אני עומד לקבל HOTBOX חדש, יש לי שאלה
אני כרגע משתמש בראוטר אישי שלי, של TL-LINK.
הראוטר מצויין, אני איתו כבר כמה שנים.
אני משדרג ל-100 מגה, ואני עומד לקבל מ-HOT את ה-HOTBOX.
האם אני מחוייב להשתמש בו גם בתור מודם וגם בתור ראוטר?
או שיש לי אפשרות להשתמש בו רק בתור מודם, ולהמשיך להשתמש בראוטר הקיים שברשותי?
והאם, באופן כללי, ה-HOT BOX נחשב לראוטר איכותי, וכדאי לי להשתמש בו במקום הראוטר שברשותי?
הדגם של הראוטר שלי: TL-WR841N
תודה.
הראוטר מצויין, אני איתו כבר כמה שנים.
אני משדרג ל-100 מגה, ואני עומד לקבל מ-HOT את ה-HOTBOX.
האם אני מחוייב להשתמש בו גם בתור מודם וגם בתור ראוטר?
או שיש לי אפשרות להשתמש בו רק בתור מודם, ולהמשיך להשתמש בראוטר הקיים שברשותי?
והאם, באופן כללי, ה-HOT BOX נחשב לראוטר איכותי, וכדאי לי להשתמש בו במקום הראוטר שברשותי?
הדגם של הראוטר שלי: TL-WR841N
תודה.
Re: לא אתה לא חייב
@elandes
·
ממה שקראתי, ישנן מספר גרסאות של HOT BOX.
האם אופציית ה-BRIDGE קיימת בכולם?
יש מצב שאני אקבל גרסא שלא תומכת באופציה הזו?
תודה.
·
ממה שקראתי, ישנן מספר גרסאות של HOT BOX.
האם אופציית ה-BRIDGE קיימת בכולם?
יש מצב שאני אקבל גרסא שלא תומכת באופציה הזו?
תודה.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
מכוון שהמגבלה שלו היא 100 וייתכן ואתה תראה סנכרון הרבה פחות וזה מה שקיים אצל הרבה לקוחות שטוענים שלא מגיעים למהירות גבוהה יותר.IdanTs כתב:@JEXY
אפשר לדעת מה החיסרון בלהישאר עם הראוטר שיש ברשותי?
הוא לא מסתדר טוב עם אינטרנט 100 מגה, זה העניין?
תודה...
תחבר ישירות להוטבוקס, גם ראוטר שיכול לסחוב מהירות 100, גם אתה יכול לחבר פורטים קוויים במהירות GIGA.
את הראוטר שלך אתה יכול לשרשר כמגדיל טווח אלחוטי
אני ניסיתי להשתמש בהוט בוקס כמודם בלבד וקיבלתי מהירות גלישה שעמדה בשיא על 40 מגה. כשהתקשרתי לשירות הטכני שלהם, הם אמרו שזה בגלל שאני לא משתמש בו גם כראוטר. לא כל כך מצליח להבין מה הקשר אבל ויתרתי על הראוטר שלי ומהירות הגלישה קפצה משמעותית.
@ran_lebvy
·
טוב לדעת. אני אנסה לשחק עם זה, לראות מה פועל הכי טוב.
תגידו, יש ב-HOTBOX אפשרויות של MAC FILTER? זאת אומרת, שאך ורק לכתובות MAC ספציפיות תהיה גישה לאינטרנט.
יש גם פילטר MAC שעובד הפוך, והוא יותר נפוץ אני מאמין - שרק כתובות MAC מסויימות לא יכולות להשתמש ברשת.
אני שואל אם יש אפשרות לאפשר להתקנים מסויימים להתחבר לרשת (אך ורק למי שברשימה יש גישה לרשת האלחוטית), ולא להפך.
והאם אפשר לעשות RESERVATION לכתובות? נניח אני רוצה לתת לכתובת MAC מסויימת (של המחשב הראשי שלי נניח) כתובת IP קבועה, זה אפשרי עם ה HOT BOX?
אלה הגדרות שאני משתמש בהם בראוטר הקיים שלי פשוט.
תודה.
·
טוב לדעת. אני אנסה לשחק עם זה, לראות מה פועל הכי טוב.
תגידו, יש ב-HOTBOX אפשרויות של MAC FILTER? זאת אומרת, שאך ורק לכתובות MAC ספציפיות תהיה גישה לאינטרנט.
יש גם פילטר MAC שעובד הפוך, והוא יותר נפוץ אני מאמין - שרק כתובות MAC מסויימות לא יכולות להשתמש ברשת.
אני שואל אם יש אפשרות לאפשר להתקנים מסויימים להתחבר לרשת (אך ורק למי שברשימה יש גישה לרשת האלחוטית), ולא להפך.
והאם אפשר לעשות RESERVATION לכתובות? נניח אני רוצה לתת לכתובת MAC מסויימת (של המחשב הראשי שלי נניח) כתובת IP קבועה, זה אפשרי עם ה HOT BOX?
אלה הגדרות שאני משתמש בהם בראוטר הקיים שלי פשוט.
תודה.
1. הקליטה של ה-841 טובה מההוטבוקס גם 1 וגם 2 (יש לי 841 עם DDWRT והוטבוקס 2, בעבר היה הוטבוקס 1).
2. האם יש לך שימוש ברשת הביתית או שהשימוש היחיד שלך הוא אינטרנט? אם הוא רק אינטרנט הייתי הופך את ההוטבוקס למודם בלבד.
3. אתה בטוח שייתנו לך הוטבוקס 2?
לדעתי, אם אין לך שום שימוש בכניסה קווית של גיגה, תשתמש ב-841 כראוטר ובהוטבוקס כמודם בלבד.
2. האם יש לך שימוש ברשת הביתית או שהשימוש היחיד שלך הוא אינטרנט? אם הוא רק אינטרנט הייתי הופך את ההוטבוקס למודם בלבד.
3. אתה בטוח שייתנו לך הוטבוקס 2?
לדעתי, אם אין לך שום שימוש בכניסה קווית של גיגה, תשתמש ב-841 כראוטר ובהוטבוקס כמודם בלבד.