מחפש מסך 55"+ באזור ה 6000 ש"ח שיהיה אמין.

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
alonrod פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 503
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #1 

שלום לכם,

אני מחפש להתחדש במסך דק חדש שיחליף את הישן (סלון גדול, טלוויזיה רחוקה).

בהתחלה חשבתי ללכת על משהו באזור ה 55" אבל מקריאה בפורומים נראה שעבור מרחק של כ-4 מטר, כדאי ללכת על 60 ומעלה ?

המסך יחובר למחשב נייד שדרכו יעשו רוב הדברים (צפייה בעידן+, סרטים וסדרות באינטרנט בשלל איכויות, מ SDTV ועד 1080P).

אין לי העדפה למשהו סצפיפי (או לקנות את הדגם הכי חדש) ובגדול חשבתי לקנות עד מחיר של בסביבות 6000 ש"ח עבור 55" טוב (אם אתם חושבים שעדיף לי משהו גדול יותר, אפשר לקבל המלצות שחורגות לאזור ה 6500-7000). אם זה בזבוז ואפשר בפחות, אז גם טוב :)

הדברים החשובים לי:
1. שיתמודד עם תכנים באיכות נמוכה (בעיקר עידן+ דרך המחשב, ככה שאפשר להפעיל פילטרים במחשב אם צריך) בצורה סבירה, אני לא פרפקציניסט.
2. שיהיה אמין (המסכים שהיו לי עד כה החזיקו מעולה גם עשור ללא פגמים באיכות התצוגה).
3. אם זה SMART TV, אז שלא יציק יותר מדי.
4. שיגיע עם רמקולים סבירים ומעלה.

אפשר ביחד או נפרד גם להמליץ על מאיפה לקנות.

alonrod פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #2 

אפילו לא המלצה על איזה גודל כדאי לי ללכת ? אם נראה לכם שכדאי להשקיע בגודל (60-65" אפשר גם להגיע ל 8000 ש"ח אם צריך).

Danni
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 138
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #3 

@alonrod

היי, הייתי במצב דומה לשלך
אולי זה יעזור http://www.hometheater.co.il/vt255054.html

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5173
נתן תודות: 479 פעמים
קיבל תודות: 532 פעמים

שליחה #4 

גודל כמה שיותר גדול, אבל במרחק כזה לא נראה לי שכמה אינצ'ים יותר או פחות ישנו הרבה.

למה שתרצה מחשב לשידורי טלוויזיה? נראה לי סיבוך. אבל אם זאת התוכנית, לא משנה מה המסך עושה לגבי תוכן באיכות נמוכה כי אתה תשלח אליו 1080p50.

לא נראה לי שאפשר לבנות על איכות סאונד בד"כ, ולא נראה לי שזה צריך להיות שיקול, אבל הנה אתר עם קצת מידע בנושא:
http://www.rtings.com/tv/tests/sound-quality

alonrod פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #5 

דני, תודה, קראתי את כל השרשור (אבל לא ראיתי שיש שם המלצה ספציפית).
jtk, פשוט התרגלתי (יש לי ממיר DVB-T מחובר ל USB כבר כמה שנים וזה עובד בסדר), אם יש היום DVB-T מובנה בטלוויזיות זה גם טוב.

יש כלכך הרבה דגמים לכל יצרנית וכל שנה יוצאים חדשים שאין לי מושג האמת במה לבחור...

מכיוון שאין לי פה עדיין המלצות, אני אשאל עוד כמה שאלות:
- האם ב60+ אינץ ב 4 מטר, לא יהיה בעיה עם כתוביות שמודבקות למשל בשידורים מסויימים (מבחינת גודל הכתוביות).
- האם ה HDR זה משהו שיש רק בטלויזיות 4K או גם ב FHD, והאם ב 8000 ומטה זה שווה משהו ?
- ממה שאני מבין עם כל הטכנולוגיות שיש בטלוויזיות החדשות לא נראה שהם יחזיקו מעמד כמו הטלוייזיה הנוכחית שלי (10 שנים ועדיין די טובה) ?
- האם לקראת האוליפידה צפוי הנחות במחירים בארץ (ואולי כמו שראיתי ב TARGET בארה"ב עם משלוח לארץ?)
- יש איזה רשת חנויות מומלצת שניתן להתרשם בדגמים איכותיים של היצרניות המובילות כולם (או חנות טובה בצפון) ?

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #6 

קרא דיונים מלאחרונה, וגם לא לאחרונה, כדי לראות מה אנשים אומרים/המלצות. אבל זה תלוי גם בסדרי העדיפויות שלך. אין מסך שמכל בחינה טוב מהאחרים, במיוחד לא אם מחיר הוא גם שיקול. בדוק גם את אורך ותנאי האחריות.

פרקטית כל המסכים מגיעים עם טיונר DVB-T, וחלקם/רובם עם DVB-T2.

* לא נראה לי שכתוביות על 60" מ-4 יהיה בעיה, אלא אם אתה צריך משקפיים ולא משתמש בהם. :)
* אני משער ש-HDR יגיע עם 4K בד"כ. לא יודע איך זה בדגמי ביניים, צריך לקרוא סקירות. ובכל מקרה הדבר הזה עדיין לא לגמרי מגובש.
* יחזיקו מעמד ל-10 שנים: פיזית, למה לא. מבחינת סטנדרטים/תכונות תמונה חדשות... לא יודע. כרגע דברים בתהליך שינוי. אולי בעוד שנה-שנתיים המצב יהיה ברור יותר.

alonrod פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #7 

* מה שהתכוונתי לגבי הכתוביות הוא שהעיניים יצטרכו לרוץ יותר בגלל גודל המסך...
* לגבי סטנדרט, לא איכפת לי, אני מעדיף שהטלוויזיה פיזית תחזיק 10 שנים... עם כל הטכנלוגיות שיש LOCAL DIMMING, FULL ARRAY וכו', נראה לי יש יותר פוטנציאל לבעיות חומרה מהטלוייות הפשטות של פעם...

אם אני מוכן לעלות לאזור ה 8000 ש"ח, יש לי מה לחפש ב 60" ומעלה בשביל טלוויזיה טובה או שצריך לפזול ל 55" ?

גם מה עדיף לצפייה של 3-4 אנשים, שטוח או CURVED ?

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20174
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #8 

סביב ה8K אתה יכול לקחת את ה-M7000 החדשה של הייסנס, בגודל "65 אם אינני טועה. לדעתי זו אופציה טובה, ותתאים הרבה יותר למרחק הצפיה שלכם.

alonrod פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #9 

כן, המחיר די קורץ לי מאז שקראתי על הייסנס, כמה שאלות על הדגם M7000:
1. איפה אפשר לראות במה תומך ה SMARTV שלו (יש מישהו שהאלה ביקורת וידאו על המסך בארץ?) ? יש למשל נטפליקס ישראלי מהקופסא ?
2. איך יראו תכני DVB-T כמו ערוץ 1 / 2 10 על מסך שכזה ?
3. האם המשחקים שצריך לעשות באיכות הם פר רזולוציה / תוכן צפייה, או שסה"כ זה לקנפג פעם אחת לאיך שנראה לי וזהו ?
4. איך האמינות / אחריות של היבואן של הייסנס (יש יבואן אחד נראה לי לפי המחירים, לא?) ושל דגמים שלהם שכבר בשוק ? האם זה 3 שנים מלאות ?

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #10 

העיניים לא יצטרכו לרוץ כי 60" מ-4 מטר זה קטן.

נראה לי שהסיבה היחידה לבחור מסך קעור היא עיצובית, אם זה נראה לך. מבחינה פונקציונלית אם זה עושה משהו, גם אם מינורית, זה לפגוע קצת באיכות התמונה בצד המסך שמופנה הלאה מהצופה. חוץ מלמי שיושב בדיוק באמצע ובמרחק הנכון לרמת הקעירות.

ערוצי SD יראו כמו שהם נראים. לא משהו, אבל אפשר להסתדר. מ-4 מטר זה יראה טוב יותר.

הגדרות: לפי טעמך. אין לי מסך מהיצרן הזה אבל אני משער שמה שאצלי די מייצג: יש הגדרות פר מקור וידאו, ולפחות אצלי יש גם סוג של presets בנוסף (שלא בדקתי אם הם פר מקור וידאו).

alonrod פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #11 

קשה למצוא פרטים על המסך.... כמה שאלות:
1. מה המדיניות של החלפה על רקע פיקסלים שרופים, האם זה תופעה שכיחה במסכי טלוויזיה כמו במסכי מחשב ?
2. היכן ניתן לראות את ה M7000 בחנויות בצפון ? היבואן אמר לי לבוא לת"א לראות את המסך, לא נראה לי הגיוני..
3. מה השיקולים להתקנה בקיר / על שידה ?
4. אפשר תשובות לגבי האם ב PRESET במסך הם פר מקור או שאפשר להחליף במהירות בין כמה, או שזה אחד ?
5. האם יש מסך יותר שכיח בחנויות שכדאי לי לבדוק ב 8000 שקל (אולי לרדת ל 60") ?

מקרנסקי
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1460
נתן תודות: 92 פעמים
קיבל תודות: 104 פעמים

שליחה #12 

TheCoolest כתב:סביב ה8K אתה יכול לקחת את ה-M7000 החדשה של הייסנס, בגודל "65 אם אינני טועה. לדעתי זו אופציה טובה, ותתאים הרבה יותר למרחק הצפיה שלכם.
...
·בהחלט

והמרחק 4 מטר אכן מתאים.

עושה רושם שמדובר במוצר מנצח ׁ מבחינת עלות-איכות, תומך HDR

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20174
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #13 

תומך בתאוריה, מכיוון שהוא עדיין דורש עדכון קושחה עבור הפעלת תמיכה ב-HDR10, וגם התאורה המקסימלית שלו היא בערך 400ניטים שזה לא משהו ל-HDR.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”