תקלה מקרן אופטומה x141

מקרנים קידמיים - Front Projector.
שלח תגובה
winer1 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם אני צריך עזרה דחופה ברשותי מקרן אופטומה x141 שרכשתי מאמזון לפני שנה וחצי לערך לאחר 1800 שעות צפיה מהנות התנפצה המנורה חבר קנה לי מנורה מחול במחיר של 350 שקלים וטען שהיא מקורית ניקתי היטב את המקרן והחל פת י בזהירות רבה את המנורה לאחר 500 שעות לערך לא עלתה תמונה וה נורית בקרה של בעיית מנורה מה בה בת פירקתי שוב וה ת קנת י מנורה חלופית פשוטה שהייתה לחבר לתת לי רכש אותה ב150 שקלים בחול של חברת אוסרם התמונה לא טובה חשוכה והבעיה הגדולה והמדאיגה הצבעים מתחלפים מדי פעם בין גוון כחול לגוון צהוב מדברי אני כבר לא יודע איך לפתור בעיה כזאת ברשותכם אם מישהו מבין מה קרה פה ואיך לסדר את הבעיה תודה מראש ויום טוב לכולם

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8128
נתן תודות: 418 פעמים
קיבל תודות: 473 פעמים

שליחה #2 

להלן הפתרון:
קנה נורה מקורית.
באמת, חבר שלך שולף מנורות מהכובע כאילו היו שפנים.
למה אתה מצפה ?
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

winer1 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

תודה על תגובתך אבל אני באמת מנסה להבין איך המנורה המקורית לא שרדה אפילו חצי מהזמן שהיצרן הבטיח לכן הלכתי על מנורות חלופיות מה חבר ששולף מנורות כמו קוסם היות והוא רכש את אותו מקרן חודש לפניי וסובל מאותן בעיות במקרן ואף גדולות יותר עם תקלה בגלגל הצבעים ולכן מהיאוש הוא החזיק בבית מנורות מהחשש להיתקע והתנדב לעזור לי היות וה מקרו שלו מושבת כרגע אז כרגע אנחנו מאד מאוכזבים מהמוצר אבל נשארים אופטימים לעתיד כי אין דרך חזרה מחכה לתגובה תודה

(G)
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2402
נתן תודות: 210 פעמים
קיבל תודות: 197 פעמים

שליחה #4 

בינתיים אצלי ב141 אין בעיות, מקווה שלא יהיו.

winer1 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

@(G)
·אני מקווה שגם לא יהיו לך ותהנה כמו שאני נהנתי בתחילת הדרך

(G)
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2402
נתן תודות: 210 פעמים
קיבל תודות: 197 פעמים

שליחה #6 

יש לי אותו שנה וחצי כבר, תחילת הדרך זה יחסי.
אתה כנראה משתמש בו יותר ממני.

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8128
נתן תודות: 418 פעמים
קיבל תודות: 473 פעמים

שליחה #7 

winer1 כתב:תודה על תגובתך אבל אני באמת מנסה להבין איך המנורה המקורית לא שרדה אפילו חצי מהזמן שהיצרן הבטיח לכן הלכתי על מנורות חלופיות מה חבר ששולף מנורות כמו קוסם היות והוא רכש את אותו מקרן חודש לפניי וסובל מאותן בעיות במקרן ואף גדולות יותר עם תקלה בגלגל הצבעים ולכן מהיאוש הוא החזיק בבית מנורות מהחשש להיתקע והתנדב לעזור לי היות וה מקרו שלו מושבת כרגע אז כרגע אנחנו מאד מאוכזבים מהמוצר אבל נשארים אופטימים לעתיד כי אין דרך חזרה מחכה לתגובה תודה
...
1800 שעות זה סביר. כמות השעות המוצהרת (בשום נורה כולל בנורות שעולות שקל בטמבוריה ) אינה מדוייקת.
אתה אומר 1800 בשנה וחצי, כלומר 100 בחודש. לפי חישוב שלי זה לא מעט פעמים בהם הדלקת וכיבית את המקרן (מנחש לפחות פעם ביום ? ) אז 1800 זה סביר. רק בשביל לסבר את האוזן ( אני יודע שאני לא דוגמא ), לי לקח 8 שנים להגיע ל 1200 שעות. ( סרט בשבוע ).
לגבי נורה , ממליץ לך או מקורית או חלופית אבל מחברה רצינית.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

winer1 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

האמת שה מקרן עובד כל יום מספר שעות היות והוא הטלויזיה המרכזית בבית מחובר למחשב לאקסבוקס ליס בקיצור עובד ולשם כך הוא נועדהייתי רוצה לקבל המלצות על חברה איכותית מנורות חלופיות היות והמקורית יקרה מאד לטעמי אז. בבקשה עזרתכם בעניין ותודה מראש יום טוב

שושו_השועל
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 77
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #9 

אני גם מחפש נורה עתידית ל HD26 שלי שכדאי שתחכה בצד ליום הגורלי, ואשמח להמלצות, עדיף כמובן מאמזון.

שלח תגובה

חזור אל “מקרנים”