre-arranged), אני רק לא מוצא את הסעיף הרלוונטי בQ&A כרגע. תקן אותי אם אני טועה....
מן הסתם שולחים אינבויס לפני התשלום... זה הפואנטה של אינבויס (דרישת תשלום)
להבנתי המכירה בפועל של חלק מהמוצר עלול להוות לך בעיה מול איביי במידה והוא יתלונן בעתיד, כי תצטרך להציג התיכתובת וזה מסורבל.
המלצתי שתיצור מכירה נוספת עם המוצר הספציפי הבודד, תפנה אותו למכירה החדשה ותבקש ממנו לשלם.
בהצלחה!
המלצתי שתיצור מכירה נוספת עם המוצר הספציפי הבודד, תפנה אותו למכירה החדשה ותבקש ממנו לשלם.
בהצלחה!
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 157
- נתן תודות: 173 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
זה מה שגם אני הצעתי לך.lasik כתב:להבנתי המכירה בפועל של חלק מהמוצר עלול להוות לך בעיה מול איביי במידה והוא יתלונן בעתיד, כי תצטרך להציג התיכתובת וזה מסורבל.
בהצלחה!...
לא זכור לי איסור כזה במדיניות של האתר, אבל לא יכול לומר לך בוודאות. זה לא חייב להיות מודעה פרטנית pre-arranged (שאם אני מבין נכון נועדה לקונה מסוים בלבד); אתה יכול פשוט להעלות את הפריט הרלוונטי לאתר כרגיל וליידע אותו שעשית כן; המחיר, תנאי המשלוח וכו' צריכים להיות כלליים כמו לכל קונה (כלומר לפני המחיר המופחת ודמי המשלוח שהסכמתם עליהם, כדי שאם מישהו מקדים אותו ורוצה לקנות בלי להתמקח - הרווחת). אם לא הקדימו אותו, תוכל להמשיך את העסקה כפי שהסכמת איתו.זה אכן הפתרון ההגיוני אבל למיטב ידיעתי זה נוגד את המדיניות של איביי ליצור כאלה מודעות פרטניות (pre-arranged), אני רק לא מוצא את הסעיף הרלוונטי בQ&A כרגע. תקן אותי אם אני טועה....
.Anything can be done, but it's only done if it's done
אוקיי צודק, אני רגיל לINVOICE במובן הרגיל של קבלה לאחר תשלום ולא ההפך. בכל אופן זה כבר לא רלוונטי מאחר ועשיתי בעצת dragon וlasik ומכרתי לו בנפרד. לא נראה לי שלאיביי אכפת באמת כל עוד הם מקבלים את הcut שלהם.shuali כתב:·......
מן הסתם שולחים אינבויס לפני התשלום... זה הפואנטה של אינבויס (דרישת תשלום)...
תודה לכולם.