מחפש אוזניות OVER EAR כולל הכל בתקציב כ-2,500 ש"ח

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
avilior פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1629
נתן תודות: 191 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שליחה #1 

ערב טוב,
אני רוצה להקדיש פינה בבית לשמיעת מוזיקה באוזניות. יש לי כרגע אוזניות של מרטין לוגן MIKROS 90. בגדול, אוזניות מאוד מפורטות ואני אוהב אותן, אבל הן לא נוחות לשימוש ממושך.
הצרכים שלי: שיהיו מפורטות כמה שאפשר, נוחות לאורך זמן ושלא יהיו פלצניות (בזה אני מתכוון שאני לא רוצה לשלם על מותג אלא על התוצאה הסופית).
שמעתי בפיוצ'ר לשמיעה חטופה אוזניות OPPO אין לי מושג איזה דגם, יחד עם מגבר אוזניות גדול ומתאים לי הרעיון שתהיה לי פינה נייחת שבה אפשר יהיה להאזין למוזיקה. העניין הוא, שאני לא יודע אם אפשר להגיע לתוצאה דומה במחיר נמוך יותר.
כמו כן אני אהיה באילת בשבוע הבא, אם אפשר לקנות שם, עוד יותר טוב...
אודה על עזרתכם המלומדת...

ChesterYonany
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 446
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #2 

הייתי ממליץ ללכת למאסטרו אדיו ולנסות את ה400i.
אם תאהב, נסה למתוח את התקציב כדי לשדך להן מגבר\ממיר משולב כגון Schiit Fulla.
הן צריכות קצת הגברה אבל ממש לא רעבות והפולה יספק מעל ומעבר את הסחורה מבחינת עוצמה.

Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2544
נתן תודות: 131 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #3 

בוקר טוב, אני מוכר את HE560 של הייפיימן, מקסימום סאונד למחיר בדיוק כמו שאתה מעוניין: https://www.htisrael.co.il/vt255133.html

אני רואה שאתה גר קרוב אליי, אתה יכול לבוא להתרשם.

avilior פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

Ilyan כתב:בוקר טוב, אני מוכר את HE560 של הייפיימן, מקסימום סאונד למחיר בדיוק כמו שאתה מעוניין: https://www.htisrael.co.il/vt255133.html

אני רואה שאתה גר קרוב אליי, אתה יכול לבוא להתרשם.
...
·תודה אבל אני מעדיף אוזניות חדשות :)

Nir1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 938
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 103 פעמים

שליחה #5 

היי,

אני מוכר SENNHEISER MOMENTUM חדשות באריזה אטומה. אוזניות מעולות

http://bit.ly/2anKnPE

Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2544
נתן תודות: 131 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #6 

avilior, טוב אני חושב שתתקשה להבחין בהבדל בין אלה שאני מוכר לבין מה שתוכל לקנות בחנות אבל אני מבין את הרצון "לקרוע את הניילון".

אם כך, באילת הכי טוב שיש זה האודיו טכניקה ATH-AD1000X, אוזניות גדולות ומפנקות, מאוד קלות להנעה, אבל לא רפרנס של שקיפות. יש להן טעם משלהן. הכי טוב כמובן ללכת לשמוע לפני קנייה, כמו שנאמר מאסטרו-אודיו זה אחלה מקום בשביל זה, הוא צריך לפתוח סניף באילת חחח.

avilior פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

Ilyan כתב:avilior, טוב אני חושב שתתקשה להבחין בהבדל בין אלה שאני מוכר לבין מה שתוכל לקנות בחנות אבל אני מבין את הרצון "לקרוע את הניילון".

אם כך, באילת הכי טוב שיש זה האודיו טכניקה ATH-AD1000X, אוזניות גדולות ומפנקות, מאוד קלות להנעה, אבל לא רפרנס של שקיפות. יש להן טעם משלהן. הכי טוב כמובן ללכת לשמוע לפני קנייה, כמו שנאמר מאסטרו-אודיו זה אחלה מקום בשביל זה, הוא צריך לפתוח סניף באילת חחח.
...
תודה llyan היה לי ניסיון עם איזה דגם מפורסם של החברה שלא התחברתי אליו אבל אני אנסה שוב, מה יש להפסיד?
באילת יש איזה לגיטימציה לשחרר מהכיס אבל הבעיה היא שאין שם חנויות שמוכרות מוצרי פרימיום , אלא רק מוצרים המוניים (באמת שאין לי בעיה), אבל לפעמים אתה מחפש להשקיע במוצר איכותי והקטע בלי המע״מ קורץ..

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”