"הכנה" לקולנוע ביתי

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
sagioto פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1444
נתן תודות: 154 פעמים
קיבל תודות: 46 פעמים

שליחה #1 

מישהו יודע להסביר לי למה בכל דירה חדשה של קבלן הכנה לקולנוע ביתי כוללת נקודות בגובה 2 מטר מהרצפה?
הרמקולים לא אמורים להיות בגובה האוזניים באופן כללי? (אני מניח שלא מכינים ל-אטמוס)
מעבר לכך ברגע שאפתח את החיפוי אמור להיות שם כבל מוביל שאליו אני אמור לקשור את הכבל שלי בקצה אחד ולמשוך מהשני? איך זה עובד?

yuria
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4181
נתן תודות: 103 פעמים
קיבל תודות: 238 פעמים

שליחה #2 

ישנם קבלנים שנותנים הכנה לרמקולים לקולנוע ביתי וצנרת לטליויזיה
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.

Amir64
גורו
גורו
תגובות: 10918
נתן תודות: 216 פעמים
קיבל תודות: 1942 פעמים

שליחה #3 

אני מניח שזה כמו בכל דבר במדינה.
מכריחים אותם לבצע משהו במפרט, כמו הכנה לק"ב, אבל יש חורים, והם מנצלים אותם.
נותנים 2 מטר במפרט, כדי שתבקש להנמיך, בתשלום נוסף כמובן.

sagioto פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1444
נתן תודות: 154 פעמים
קיבל תודות: 46 פעמים

שליחה #4 

חח, הזוי

freedom_il
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2159
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 196 פעמים

שליחה #5 

אם זה לפני בנייה אפשר לשנות את הגובה ברוב המקרים ללא תשלום או בתשלום סמלי. אם זה כבר בנוי וצריך לחצוב בקיר, זה כבר סיפור אחר...
אצלי שמו את זה בדיפולט בגובה 160 וככה השארתי את האחוריים ורק הזזתי קצת את המיקום ליישר את זה מול הקדמיים. את היציאות של הקדמיים העברתי לתקרה לתוך הנמכת גבס לצורך קדמיים עליוניים (אטמוס וכאלה בבוא העת). את הקדמיים אני אשים על השידה (מדפיים). את ההעברה של הנקודות לתקרה והזזת האחוריים עשו לי בחינם כי זה היה לפני בנייה ויציקת התקרה.
מצד שני, לא היו מוכנים לעשות לי קופסאות ביטון בתקרת בשום אופן (רציתי להעביר את האחוריים לתקרה בהתחלה).

בקיצור כל קבלן והיציאות שלו...

Amir64
גורו
גורו
תגובות: 10918
נתן תודות: 216 פעמים
קיבל תודות: 1942 פעמים

שליחה #6 

freedom_il כתב:אם זה לפני בנייה אפשר לשנות את הגובה ברוב המקרים ללא תשלום או בתשלום סמלי. אם זה כבר בנוי וצריך לחצוב בקיר, זה כבר סיפור אחר...
אצלי שמו את זה בדיפולט בגובה 160 וככה השארתי את האחוריים ורק הזזתי קצת את המיקום ליישר את זה מול הקדמיים. את היציאות של הקדמיים העברתי לתקרה לתוך הנמכת גבס לצורך קדמיים עליוניים (אטמוס וכאלה בבוא העת). את הקדמיים אני אשים על השידה (מדפיים). את ההעברה של הנקודות לתקרה והזזת האחוריים עשו לי בחינם כי זה היה לפני בנייה ויציקת התקרה.
מצד שני, לא היו מוכנים לעשות לי קופסאות ביטון בתקרת בשום אופן (רציתי להעביר את האחוריים לתקרה בהתחלה).

בקיצור כל קבלן והיציאות שלו...
...
כדי לעשות קופסאות בתקרה, הקבלן חייב לבצע תכנון מחדש של תשתית הזיון (ברזל) בתקרה, כי הוא צריך לעקוף את החורים הלא מתוכננים, ואולי לעשות חישוב עומסים מחדש.
ואילו דברים שמוכנים הרבה לפני תחילת הבנייה.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”