בניית מעמד לרמקוליםרצפתיים ווליום משתנה. עזרה בבקשה
שלום רב,
יש לי רמקולים רצפתיים ורציתי לדעת איזה מעמד טוב עבורם ? כיום הם עומדים על הרצפה.
אני הבנתי שיש דבר שנקרא ספייקים אבל אין לי חורים מוכנים
ואני גם לא רוצה להשקיע יותר מידי. חשבתי לקחת פלטת עץ עם ציפוי פורמייקה לחתוך
אותה במידה קצת יותר גדולה לשים 4 גלגלים ולהעמיד על הפלטה את הרמקול. מה אתם אומרים ? זה בסדר ? .
כמו כן שאלה לגבי הווליום. כאשר אני רואה סרט בטלוויזיה והווליום על אפס אני מגביר קצת את הווליום ואז שומע. כאשר אני שומע שיר ביוטיוב אני צריך להגביר המון המון ורק אז מתחיל לשמוע. יש לציין שהרסיבר מחובר לטלוויזיה והסרט או השיר נמצאים במחשב שמחובר גם כן לטלוויזיה. מדוע זה כך ? למה צריך להגיע ליותר מחצי הווליום בשביל לשמוע שיר ביטויוב ולהגביר טיפה וכבר להתחיל לשמוע בסרט ? אודה לעזרתכם.
תודה רבה מראש
יש לי רמקולים רצפתיים ורציתי לדעת איזה מעמד טוב עבורם ? כיום הם עומדים על הרצפה.
אני הבנתי שיש דבר שנקרא ספייקים אבל אין לי חורים מוכנים
ואני גם לא רוצה להשקיע יותר מידי. חשבתי לקחת פלטת עץ עם ציפוי פורמייקה לחתוך
אותה במידה קצת יותר גדולה לשים 4 גלגלים ולהעמיד על הפלטה את הרמקול. מה אתם אומרים ? זה בסדר ? .
כמו כן שאלה לגבי הווליום. כאשר אני רואה סרט בטלוויזיה והווליום על אפס אני מגביר קצת את הווליום ואז שומע. כאשר אני שומע שיר ביוטיוב אני צריך להגביר המון המון ורק אז מתחיל לשמוע. יש לציין שהרסיבר מחובר לטלוויזיה והסרט או השיר נמצאים במחשב שמחובר גם כן לטלוויזיה. מדוע זה כך ? למה צריך להגיע ליותר מחצי הווליום בשביל לשמוע שיר ביטויוב ולהגביר טיפה וכבר להתחיל לשמוע בסרט ? אודה לעזרתכם.
תודה רבה מראש
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10915
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
אכן יש לפעמים הבדל גדול בווליום בין מקורות שונים.
גם בין סרטים שונים יש לפעמים הבדל.
לגבי הפלטה עם גלגלים בהחלט אפשרי.
גם אני עשיתי זאת ברצפתיים שהיו לי. לא זיהיתי שום הבדל בסאונד.
אגב, מה המטרה של השינוי?
אגב, מה המטרה של השינוי?
·עופרפולק כתב:משעמם לו זה הכול .צריך להתעסק אם הרמקולים אי אפשר לראות ולא לגעת. תשאיר על הרצפה ....
זה לא משעמום תאמין לי. לפעמים צריך להזיז אותו ומידי פעם לשטוף את הריצפה ולך כל פעם תרים אותו. אני קראתי על כך שרמקול שעומד על הרצפה האיכות פחות טובה ולא זוכר מה היתה הסיבה אבל אין לי אוזניים של לייזר. רק בגלל נוחות. אולי בכלל אקנה את המעמד למחשב זה הפלסטיק בצורת X עם הגלגלים. משעמם לי בטח שלא.
·Amir64 כתב:אכן יש לפעמים הבדל גדול בווליום בין מקורות שונים.
אגב, מה המטרה של השינוי?...
נוחות. מידי פעם צריך להזיז , לשטוף את הריצפה . זה נח יותר