שאלות לקראת מעבר דירה - מודמים/ראוטרים/תשתית+ספק

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
rafithegreat פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
הצטרף: אוקטובר 2014

שליחה

שבת שלום לכולם,

אז אני לקראת מעבר דירה, ואני קצת "מחוץ למשחק" כבר מעל לשנה וחצי (שזה מתי שביצעתי התקנה עצמית בבית של ראוטר אלחוטי עם חיבור פיזי לנתב בזק, עם שירות DNS שיהיה זמין לסטרימינג וכו'..).
בכל אופן, לחלוטין שכחתי את כל התהליך, ואני די צריך לחזור להתחלה, במיוחד מפני שאני חוזר לשלב של בחינת הצעות לתשתית וספק.

הדרישות שלי הן כאלה:
- ספק ותשתית במחיר סביר, מהירות סבירה (מניח שאזור ה-40 מגה יספיק לצרכים שלי). בדירה יש כבר תשתית של בזק קיימת.
- יכולת לגשת לאתרים ושירותים שמוגבלים לארץ, בהתקנה דרך הראוטר עם DD-WRT - היינו, סופטיפיי, פנדורה, נטפליקס אמריקאי (כיום אני עובד עם שירות UnoTello).

מהם ההמלצות שלכם לעניין זה? עם איזה שירות ספק/תשתית יהיה כדאי ללכת, ואיזה נתב אלחוטי כדאי לרכוש שיעבוד בצמות למודם? או שיש אפשרות לקנות ראוטר משולב מודם שאפשר יהיה להתקין עליו DD-WRT?


תודה רבה על כל עזרה וחיווי דעה :)

talshap
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 140
הצטרף: אפריל 2010

שליחה

אני גם אשמח להמלצות על שירות DNS לסטרימינג

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”