רוצה להוציא סאונד מvרסיבר למיקסר.
-
Now_and_Then
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 37
- נתן תודות: 33 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
שלום שוב.
אני רוצה להוציא סאונד מהרסיבר שלי(yamaha rx-v577)למיקסר.
חיברתי RCA למוניטור אווט של הרסיבר מהצד השני של הכבל RCA זה שני 3.5mm שאותם חיברתי לסטריאו IN של המיקסר ואני לא שומע כלום. אין שום אות של קול שיוצאת מהרסיבר למיקסר.
יש משהו שאני עושה לא נכון או שאולי צריך לשחק עם ההגדרות של המגבר?
תודה מראש
אני רוצה להוציא סאונד מהרסיבר שלי(yamaha rx-v577)למיקסר.
חיברתי RCA למוניטור אווט של הרסיבר מהצד השני של הכבל RCA זה שני 3.5mm שאותם חיברתי לסטריאו IN של המיקסר ואני לא שומע כלום. אין שום אות של קול שיוצאת מהרסיבר למיקסר.
יש משהו שאני עושה לא נכון או שאולי צריך לשחק עם ההגדרות של המגבר?
תודה מראש
-
Now_and_Then
- חבר שרק התחיל

- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10914
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
Monitor Out ברסיבר זה וידאו, לא אודיו.
אתה צריך לחבר את היציאות אדום לבן AV OUT
אתה צריך לחבר את היציאות אדום לבן AV OUT
-
Now_and_Then
- חבר שרק התחיל

תודה.
גם הAV OUT לא עובד לי והמקור של הסאונד הוא דווקא כן מהAV IN. יש משמעות איזה צבע לאיזה כניסה ברסיבר ובמיקסר?
גם הAV OUT לא עובד לי והמקור של הסאונד הוא דווקא כן מהAV IN. יש משמעות איזה צבע לאיזה כניסה ברסיבר ובמיקסר?
- Amir64
-
- גורו

כתבתי לך - אדום ולבן.
ברסיבר זה יציאה, לא כניסה.
קרא את הוראות ההפעלה של הרסיבר.
בטח צריך להגיד לו איזו כניסה מכל הכניסות תנותב ליציאה.
ברסיבר זה יציאה, לא כניסה.
קרא את הוראות ההפעלה של הרסיבר.
בטח צריך להגיד לו איזו כניסה מכל הכניסות תנותב ליציאה.
-
Now_and_Then
- חבר שרק התחיל

ברסיבר היציאות בצבע אדום לבן אבל הכבל שלי בצבעים קצת אחרים. לי זה נראה כמו אדום וירוק אבל אני סוג של עיוור צבעים אז אני פשוט אפרסם תמונה בשביל להיות בטוח.
ביציאה של AV OUT לא כתוב מספר אז הנחתי שהוא מוציא את כל הAV OUT שהרסיבר משמיע. אתה חושב שאני צריך להגדיר לו שיוציא מהAV1 שאליו כרגע מקור הקול מוכנס?
ביציאה של AV OUT לא כתוב מספר אז הנחתי שהוא מוציא את כל הAV OUT שהרסיבר משמיע. אתה חושב שאני צריך להגדיר לו שיוציא מהAV1 שאליו כרגע מקור הקול מוכנס?
-
Now_and_Then
- חבר שרק התחיל

יכול להיות שזה לא עובד בגלל מה שכתוב בתמונה הזאת? כי הTV שלי באמת מחוברת לAV IN 1 ברסיבר דרך כבל אופטי והיא מקור הסאונד שאני רוצה לשמוע במיקסר
- Amir64
-
- גורו

נכון, בגלל זה זה לא עובד.Now_and_Then כתב:יכול להיות שזה לא עובד בגלל מה שכתוב בתמונה הזאת? כי הTV שלי באמת מחוברת לAV IN 1 ברסיבר דרך כבל אופטי והיא מקור הסאונד שאני רוצה לשמוע במיקסר...
אם יש יציאת אודיו אנאלוגית בטלויזיה אתה יכול לחבר אותה ישירות למיקסר.
-
Now_and_Then
- חבר שרק התחיל

הבנתי.
הבעיה היא שאין לTV עוד יציאה חוץ מאופטי וגם לPS4 שאותו בעצם רציתי להשמיע במיקסר יש גם רק HDMI או אופטי.
אני יכול לחבר מהיציאה של האוזניות של הרסיבר למיקסר(בדקתי את זה כרגע, זה עובד) או לקנות Digital to Analog Converter.
מה לדעתך עדיף?
הבעיה היא שאין לTV עוד יציאה חוץ מאופטי וגם לPS4 שאותו בעצם רציתי להשמיע במיקסר יש גם רק HDMI או אופטי.
אני יכול לחבר מהיציאה של האוזניות של הרסיבר למיקסר(בדקתי את זה כרגע, זה עובד) או לקנות Digital to Analog Converter.
מה לדעתך עדיף?
נערך לאחרונה על ידי Now_and_Then ב 25/07/2016 14:21, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Amir64
-
- גורו

הצבע של הכבל לא משנה, יכול להיות סגול וחום.Now_and_Then כתב:ברסיבר היציאות בצבע אדום לבן אבל הכבל שלי בצבעים קצת אחרים. לי זה נראה כמו אדום וירוק אבל אני סוג של עיוור צבעים אז אני פשוט אפרסם תמונה בשביל להיות בטוח.
ביציאה של AV OUT לא כתוב מספר אז הנחתי שהוא מוציא את כל הAV OUT שהרסיבר משמיע. אתה חושב שאני צריך להגדיר לו שיוציא מהAV1 שאליו כרגע מקור הקול מוכנס?...
מה שחשוב הוא שהצבע שמחובר ליציאה לבנה בצד אחד, יחובר לכניסה לבנה בצד השני.
בקשר ל- AV OUT, צריך לקרוא בחוברת, אם הוא מוציא מה שמנוגן ברמקולים או לפי הגדרה של איזו כניסה להוציא..
אבל כבר ברור מההודעה השניה שלך, שהוא יכול להוציא רק מקורות אודיו אנאלוגי.
- Amir64
-
- גורו

ליציאה של האוזניות כן מגיע אודיו ממקור דיגיטאלי?
אז מעניין למה ההגבלה על חיבור ה- AV OUT.
בכל מקרה, יכול להיות ש- DAC כזה שיחובר ל-PS4, יעשה עבודה טובה יותר מאשר יציאת האוזניות ברסיבר.
גם יכול להיות שזה יהיה בדיוק אותו דבר, לא יודע.
אז מעניין למה ההגבלה על חיבור ה- AV OUT.
בכל מקרה, יכול להיות ש- DAC כזה שיחובר ל-PS4, יעשה עבודה טובה יותר מאשר יציאת האוזניות ברסיבר.
גם יכול להיות שזה יהיה בדיוק אותו דבר, לא יודע.
-
Now_and_Then
- חבר שרק התחיל

כן מהיציאה של האוזניות זה עובד, נראה לי שאני פשוט אשאר מחובר ככה.
למרות שפתרתי בערך את הנושא הזה עכשיו צצה פתאום בעיה חדשה.
בשביל לפתור אותה אני רוצה לדעת אם יש דרך שאני יכול לשמוע את הPS4 במיקסר עם האוזניות אבל לא להעביר את הסאונד של הPS4 מהמיקסר החוצה לכרטיס קול. אני מפרסם תמונה של המיקסר שלי ותגידו לי בבקשה אם אתם רואים שם אפשרות כזאת.[img2=1000x1000]http://easternshorebroadcasting.com/wp- ... /09/m4.jpg[/img2]
למרות שפתרתי בערך את הנושא הזה עכשיו צצה פתאום בעיה חדשה.
בשביל לפתור אותה אני רוצה לדעת אם יש דרך שאני יכול לשמוע את הPS4 במיקסר עם האוזניות אבל לא להעביר את הסאונד של הPS4 מהמיקסר החוצה לכרטיס קול. אני מפרסם תמונה של המיקסר שלי ותגידו לי בבקשה אם אתם רואים שם אפשרות כזאת.[img2=1000x1000]http://easternshorebroadcasting.com/wp- ... /09/m4.jpg[/img2]
- RubyTop
- עוסק בתחום

- תגובות: 120
- שם מלא: אברמוב רובי
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 12 פעמים
היי אני לא כל כך הבנתי את הבעיה האחרונה שלך..
רוצה לשמוע את ה ps4 באוזניות?
בכל מקרה, תחבר את ה ps4 ב hdmi לאחת הכניסות ברסיבר ונראה לי שהשמע יצא גם מהיציאה של האוזניות ואם תרצה, כך גם למיקסר שלך.
רוצה לשמוע את ה ps4 באוזניות?
בכל מקרה, תחבר את ה ps4 ב hdmi לאחת הכניסות ברסיבר ונראה לי שהשמע יצא גם מהיציאה של האוזניות ואם תרצה, כך גם למיקסר שלך.
טכנאי עם וותק של כ40 שנה לתיקון ציוד אודיו ביתי ומקצועי באהבה רבה. אצלי זה סוג של אומנות.
0524-893700 ד"א [email protected]
0524-893700 ד"א [email protected]
-
Now_and_Then
- חבר שרק התחיל

RubyTop את הבעיה של להוציא סאונד מהמגבר למיקסר פתרתי..העלתי אחר כך בעיה חדשה. רציתי לדעת אם יש אפשרות במיקסר שלי(העלתי תמונה של הדגם)לשמוע הסאונד של הTV(שמוציאה את הסאונד של הPS4)במיקסר אבל לא להוציא את הסאונד החוצה לכרטיס קול. ניסיתי לחבר לAUX אבל זה לא עזר כי הסאונד עדיין יצא החוצה, אבל אולי יש עוד כפתורים וכניסות שאפשר לשחק איתם.