רמקולים למוזיקה וסרטים
אהלן חברים,
אני חדש פה בפורום ולא מצאתי אם יש איזה טופס לבקשת המלצות אז אם יש משהו כזה אשמח לקישור.
בכל אופן, אני מחפש מערכת רמקולים 2.0 או 2.1 אני לא בדיוק יודע מה אני מחפש האמת.
ראיתי באינטרנט, ובפורום בפרט, הרבה המלצות על solo 6c של מיקרולאב. החשש שלי מהרמקולים האלה (שאולי לא בצדק) שאין להם סאב, אני אחד שמאוד אוהב באסים כמו במסיבות גדולות ומסיבות טבע. עכשיו השאלה שלי אם אני ירגיש בחוסר בסאב וכדאי לי ללכת על מערכת 2.1 או שמערכת 2.0 תספיק.
החדר שלי בגודל 3.2 מטר על 3.5 מטר.
תקציב עד 800 שקלים, מוכן לחרוג ל1000. לרכישה בארץ או בדיוטי פרי.
ראיתי מלא רמקולים והאופציות הבולטות ביניהם היו הסולו 6C והסאונד סטיקס של הרמאן קרדון בגרסת הבלוטוס שאפשר להשיג ב200$ בדיוטי פרי.
עכשיו ההתלבטות הרצינית ביניהם היא בעיקר בגלל הגודל של ה6C שהם יחסית גדולים והחוסר בסאב וופר, אבל אם הם עדיפים מרמקולים אחרים בתקציב אני כבר אדאג למקום לרמקולים.
אשמח להמלצה והסבר מה עדיף, כמובן שאם יש אופציות אחרות יותר טובות בתקציב אני יותר מאשמח לשמוע.
תודה על העזרה!
אני חדש פה בפורום ולא מצאתי אם יש איזה טופס לבקשת המלצות אז אם יש משהו כזה אשמח לקישור.
בכל אופן, אני מחפש מערכת רמקולים 2.0 או 2.1 אני לא בדיוק יודע מה אני מחפש האמת.
ראיתי באינטרנט, ובפורום בפרט, הרבה המלצות על solo 6c של מיקרולאב. החשש שלי מהרמקולים האלה (שאולי לא בצדק) שאין להם סאב, אני אחד שמאוד אוהב באסים כמו במסיבות גדולות ומסיבות טבע. עכשיו השאלה שלי אם אני ירגיש בחוסר בסאב וכדאי לי ללכת על מערכת 2.1 או שמערכת 2.0 תספיק.
החדר שלי בגודל 3.2 מטר על 3.5 מטר.
תקציב עד 800 שקלים, מוכן לחרוג ל1000. לרכישה בארץ או בדיוטי פרי.
ראיתי מלא רמקולים והאופציות הבולטות ביניהם היו הסולו 6C והסאונד סטיקס של הרמאן קרדון בגרסת הבלוטוס שאפשר להשיג ב200$ בדיוטי פרי.
עכשיו ההתלבטות הרצינית ביניהם היא בעיקר בגלל הגודל של ה6C שהם יחסית גדולים והחוסר בסאב וופר, אבל אם הם עדיפים מרמקולים אחרים בתקציב אני כבר אדאג למקום לרמקולים.
אשמח להמלצה והסבר מה עדיף, כמובן שאם יש אופציות אחרות יותר טובות בתקציב אני יותר מאשמח לשמוע.
תודה על העזרה!
היה לי את solo 7 והם היו גרועים
בשום חדר ובשום דירה ועם אף מקור סאונד לא נהנתי מהרמקולים האלה.
ניסיתי גם כל מיני מיקומים,זוויות ואפילו מיקמתי אותם על סטנדים מאולתרים. אחרי חצי שנה מכרתי.
כדאי לשמוע לפני שתקנה...
הסאונדסטיקס פחות מתאימים למוזיקה. יותר לסרטים.
ניסיתי גם כל מיני מיקומים,זוויות ואפילו מיקמתי אותם על סטנדים מאולתרים. אחרי חצי שנה מכרתי.
כדאי לשמוע לפני שתקנה...
הסאונדסטיקס פחות מתאימים למוזיקה. יותר לסרטים.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
הסיבה היחידה שה Soundstick כביכול מתאימים יותר לסרטים היא שהצפייה במסך מסיחה קצת את תשומת הלב מהאיכות הלא מי יודע מה שלהם. בגדול אני לא מאמין שיש כזה דבר הנקרא התאמה למוזיקה או לסרטים כי אם רמקולים נשמעים גרוע בתחום אחד הם יישמעו גרוע גם בשני. זו כמובן דעתי ואתה רשאי לנטות לכיוון תיאוריות אחרות ושונות.
בדרך כלל סאבים במערכות 2.1 זולות לא מצדיקים את ההוצאה כי אלו יחידות שבנדיבות רבה אפשר לקרוא להם מיד משופר ואין סיכוי שהן יירדו מספיק נמוך כדי להגיע לתחום שבו חוסר הכיווניות של באס מאפשרת להסתפק ברמקול אחד (להלן סאב).
אם אתה אוהב את העיצוב של HK ורוצה יותר באסים אז שקול את ה HK Nova. יש לי אותם, אני לא מתלהב מהם במיוחד בדיוק כי לדעתי יש הדגשת יתר בבאסים, אבל זה כנראה מה שאתה מחפש.
בדרך כלל סאבים במערכות 2.1 זולות לא מצדיקים את ההוצאה כי אלו יחידות שבנדיבות רבה אפשר לקרוא להם מיד משופר ואין סיכוי שהן יירדו מספיק נמוך כדי להגיע לתחום שבו חוסר הכיווניות של באס מאפשרת להסתפק ברמקול אחד (להלן סאב).
אם אתה אוהב את העיצוב של HK ורוצה יותר באסים אז שקול את ה HK Nova. יש לי אותם, אני לא מתלהב מהם במיוחד בדיוק כי לדעתי יש הדגשת יתר בבאסים, אבל זה כנראה מה שאתה מחפש.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
בתקציב של 800 שקל לרמקולים חדשים הכוללים הגברה אין יותר מדי אופציות. אם קיבלת בתמורה סט שנותן סאונד נקי וגם בס שמרעיד זה כבר ניצחון.Catskinner כתב:הסיבה היחידה שה Soundstick כביכול מתאימים יותר לסרטים היא שהצפייה במסך מסיחה קצת את תשומת הלב מהאיכות הלא מי יודע מה שלהם. בגדול אני לא מאמין שיש כזה דבר הנקרא התאמה למוזיקה או לסרטים כי אם רמקולים נשמעים גרוע בתחום אחד הם יישמעו גרוע גם בשני. זו כמובן דעתי ואתה רשאי לנטות לכיוון תיאוריות אחרות ושונות.
אם אתה אוהב את העיצוב של HK ורוצה יותר באסים אז שקול את ה HK Nova. יש לי אותם, אני לא מתלהב מהם במיוחד בדיוק כי לדעתי יש הדגשת יתר בבאסים, אבל זה כנראה מה שאתה מחפש....
אין מה לעשות. סאונד טוב עולה יקר.