בזק מענישה אותי וניתקה איתי משרות ה CLOUD
-
winer-r
- חבר ותיק

- תגובות: 1652
- נתן תודות: 143 פעמים
- קיבל תודות: 31 פעמים
שלום,
כמו רוב האזרחים החלטתי לעשות סוף סוף בנדל. יש לי בבית תשתית בזק והספק שלי הוא 012 והחלטתי לחסוך 70 ש"ח בחודש ע"י ספק+תשתית 012. פניתי אליהם והם אמרו לי שהם דואגים ל"ניתוק" מבזק ולכל התהליך. בשעות שלאחר הצהריים ( כאשר התהליך הסתיים ) קיבלתי SMS מבזק בזה הלשון:
"לקוח יקר, הצטערנו לשמוע שהינך מבקש להתנתק משירות האינטרנט של בזק. בעקבות הסרת שירות האינטרנט של בזק, ייסגר חשבון שירות ה CLOUD המאפשר לך לגבות קבצים, תמונות וסרטונים החשובים לך מהמחשב ומהסמרטפון.
המידע בחשבון ישמר ל 30 יום ולאחר מכן ייסגר סופית. ניתן ליצור קשר למספר 1800217798, נשמח לשוב ולשרת אותכם בעתיד."
הכל טוב. יום-יומיים לאחר הניתוק התחברתי ל CLOUD כדי להוריד את התמונות ( עד כמה שזכור לי יש לי שם כ 40 GIGA ) והתחלתי בתהליך. מספר ימים לאחר מכן ניסיתי להתחבר ללא הצלחה כמה וכמה פעמים, כיוון שחשבתי שטעיתי בסיסמא החלפתי אותה, אך גם לא הצלחתי להיכנס....
יצרתי קשר עם בזק ולאחר שענו לי, אני מקבל מהם ששירות הCLOUD נסגר אוטומטית כאשר התנתקתי מהאינטרנט ואם אני חוזר אליהם תוך 30 יום יש להם אפשרות "לשחזר" את התמונות ( מה לשחזר?! התמונות שם !!!!! ) ......
למרות שלפי הSMS שלהם ניתן להבין שיש לי 30 יום "למשוך" את התמונות.
למרות שמספר ימים לאחר הניתוק הספקתי להוריד קצת מהתוכן.
זו חוצפה ממדריגה ראשונה !!
הם לוקחים "בני ערובה" כדי שהצרכן יחזור אליהם !!!
למישהו יש רעיון מה ניתן לעשות, לפני שאני פונה לבית משפט....?
תודה
כמו רוב האזרחים החלטתי לעשות סוף סוף בנדל. יש לי בבית תשתית בזק והספק שלי הוא 012 והחלטתי לחסוך 70 ש"ח בחודש ע"י ספק+תשתית 012. פניתי אליהם והם אמרו לי שהם דואגים ל"ניתוק" מבזק ולכל התהליך. בשעות שלאחר הצהריים ( כאשר התהליך הסתיים ) קיבלתי SMS מבזק בזה הלשון:
"לקוח יקר, הצטערנו לשמוע שהינך מבקש להתנתק משירות האינטרנט של בזק. בעקבות הסרת שירות האינטרנט של בזק, ייסגר חשבון שירות ה CLOUD המאפשר לך לגבות קבצים, תמונות וסרטונים החשובים לך מהמחשב ומהסמרטפון.
המידע בחשבון ישמר ל 30 יום ולאחר מכן ייסגר סופית. ניתן ליצור קשר למספר 1800217798, נשמח לשוב ולשרת אותכם בעתיד."
הכל טוב. יום-יומיים לאחר הניתוק התחברתי ל CLOUD כדי להוריד את התמונות ( עד כמה שזכור לי יש לי שם כ 40 GIGA ) והתחלתי בתהליך. מספר ימים לאחר מכן ניסיתי להתחבר ללא הצלחה כמה וכמה פעמים, כיוון שחשבתי שטעיתי בסיסמא החלפתי אותה, אך גם לא הצלחתי להיכנס....
יצרתי קשר עם בזק ולאחר שענו לי, אני מקבל מהם ששירות הCLOUD נסגר אוטומטית כאשר התנתקתי מהאינטרנט ואם אני חוזר אליהם תוך 30 יום יש להם אפשרות "לשחזר" את התמונות ( מה לשחזר?! התמונות שם !!!!! ) ......
למרות שלפי הSMS שלהם ניתן להבין שיש לי 30 יום "למשוך" את התמונות.
למרות שמספר ימים לאחר הניתוק הספקתי להוריד קצת מהתוכן.
זו חוצפה ממדריגה ראשונה !!
הם לוקחים "בני ערובה" כדי שהצרכן יחזור אליהם !!!
למישהו יש רעיון מה ניתן לעשות, לפני שאני פונה לבית משפט....?
תודה
- miCkEy6772
- חבר ותיק

- תגובות: 1015
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 59 פעמים
צודק זו ממש חוצפה ממדרגה ראשונה.
אתה לא היחיד שזה קורא לו ידידי. 40GB של מידע יש לך בשרתים שלהם זו כמות מידע עצומה והם בכוונה תופסים ככה לקוחות מהגרון כדי שישארו לקוחות שלהם.
אני ממליץ לך לחזור אליהם רק בשביל שיחזירו לך את הגישה לשירות ענן שלהם בשביל שתוריד את כל המידע שלך למחשב ותתנתק מהם או (פחות מומלץ עד שיענו לך) לשלוח דחוף מכתב למשרד התקשורת לפני שהם ימחקו את המידע שלך מהשרתים.
עצה קטנה ממני להבא לא לשמור נתונים בענן החינמי של בזק אלא לשכור שירות ענן גיבוי ולגבות את הנתונים החשובים שלך.
זה מה שקורה כשמשתמשים בשירותים חינמיים. שום דבר מהנתונים שלך לא בטוח.
אתה לא היחיד שזה קורא לו ידידי. 40GB של מידע יש לך בשרתים שלהם זו כמות מידע עצומה והם בכוונה תופסים ככה לקוחות מהגרון כדי שישארו לקוחות שלהם.
אני ממליץ לך לחזור אליהם רק בשביל שיחזירו לך את הגישה לשירות ענן שלהם בשביל שתוריד את כל המידע שלך למחשב ותתנתק מהם או (פחות מומלץ עד שיענו לך) לשלוח דחוף מכתב למשרד התקשורת לפני שהם ימחקו את המידע שלך מהשרתים.
עצה קטנה ממני להבא לא לשמור נתונים בענן החינמי של בזק אלא לשכור שירות ענן גיבוי ולגבות את הנתונים החשובים שלך.
זה מה שקורה כשמשתמשים בשירותים חינמיים. שום דבר מהנתונים שלך לא בטוח.
נערך לאחרונה על ידי miCkEy6772 ב 25/07/2016 16:21, נערך פעם 1 בסך הכל.
הניסוח ב-SMS קצת מעורפל. "המידע בחשבון ישמר ל 30 יום" לא אומר שיהיה נגיש לך. אבל "ייסגר סופית" נשמע מתייחס לגישה יותר מאשר מחיקה. בדוק אם יש מסמך כלשהו באתר שלהם שמגדיר את השירות, אולי שם יהיה מפורט יותר. אני לא יודע אם יש מה לתבוע אם אין חוזה שמגדיר גישה אחרי ביטול מנוי. למה שתהיה ציפיה לגישה לשירות אחרי ביטול מנוי?
הכי פשוט נראה לי: תעשה מנוי זמנית, תוריד, תבטל. אולי אפילו לא צריך להעביר את התשתית ואפשר לשלם להם רק כדי לקבל גישה לנתונים.
אגב, אני לא רואה איך בזק "מענישה" כאן. המנוי בוטל. רק יש חוסר בהירות וקצת חוסר נחמדות.
הכי פשוט נראה לי: תעשה מנוי זמנית, תוריד, תבטל. אולי אפילו לא צריך להעביר את התשתית ואפשר לשלם להם רק כדי לקבל גישה לנתונים.
אגב, אני לא רואה איך בזק "מענישה" כאן. המנוי בוטל. רק יש חוסר בהירות וקצת חוסר נחמדות.
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10914
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
המממ.
נכון שהניסוח שלהם לא הכי ברור, אבל,
אתה משתמש בשירות, ורוצה להתנתק ממנו, תוודא שכל החומר אצלך לפני שאתה מתנתק.
למה לסמוך על טוב ליבם?
והרי קיבלת את ה- SMS לאחר בקשת הניתוק.
כלומר הם יכולים להגיד החומר נמחק מיידית עם ניתוק השירות.
מתאר לעצמי שלא ידעת מה החוקים שלהם לגבי גורל המידע שלך הנמצא אצלם ברגע קבלת בקשת ניתוק מהשירות.
ובכלל, אל תסמוך על אף שירות ענן כאכסון יחיד של מידע חיוני לך.
או שתשתמש בשניים, אחד ינמי ואחד בתשלום, או שתשתמש באחד, ותשמור אצלך עותק אחד לפחות.
כשאתה משתמש ב"גיבוי" בענן, וזה העותק היחיד שלך, זה לא גיבוי, זה שמירה בענן.
לא בטוח בכלל שהמידע שלך יהיה שם כשתצטרך אותו, וכבר קרו מקרים של מחיקת מידע בטעות או בעקבות תקלה ע"י החברה המאחסנת, גוגל לדוגמה, ואין כל פיצוי כי השירות חינמי.
נכון שהניסוח שלהם לא הכי ברור, אבל,
אתה משתמש בשירות, ורוצה להתנתק ממנו, תוודא שכל החומר אצלך לפני שאתה מתנתק.
למה לסמוך על טוב ליבם?
והרי קיבלת את ה- SMS לאחר בקשת הניתוק.
כלומר הם יכולים להגיד החומר נמחק מיידית עם ניתוק השירות.
מתאר לעצמי שלא ידעת מה החוקים שלהם לגבי גורל המידע שלך הנמצא אצלם ברגע קבלת בקשת ניתוק מהשירות.
ובכלל, אל תסמוך על אף שירות ענן כאכסון יחיד של מידע חיוני לך.
או שתשתמש בשניים, אחד ינמי ואחד בתשלום, או שתשתמש באחד, ותשמור אצלך עותק אחד לפחות.
כשאתה משתמש ב"גיבוי" בענן, וזה העותק היחיד שלך, זה לא גיבוי, זה שמירה בענן.
לא בטוח בכלל שהמידע שלך יהיה שם כשתצטרך אותו, וכבר קרו מקרים של מחיקת מידע בטעות או בעקבות תקלה ע"י החברה המאחסנת, גוגל לדוגמה, ואין כל פיצוי כי השירות חינמי.
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10914
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
ברור,winer-r כתב:@Amir64
התנתקתי מהשירות אינטרנט והם ישר ללא הודעה מוקדמת ניתקו אותי מה CLOUD....
זה כמו שאתה שוכר רכב, ולאחר שאתה מחזיר אותו, אתה מבקש שישמרו לך בתא המטען את הציוד שלך עוד קצת.
מתוך האתר של בזק cloud:
מרגע הניתוק, אתה כבר לא לקוח של בזק, והם לא חייבים לשמור לך כלום.שימו לב, השרות מיועד ללקוחות האינטרנט של בזק...
- miCkEy6772
- חבר ותיק

- תגובות: 1015
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 59 פעמים
גם אני חושב שהם חייבים לתת ללקוח פרק זמן מסוים להורדת הקבצים מהשרשתים שלהם ללא קשר להגינות.
הם חייבים להוסיף סעיף כזה בתקנון שלהם אבל אני לא רואה את זה עד שמישהו יתבע אותם.
הם חייבים להוסיף סעיף כזה בתקנון שלהם אבל אני לא רואה את זה עד שמישהו יתבע אותם.
-
winer-r
- חבר ותיק

- תגובות: 1652
- נתן תודות: 143 פעמים
- קיבל תודות: 31 פעמים
@mp3III
אם הייתי יודע שהשירות נסגר אוטומטית ברגע של הניתוק שלי, הייתי נערך מראש ומוציא את כל החומר.
גם אני לא מבין כל כך מה השוני במצב הנוחכי למצב הקודם:
אז התשתית הייתה של בזק, גם עכשיו.
אז הספק היה 012, גם עכשיו.
ההבדל היחיד הוא שאני משמלם להם 70 ש"ח פחות ולהם כואב הלב...
אם הייתי יודע שהשירות נסגר אוטומטית ברגע של הניתוק שלי, הייתי נערך מראש ומוציא את כל החומר.
גם אני לא מבין כל כך מה השוני במצב הנוחכי למצב הקודם:
אז התשתית הייתה של בזק, גם עכשיו.
אז הספק היה 012, גם עכשיו.
ההבדל היחיד הוא שאני משמלם להם 70 ש"ח פחות ולהם כואב הלב...
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
בזק משיקה שירות אחסון בענן ללא הגבלה
לצד השדרוג, תציע בזק שירות אחסון ענן חינמי ובלתי מוגבל בנפח. ה-Bezeq Cloud יאפשר ללקוחות לגבות בענן תמונות, וידאו, מוזיקה, מסמכים וקבצי מולטימדיה בשטח אחסון ייעודי ומאובטח. השירות זמין ללקוחות בזקwiner-r כתב:@Amir64
התנתקתי מהשירות אינטרנט והם ישר ללא הודעה מוקדמת ניתקו אותי מה CLOUD....
http://www.tgspot.co.il/bezeq-cloud-fre ... b-storage/
שימו לב, השרות מיועד ללקוחות האינטרנט של בזק
http://www.bezeq.co.il/internetandphone ... ree_cloud/
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
נסה לדבר עם מנהל שם, הם די הגיונים, אם יש לך פייסבוק, תכתוב להם בעמוד תמיד חוזר מישהו בכיר.
ונו נו נו שאתה לא מגבה בעוד מקומות, ממליץ לך בחום להשתמש בגוגל תמונות.
מושלם שם.
ונו נו נו שאתה לא מגבה בעוד מקומות, ממליץ לך בחום להשתמש בגוגל תמונות.
מושלם שם.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73329
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
בזק לא מענשיה אותך, בזק הפסיקה לך שירות שמותנה בהיותך לקוח של החברה. אני לא רואה עם זה בעיה. אם החלטת לעזוב את החברה, היית צריך לדאוג להעביר את הקבצים שמאוחסנים אצלהם חזרה אליך ורק אז לעזוב. להתנתק מחברה ולבקש מהם "תקופת חסד" כשאתה לא לקוח שלהם זו פריבילגיה, לא חובה.
כפי שציינו לפני, תקוה שבבזק יחרגו משורת הדין או שפשוט תתחבר חזרה אליהם לחודש, תוריד את המידע ותתנתק. להבא, גבה את הגיבוי, לשים עותק של דבים חשובים רק במקום אחד (במקרה הזה בענן) זו טעות אסטרטגית איומה. אני מגבה לדיסק מקומי וגם לענן, ככה הסיכוי לאיבוד המידע שואף לאפס.
כפי שציינו לפני, תקוה שבבזק יחרגו משורת הדין או שפשוט תתחבר חזרה אליהם לחודש, תוריד את המידע ותתנתק. להבא, גבה את הגיבוי, לשים עותק של דבים חשובים רק במקום אחד (במקרה הזה בענן) זו טעות אסטרטגית איומה. אני מגבה לדיסק מקומי וגם לענן, ככה הסיכוי לאיבוד המידע שואף לאפס.