האינטרנט של הוט
-
TheGoodOne
-
- חבר פעיל

- תגובות: 58
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אני מתכוון לעבור לאינטרנט שלהם עם הfiber box.אצל חבר שלי הוא קיבל 101 MB ועוד אצלי אני משלם על 100 ומקבל 40.רציתי לשאול האם גם אצלי זה יהיה מהירות כזו?בין 90-100?ומה הספק שאתם ממליצים עליו?
@TheGoodOne
אף אחד לא יכול להתחייב לך על דבר כזה. בטח אל תצפה מהחברה עצמה לעשות ככה
אני למשל גר בשדרות והמהירות שלי סבבה לגמרי מצ"ב גם צילום מסך של בדיקת מהירות שעשיתי עכשיו.
אבל אני גר באיזור חדש בעיר, לא אמרת איפה אתה גר. מה מצב התשתיות שלך באיזור. וכו' וכו'. זה מאוד משתנה.
בגדול? אתה תקבל הרבה יותר מבזק זה בוודאות. ואם אתה עובר ממליץ לך על הוט נט כספק. זול ועושה את העבודה·
אף אחד לא יכול להתחייב לך על דבר כזה. בטח אל תצפה מהחברה עצמה לעשות ככה
אני למשל גר בשדרות והמהירות שלי סבבה לגמרי מצ"ב גם צילום מסך של בדיקת מהירות שעשיתי עכשיו.
אבל אני גר באיזור חדש בעיר, לא אמרת איפה אתה גר. מה מצב התשתיות שלך באיזור. וכו' וכו'. זה מאוד משתנה.
בגדול? אתה תקבל הרבה יותר מבזק זה בוודאות. ואם אתה עובר ממליץ לך על הוט נט כספק. זול ועושה את העבודה·
- satbeginner
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 121
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
המלצת לו על הספק הכי גרוע שיש 
@satbeginner
·ספק זה המצאה ישראלית. אין בו באמת שום דבר!
היה ניסיון של הממשלה לבטל את עניין הספק אבל בגלל הרבה כסף של עסקנים הנושא ירד נכון לרגע זה מהפרק.
בתכלס זה ממש לא משנה באיזה ספק תבחר.
מבחינה תפעולית. מבחינת שירות זה משהו אחר.
·ספק זה המצאה ישראלית. אין בו באמת שום דבר!
היה ניסיון של הממשלה לבטל את עניין הספק אבל בגלל הרבה כסף של עסקנים הנושא ירד נכון לרגע זה מהפרק.
בתכלס זה ממש לא משנה באיזה ספק תבחר.
מבחינה תפעולית. מבחינת שירות זה משהו אחר.
- satbeginner
-
- חבר פעיל מאוד

Kesem אתה טועה בגדול!ספק אחראי על החיבור שלך לשאר העולם.הניתוב עובר דרכו.תחפש כמה עמודים אחורה כאן בפורום ותראה למשל מה קןרה לחלק מהאנשים בהוטנט.וזו רק דוגמה אחת.
·satbeginner כתב:Kesem אתה טועה בגדול!ספק אחראי על החיבור שלך לשאר העולם.הניתוב עובר דרכו.תחפש כמה עמודים אחורה כאן בפורום ותראה למשל מה קןרה לחלק מהאנשים בהוטנט.וזו רק דוגמה אחת....
מה קורה לחלק מהאנשים בהוט.נט?
אני, כל משפחתי, חבריי ומכריי מחוברים להוט נט (כן, כולם - מחיר מעולה ל100 מגה)
מעולם לא נתקלנו בחצי בעיה...
- satbeginner
-
- חבר פעיל מאוד

תעשה חיפוש כאן בפורום: "הוטנט". כנראה שאתה גולש פשוט בלי יותר מדי מכשירים או תוכנות. לגלישה הרגליה בדפדפן הם בסדר גמור. מעבר לזה ממש לא.