"הכנה" לקולנוע ביתי
מישהו יודע להסביר לי למה בכל דירה חדשה של קבלן הכנה לקולנוע ביתי כוללת נקודות בגובה 2 מטר מהרצפה?
הרמקולים לא אמורים להיות בגובה האוזניים באופן כללי? (אני מניח שלא מכינים ל-אטמוס)
מעבר לכך ברגע שאפתח את החיפוי אמור להיות שם כבל מוביל שאליו אני אמור לקשור את הכבל שלי בקצה אחד ולמשוך מהשני? איך זה עובד?
הרמקולים לא אמורים להיות בגובה האוזניים באופן כללי? (אני מניח שלא מכינים ל-אטמוס)
מעבר לכך ברגע שאפתח את החיפוי אמור להיות שם כבל מוביל שאליו אני אמור לקשור את הכבל שלי בקצה אחד ולמשוך מהשני? איך זה עובד?
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10918
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
אני מניח שזה כמו בכל דבר במדינה.
מכריחים אותם לבצע משהו במפרט, כמו הכנה לק"ב, אבל יש חורים, והם מנצלים אותם.
נותנים 2 מטר במפרט, כדי שתבקש להנמיך, בתשלום נוסף כמובן.
מכריחים אותם לבצע משהו במפרט, כמו הכנה לק"ב, אבל יש חורים, והם מנצלים אותם.
נותנים 2 מטר במפרט, כדי שתבקש להנמיך, בתשלום נוסף כמובן.
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
אם זה לפני בנייה אפשר לשנות את הגובה ברוב המקרים ללא תשלום או בתשלום סמלי. אם זה כבר בנוי וצריך לחצוב בקיר, זה כבר סיפור אחר...
אצלי שמו את זה בדיפולט בגובה 160 וככה השארתי את האחוריים ורק הזזתי קצת את המיקום ליישר את זה מול הקדמיים. את היציאות של הקדמיים העברתי לתקרה לתוך הנמכת גבס לצורך קדמיים עליוניים (אטמוס וכאלה בבוא העת). את הקדמיים אני אשים על השידה (מדפיים). את ההעברה של הנקודות לתקרה והזזת האחוריים עשו לי בחינם כי זה היה לפני בנייה ויציקת התקרה.
מצד שני, לא היו מוכנים לעשות לי קופסאות ביטון בתקרת בשום אופן (רציתי להעביר את האחוריים לתקרה בהתחלה).
בקיצור כל קבלן והיציאות שלו...
אצלי שמו את זה בדיפולט בגובה 160 וככה השארתי את האחוריים ורק הזזתי קצת את המיקום ליישר את זה מול הקדמיים. את היציאות של הקדמיים העברתי לתקרה לתוך הנמכת גבס לצורך קדמיים עליוניים (אטמוס וכאלה בבוא העת). את הקדמיים אני אשים על השידה (מדפיים). את ההעברה של הנקודות לתקרה והזזת האחוריים עשו לי בחינם כי זה היה לפני בנייה ויציקת התקרה.
מצד שני, לא היו מוכנים לעשות לי קופסאות ביטון בתקרת בשום אופן (רציתי להעביר את האחוריים לתקרה בהתחלה).
בקיצור כל קבלן והיציאות שלו...
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10918
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
כדי לעשות קופסאות בתקרה, הקבלן חייב לבצע תכנון מחדש של תשתית הזיון (ברזל) בתקרה, כי הוא צריך לעקוף את החורים הלא מתוכננים, ואולי לעשות חישוב עומסים מחדש.freedom_il כתב:אם זה לפני בנייה אפשר לשנות את הגובה ברוב המקרים ללא תשלום או בתשלום סמלי. אם זה כבר בנוי וצריך לחצוב בקיר, זה כבר סיפור אחר...
בקיצור כל קבלן והיציאות שלו......
ואילו דברים שמוכנים הרבה לפני תחילת הבנייה.