אפשר המלצה לטלויזיה עד 50 אינצ', ל PS4? תקציב עד 5K.
·אין לי בעיה להזמין עכשיו רק כמה זמן בערך זה מגיע?shraga007 כתב:@Butbul8
·
http://intl.target.com/p/vizio-smartcas ... A-51228175
לא לשכוח קוד קופון dutyfree...
ומה בקשר למכס בארץ לא יקחו לי?
תודה
·אוקיי הזנתי קופון בצקאאוט דיוטיפרי זה הוריד לי משהו כמו 600 שח.shraga007 כתב:@Butbul8
·
בזמן הצ'ק אאוט יש מקום להזין את הקופון.
כל מתקן יתאים, זה סטנדרטי.(כמובן תלוי באיזה מרחק החורים)...
עכשיו באפשרויות משלוח יש 4 אופציות שניים מהם dhl express פלוס dhl economy רשום מחיר כולל מיסים
Pay duties and taxes now.
זה אומר שאני כבר משלם הכל כאן וגומר את הסיפור לא יעשו לי בעיות במכס בארץ? זה יוצא סהכ 6200 תוך 6-10 יום אצלי באקספרס
השאלה אם שווה 6200
- AllenBustenai
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 3 פעמים
@Butbul8
בהמשך למה ששרגא אמר.
המחיר באתר הינו המחיר הסופי, זמן המתנה הוא בעיקר הזמן שייקח להם לשלוח את הטלוויזיה
לי לקח שבועיים לקבל את הטלוויזיה עד הבית.
אבל אתה יכול להעביר את הסכום לדולרים! - ההמרה שטרגט עושים היא גבוהה מאוד (4.1ש"ח~)
ולא לשכוח לקנות שנאי V220-V110 300W
תחפש בפורום יש כבר דיון בנושא.
וכן! - הטלוויזיה שווה כל שקל.
בהמשך למה ששרגא אמר.
המחיר באתר הינו המחיר הסופי, זמן המתנה הוא בעיקר הזמן שייקח להם לשלוח את הטלוויזיה
אבל אתה יכול להעביר את הסכום לדולרים! - ההמרה שטרגט עושים היא גבוהה מאוד (4.1ש"ח~)
וכן! - הטלוויזיה שווה כל שקל.
·כמה יצא לך המחיר הסופי לאחר המיסים אם אפשר לשאול?AllenBustenai כתב:@Butbul8
בהמשך למה ששרגא אמר.
וכן! - הטלוויזיה שווה כל שקל....
מאיפה קנית את השנאי?
ועוד משהו בלינק ששרגא הביא לי הדגם הוא שחור, יש אפשרות להחליף באתר לכסוף? אני מעדיף פשוט, ועשיתי חיפוש בטארגט ולא מצאתי
- AllenBustenai
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 3 פעמים
·5700 שקל = 1480$Butbul8 כתב:·כמה יצא לך המחיר הסופי לאחר המיסים אם אפשר לשאול?...
מאיפה קנית את השנאי?
ועוד משהו בלינק ששרגא הביא לי הדגם הוא שחור, יש אפשרות להחליף באתר לכסוף? אני מעדיף פשוט, ועשיתי חיפוש בטארגט ולא מצאתי...
את השנאי קניתי בארכה אחרי שאחד מחברי הפורום הציע בראשון לציון.
לגבי השאלה האחרונה:
משום מה אני לא מצליח להגיע לטלוויזיה יותר דרך האתר הבינלאומי.
אבל מהלינק ששרגא הביא אני רואה שהדגם הוא הכסוף - לא ידעתי שיש דגם אחר.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
- חברים, חשוב להחליף את המטבע לדולרים. יחס ההמרה של טארגט הוא מוגזם, בערך 4.15:1.
- וכמובן להזין קוד קופון dutyfree. המחיר הסופי בדולרים אמור להיות $1480 בערך.
- כפי שנאמר, הטלויזיה מחייבת שימוש בשנאי מתאם מתח מ220 וולט ל-110 וולט. כאן יש מידע מאיפה נקנה השנאי שאני משתמש בו. http://www.hometheater.co.il/vp2373223#2373223
- הטלויזיה מגיעה רק באפור. איפה ראית שחור?
- אחריות היא לתקופה של שנה, בעיקרון. אני לא חושב שלמישהו יצא להתעסק באחריות זמן מסויים לאחר קבלת המכשיר. אני יודע שהם טיפלו ביעילות ובמהירות במקרים שבהם המסך הגיע פגום או שבור. (מדובר על מסכי סדרת M שהוזמנו על ידי רבים כאן בפורום, כולל אותי, בסוף שנה שעברה)
- וכמובן להזין קוד קופון dutyfree. המחיר הסופי בדולרים אמור להיות $1480 בערך.
- כפי שנאמר, הטלויזיה מחייבת שימוש בשנאי מתאם מתח מ220 וולט ל-110 וולט. כאן יש מידע מאיפה נקנה השנאי שאני משתמש בו. http://www.hometheater.co.il/vp2373223#2373223
- הטלויזיה מגיעה רק באפור. איפה ראית שחור?
- אחריות היא לתקופה של שנה, בעיקרון. אני לא חושב שלמישהו יצא להתעסק באחריות זמן מסויים לאחר קבלת המכשיר. אני יודע שהם טיפלו ביעילות ובמהירות במקרים שבהם המסך הגיע פגום או שבור. (מדובר על מסכי סדרת M שהוזמנו על ידי רבים כאן בפורום, כולל אותי, בסוף שנה שעברה)
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
@Butbul8
תתחדש ותעדכן אותנו ברשמים שלך מהטלויזיה כשהיא תגיע!
ממליץ בחום לעבור טוב טוב על ההודעה הראשונה בשרשור הבא:
http://www.avsforum.com/forum/166-lcd-f ... st42679898
זוהי הודעה המסכמת המון מידע מהשרשור העצום הזה במקום אחד.
זוהי הודעה המסכמת המון מידע מהשרשור העצום הזה במקום אחד.
·תודה רבה בהחלט אעדכן ברגע שהיא תגיע.TheCoolest כתב:@Butbul8
זוהי הודעה המסכמת המון מידע מהשרשור העצום הזה במקום אחד....
עוד שאלה, מה זה dolbyvision?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
@Butbul8
דולבי ויז'ן זאת גרסת ה-HDR של החברה Dolby לשוק המסכים הביתיים. בעקרון מדובר על פתרון עדיף מבחינת היכולות שלו ביחס לפורמט ה-HDR10 הפתוח במתכונתו הנוכחית (static metadata).
אם יש לך חשבון נטפליקס 4K, אז כבר יש מספר סרטים וסדרות ב-DV שאפשר לצפות ולהתרשם.
בכל אופן, הטלויזיה הזו תומכת גם ב-DV ועכשיו עם הקושחה ששוחררה לפני כמה ימים התווספה גם תמיכה ב-HDR10 (אותו פורמט שטלויזיות של סמסונג וסוני תומכות בו).
נ.ב. ה-M55 שלי הגיעה תוך 7 ימים + כמה שעות (הזמנתי בשבת בלילה וביום ראשון בבוקר היא כבר היתה אצלי בבית). נקווה שגם במקרה שלך לא תצטרך לחכות הרבה
דולבי ויז'ן זאת גרסת ה-HDR של החברה Dolby לשוק המסכים הביתיים. בעקרון מדובר על פתרון עדיף מבחינת היכולות שלו ביחס לפורמט ה-HDR10 הפתוח במתכונתו הנוכחית (static metadata).
אם יש לך חשבון נטפליקס 4K, אז כבר יש מספר סרטים וסדרות ב-DV שאפשר לצפות ולהתרשם.
בכל אופן, הטלויזיה הזו תומכת גם ב-DV ועכשיו עם הקושחה ששוחררה לפני כמה ימים התווספה גם תמיכה ב-HDR10 (אותו פורמט שטלויזיות של סמסונג וסוני תומכות בו).
נ.ב. ה-M55 שלי הגיעה תוך 7 ימים + כמה שעות (הזמנתי בשבת בלילה וביום ראשון בבוקר היא כבר היתה אצלי בבית). נקווה שגם במקרה שלך לא תצטרך לחכות הרבה
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
דרך אגב, לגבי נטפליקס. אם עדיין לא נרשמת, תרשם כשהטלויזיה תגיע. אתה מקבל חודש חינם, ולאחר מכן זה עולה $12\חודש למנוי ה4K שכולל גם תמיכה ב-DV. תמיד תוכל לבטל את המנוי אם תרצה והוא ישאר פתוח עד סוף המחזור של אותו חודש (הכוונה שאתה תמיד משלם על חודש מראש).