מי כאן עשה הזמנה מוקדמת של HISENSE m7000 ?
- MrHicUp
- חבר ותיק

- תגובות: 1571
- נתן תודות: 112 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
אני רכשתי ותליתי אותה. (70M7000)
אני חושב שיש פוטנציאל לא מנוצל ללא סטאפ נכון.
כרגע מצאתי שהסטאפ הנכון עבורי הוא כאשר המצב הוא התחלתי, לבחור במצב theater, טמפ' צבע: Warm, לכבות את כול מנגנוני ההחלקה, להשאיר את הlocal dimming ואחר כך לשחק מעט עם הבהירות והContrast לפי מה שאתה מרגיש שטוב לך.
המשימה שלי היא להצליח לגרום לטלוויזה להציג יותר מפורט בקטעים יחסית חשוכים, שם לדוגמה , שער של דמות נהיה דיי שחור ולא מפורט אז אתה רואה כמו גוש שחור... משוכנע שאם אדע כיצד להגדיר נכון את הגדרות התמונה המתקדמות של איזון לבן ומשחק עם גוונים, זה יעזור.
אני חושב שיש פוטנציאל לא מנוצל ללא סטאפ נכון.
כרגע מצאתי שהסטאפ הנכון עבורי הוא כאשר המצב הוא התחלתי, לבחור במצב theater, טמפ' צבע: Warm, לכבות את כול מנגנוני ההחלקה, להשאיר את הlocal dimming ואחר כך לשחק מעט עם הבהירות והContrast לפי מה שאתה מרגיש שטוב לך.
המשימה שלי היא להצליח לגרום לטלוויזה להציג יותר מפורט בקטעים יחסית חשוכים, שם לדוגמה , שער של דמות נהיה דיי שחור ולא מפורט אז אתה רואה כמו גוש שחור... משוכנע שאם אדע כיצד להגדיר נכון את הגדרות התמונה המתקדמות של איזון לבן ומשחק עם גוונים, זה יעזור.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
·כי אדג' עקרונית פחות טוב מ Full Array. אם צריך להציג תמונה שבחלקה התחתון בהירה ובחלקה העליון שחורה אז לא רק שב-65 החלק העליון יהיה הרבה יותר אפור אלא שבזכות התאורה החזקה יותר הוא יהיה אפילו יותר אפור.Dunes כתב:·למה תאורה פחות טובה - נכון שב 65 זה אדג לד אבל מבחינת הניט ה65 יותר חזקה 420 מול 330 של ה70.........
התמונה המצורפת צולמה במסך ה-55 כשהוא משמש כדסקטופ למחשב. ב-70 לא תראה את הפסים האפורים האנכיים האלה.
- MrHicUp
- חבר ותיק

- תגובות: 1571
- נתן תודות: 112 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
לאחר ביקור קצר בת'רד של הK700 בAVForums לקחתי כיול ממישהו שם וקצת שיניתי לפי טעמי, כרגע השיפור בשחורים ממש משמעותי "וואו"!
למי שמעוניין לנסות:
Pic Mode: Theatre
Colour Temp: Warm
Back Light: 35
Brightness: 50
Contrast: 65
Colur: 45
Sharpness: 2
Local Dimming: On
All Pic Enhancements Off
Rest Of the settings: Default
למי שמעוניין לנסות: