האולימפידה תשודר באיכות 8k ותלת מימד

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
rmysknzy
טרול
טרול
תגובות: 283
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #21 

boren כתב:
...
...
אני יכול לחשוב על כל מיני סיבות. למשל לאפשר לצופה לעשות זום אין על חלק מהתמונה ועדיין להשאר עם איכות גבוהה, או פשוט bragging rights. אבל אני משוכנע שהשינוי הזה לא מיועד לפתור בעייה כלשהי באיכות הצפיה ב-4K כשצופים בתמונה במלואה, ואני מתיחס כאן לכל גודל מסך ובכל מרחק שמאפשר לראות את כל המסך במבט אחד.
...
·
עכשיו הבנתי למה גם ה BBC העדיף לעזור לפתח שידור של איכות 8K עם חברת NHK בקשר אולימפיאדת חורף שהייתה לאחרונה, אבל לשדר את זה באיכות 8K, כנראה יקח עוד הרבה זמן עד שיהיו הרבה תכנים של איכות תמונה של 8K.

eldan
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 477
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #22 

rmysknzy כתב:
...
...
·
במקומות מאוד גדולים במסכי תצוגה מאוד גדולים, החל מגודל מסך של 80 אינץ, יותר קל. לראות את ההבדל בין איכות תמונה 4K ל איכות תמונה של 8K
אם אירוויזיון ישראל 2019 היה משודר באיכות תמונה של 8K ובשטח המאוד גדול שנקרא כפר האירוויזיון, היו מסכי תצוגה החל מגודל של 80 אינץ, של איכות 8K,
אז אתה היית רואה שגם שהמסך תצוגה בגודל מאוד גדול, שעדיין רואים מאוד טוב את מה שיש במסכים האלו.

אבל בינתים אפשר להתנחם בזה שלא רק בישראל אלא כמעט בכל ארצות העולם למעט במדינת יפן ואולי גם דרום קוריאה,, שיש שם אירועים מאוד חשובים אז שאין שם לא שידור באיכות 8K ולא מסכים לאיכות שידור של 8K.

אולי זה ינחם אותך, אבל ניזכרתי רק לפני בערך שעה לראות מה קרה במשך הימים בהודעות ששלחו לי בדואר האלקטרוני,
וקיבלתי תגובה מלפני כמה ימים, ממחלקת פניות הציבור של איגוד השידור האירופאי ובה כתוב, שהם מקווים אבל לא מבטיחים, שעד חודש מאי , 2020 שמערך השידור שלהם יתמוך באיכות תמונה של 4K.

ושעל הקפצה לאיכות שידור מ HD1080 ל HD של 8K בערך לאזור הזמן שבו האולימפיאדה צריכה להיות משודרת באיכות 8K, בתאריך 24.7.2020.

שאין בינתים בכלל על מה לדבר.
...
הכוונה שלי הייתה למסכים לקהל הביתי ולא ל מקרנים ולאירועים . אני לא רואה סיבה למה אנשים פרטיים צריכים יותר מ 4K .
כמו שאמרתי ה 8k היא שיטת שיווק .

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 7045
נתן תודות: 1275 פעמים
קיבל תודות: 1465 פעמים

שליחה #23 

השווק של ה 8K הוא לקהל הביתי, לקהל המקצועי כמו שלטי חוצות ומסכים להופעות לא צריך שיווק כזה

באופן אישי אני לא רואה שום סיבה לעלות מעל 4K למשל אצלי בחדר ההקרנה

אני מדבר על הקרנה של 3 מטר על 2 מטר שזה מסך של יותר מ 140 אינצ' וממרחק צפייה של פחות מ 4 מטר

לדעתי אין סיכוי להבדיל בין 4K ל 8K

rmysknzy
טרול
טרול

שליחה #24 

molvy כתב:השווק של ה 8K הוא לקהל הביתי, לקהל המקצועי כמו שלטי חוצות ומסכים להופעות לא צריך שיווק כזה

באופן אישי אני לא רואה שום סיבה לעלות מעל 4K למשל אצלי בחדר ההקרנה

אני מדבר על הקרנה של 3 מטר על 2 מטר שזה מסך של יותר מ 140 אינצ' וממרחק צפייה של פחות מ 4 מטר

לדעתי אין סיכוי להבדיל בין 4K ל 8K
...

נכון לעכשיו מי שיכול לשדר את זה באיכות 8K זה הערוצים

NHK יפן
CBS ארצות הברית

ו RAI איטליה.

Olympic broadcasters are really pushing 8K TV for 2020 in Tokyo
Broadcasters hope to bring 8K into the forefront, even though 4K hasn't even been widely adopted.

לכתבה
https://awfulannouncing.com/olympics/ol ... tokyo.html

Alon_Solo
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4150
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 440 פעמים

שליחה #25 

boren כתב:מעניין מי הם מצפים שיצרוך את התכנים בתלת מימד? בעלי מקרנים ומסכי טלוויזיה ישנים?
...
·
+1

גם אני סקרן לדעת איך ניתן לצפות בדיוק בתלת-מימד ב8K חוץ מבתי קולנוע אולי

rmysknzy
טרול
טרול

שליחה #26 

Alon_Solo כתב:
...
...
·
+1

גם אני סקרן לדעת איך ניתן לצפות בדיוק בתלת-מימד ב8K חוץ מבתי קולנוע אולי
...
·
מומלץ לצפות בסרטון הזה לדעת יותר על הטכנולוגיה הזאת.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”