היי
אני מחפש טלויזיה של 40-43 לסלון/ חדר מרכזי של יחידת דיור (= אין מרחק צפייה גדול מדי, אזור ה-2 מטר).
החדר עצמו די מואר.
התקציב הוא באזור ה 2500, 3000
את הטלויזיה אני מתכוון לחבר למחשב (ולהוסיף מקלדת ועכבר אלחוטיים).
שימושים- הפעילות הרגילה שלי במחשב- גלישה, אופיס, ומדי פעם סרטים ומעט פיתוח תוכנה (ב visual studio), בהמשך אולי חיבור לפלאייסטיישן או אקסבוקס.
התחלתי את החיפוש במחשבה להוציא את המינימום ההגיוני (לא מסך של חברת מדבקה, חברה איכותית אבל לא מהדגמים של הטופ), וראיתי כאן המלצות על סמסונג J5100 (שנראה לי שיושבת בול בדרישות) אבל אני גם קורא שהדגם הזה בעייתי עם משחקים בגלל הימרחות בתנועות מהירות.
אז - עד כמה זה אקוטי? בהנחה שגם אם אחבר אקסבוקס זה יהיה לשעתיים/ שלוש בשבוע
ואם זה ממש נוראי- אילו עוד אופציות יש לי (אני יכול להעלות מעט את התקציב אם צריך)
טלויזיה של 40-43 ליחידת דיור, תקציב 3K
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
לא אכנס להמלצה ספציפית למסך.
אבל, לדעתי לך על משהו מעט גדול יותר, משהו כמו 48-50 אינץ'. למרחק של 2 מטר מהמסך יהיה לך לדעתי קצת קשה להסתדר עםסדר גודל של 42 אינץ', במיוחד אם אתה עושה בו שימוש כמוניטור מחשב. קצת קשה לקרוא טקסט ולראות דקויות על גודל כזה ממרחק כזה. (לצורך ייחוס בלבד - אני עם 55 אינץ' למרחק של כ- 2.7 מטר וזה מעט קטן לי, הן כמוניטור מחשב והן לסרטים וכו')
עוד נקודה - על תתקרב למסכים שלא מסוגלים לתמוך ב- 1920x1080 ב- 1:1 טבעיים עם 4:4:4 (רזולוציית צבע מלאה). מסכים מחברות מוכרות בדרך כלל תומכים בזה (*אם מגדירים את הכניסה ככניסת מחשב ושולחים אות של 60Hz למסך) אך מסכים פשוטים/מדבקה/סיניים לא תמיד. חוסר תמיכה בזה זה בהחלט דבר מורגש בשימוש כמוניטור מחשב. (באותו נושא - תמנע מפאנלים בתצורת Pantile, אם בכלל קיימים כאלו בגודל הזה.)
זהו. מסך ספציפי אני לא אמליץ כי לדעתי אפשר די בקלות לסנן דגמים ולקחת החלטה בזה לבד. הייתי מכניס גם את נושא השירות/אחריות (משך ואיכות) כפרמטר לשיקול בקניה.
אבל, לדעתי לך על משהו מעט גדול יותר, משהו כמו 48-50 אינץ'. למרחק של 2 מטר מהמסך יהיה לך לדעתי קצת קשה להסתדר עםסדר גודל של 42 אינץ', במיוחד אם אתה עושה בו שימוש כמוניטור מחשב. קצת קשה לקרוא טקסט ולראות דקויות על גודל כזה ממרחק כזה. (לצורך ייחוס בלבד - אני עם 55 אינץ' למרחק של כ- 2.7 מטר וזה מעט קטן לי, הן כמוניטור מחשב והן לסרטים וכו')
עוד נקודה - על תתקרב למסכים שלא מסוגלים לתמוך ב- 1920x1080 ב- 1:1 טבעיים עם 4:4:4 (רזולוציית צבע מלאה). מסכים מחברות מוכרות בדרך כלל תומכים בזה (*אם מגדירים את הכניסה ככניסת מחשב ושולחים אות של 60Hz למסך) אך מסכים פשוטים/מדבקה/סיניים לא תמיד. חוסר תמיכה בזה זה בהחלט דבר מורגש בשימוש כמוניטור מחשב. (באותו נושא - תמנע מפאנלים בתצורת Pantile, אם בכלל קיימים כאלו בגודל הזה.)
זהו. מסך ספציפי אני לא אמליץ כי לדעתי אפשר די בקלות לסנן דגמים ולקחת החלטה בזה לבד. הייתי מכניס גם את נושא השירות/אחריות (משך ואיכות) כפרמטר לשיקול בקניה.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".