בעיה מעצבנת בגוגל כרום
יש לכרום בעיה מעצבנת וקשה שאם רוצים לפתוח מעל 20 טאבים אי אפשר כל הטאבים מתחילים להימחק ולא ניתן לעבור בצורה נורמלית בין אתרים , יש פיתרון לזה ? עשיתי פירמוט למחשב ולקחתי בכוונה דפדפן בטוח הבעיה שלא ניתן לעבוד איתו מעל 20 טאבים בניגוד לאופרה שכן אפשר אבל אני מפחד שהאופרה לא ממש בטוח לשימוש , שמתי תמונה לדוגמא :
תמונה 1 - עד 20 טאבים , תמונה 2 - מעל 20 טאבים הכול נמחק למעלה .
תמונה 1 - עד 20 טאבים , תמונה 2 - מעל 20 טאבים הכול נמחק למעלה .
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3547
- נתן תודות: 1109 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
אתה יכול לגרור חלון אחד ואז יהיה לך מקום לעוד 20 חלונות.
תעבור ביניהם עם ALT TAB
תעבור ביניהם עם ALT TAB
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10914
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
גם לי יוצא הרבה פעמים שיש אפילו 40 טאבים.
אבל לא מבין מה אתה רוצה ממפתחי כרום.
הרוב המכריע של המשתמשים לא מגיעים לבעיה הזו, ולכן אין אינטרס "לפתור" אותה.
הרעיון הבסיסי בתצוגת כרום הוא למקסם את שטח התצוגה הפנוי לתוכן, וכמה שפחות שטח לתצוגת התוכנה עצמה.
דרך אגב יש לי כרגע 35 טאבים, ובכולם רואים את האייקון של הטאב כך שקל לנווט.
ואם יש 5 טאבים מאותו אתר, מקסימום טועה באחד או שניים עד שמגיע לזה שרציתי.
אם זה מפריע לך, יש פתרונות:
http://www.makeuseof.com/tag/10-extensi ... anagement/
אבל לא מבין מה אתה רוצה ממפתחי כרום.
הרוב המכריע של המשתמשים לא מגיעים לבעיה הזו, ולכן אין אינטרס "לפתור" אותה.
הרעיון הבסיסי בתצוגת כרום הוא למקסם את שטח התצוגה הפנוי לתוכן, וכמה שפחות שטח לתצוגת התוכנה עצמה.
דרך אגב יש לי כרגע 35 טאבים, ובכולם רואים את האייקון של הטאב כך שקל לנווט.
ואם יש 5 טאבים מאותו אתר, מקסימום טועה באחד או שניים עד שמגיע לזה שרציתי.
אם זה מפריע לך, יש פתרונות:
http://www.makeuseof.com/tag/10-extensi ... anagement/
הבעיה הזאת קיימת בכרום דיי הרבה זמן , בגלל זה עברתי לאופרה הבעיה עם אופרה שאני מפחד שהוא לא בטיחותי מבחינת אבטחה , וירוסים וכו' , באופרה אפשר לפתוח 40 דפדפנים בקלות למרות שהטאבים ממש קטנים ובקושי רואים את האייקון של האתר אבל יש חץ כזה שפותח את הרשימה של האתרים , מה שכן שמתי לב שבאופרה אתרים בודדים לא מותאמים לו מבחינת סירטונים וכאלה והוא עושה בעיות .
אם הייתי בטוח ב 100 אחוז שהאופרה בטוח כמו ה CHROME הייתי נשאר עם האופרה אבל אני לא סגור על זה .
אם הייתי בטוח ב 100 אחוז שהאופרה בטוח כמו ה CHROME הייתי נשאר עם האופרה אבל אני לא סגור על זה .
- PolarBear1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 468
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 63 פעמים
אם לא אופרה ולא כרום (ובטח שלא אינטרנט אקספלורר) אז- פיירפוקס!
בפיירפוקס אין שום בעיה כזאת. אפשר לפתוח גם מאה טאבים ועדיין תראה את הלשונית של כל טאב בצורה ברורה. יש אפשרות לגלילה של כל הטאבים ימינה או שמאלה כדי לצפות בטאבים נוספים. ואם זה לא מספיק, אז יש גם תפריט עם רשימת כל הטאבים. אפשר גם לסדר קבוצות של טאבים, כך שתראה בכל פעם קבוצה אחרת, ועוד מיני פתרונות שונים ומשונים...
רק לא הבנתי מה הקשר בין נושא הפוסט הזה לבין הפורום
בפיירפוקס אין שום בעיה כזאת. אפשר לפתוח גם מאה טאבים ועדיין תראה את הלשונית של כל טאב בצורה ברורה. יש אפשרות לגלילה של כל הטאבים ימינה או שמאלה כדי לצפות בטאבים נוספים. ואם זה לא מספיק, אז יש גם תפריט עם רשימת כל הטאבים. אפשר גם לסדר קבוצות של טאבים, כך שתראה בכל פעם קבוצה אחרת, ועוד מיני פתרונות שונים ומשונים...
רק לא הבנתי מה הקשר בין נושא הפוסט הזה לבין הפורום