יש לי מספר שאלות שאשמח אם חברי הפורום כאן ישתפו פעולה ויעזרו לי לקבל את ההחלטה הנכונה ע"י המענה שלהם:
1) שמעתי שקיימים מספר סוגים של ממירים? איזה ממיר הכי מומלץ, ובמידה ואני מצטרף ,האם יש אפשרות לדרוש את הממיר הספציפי הזה?
2) מהתגובות כאן בפורום קראתי שצריך לבקש מתאמים קווים (קופסה שחורה קטנה) ולא את הקופסא הלבנה - מה הכוונה?
האם מדובר רק אם אני מחבר את הממיר דרך הWIFI ולא דרך חיבור קווי?
3) במידה והממיר שלי קרוב לראוטר (מרחק של בערך 2 מטר) - האם כבל רשת מהראוטר לממיר הופך את המתאמים קווים(קופסה שחורה) ל-לא רלוונטית או שאין קשר בין הדברים?
4) מה אורך הכבל רשת שמקבלים - המרחק בין הראוטר שלי לממיר הוא כ-2 מטר - זה אמור להספיק?
אשמח למענה מצד חברי הפורום אחרי שאקבל תשובות , ההחלטה שלי תהיה יותר קלה בבחירה האופציות בסלקום TV.
1. לא שמעתי על ממיר חדש, יש ממיר למיטב ידיעתי אחד ויחיד (קופסא עם מע"ה סגורה, מעבד 2 ליבות וחצי ג"ב ראם זכרון)
2. יש אפשרות לקבל עם הממיר את המתאמי רשת לטובת חיבור אלחוטי WIFI וזה במידה והממיר רחוק מהנתב, כמובן מומלץ ורצוי לחבר קווית במידת האפשר.
3. בחיבור קווי אין צורך במתאמי ה-WIFI.
4. הכבל רשת סטנדרטי, פחות ממטר אם אני זוכר נכון, אתה יכול לפנות לכל חנות מחשבים ולקנות כבל לפי מטרים... זה באמת גרושים.
benny123 כתב:1. לא שמעתי על ממיר חדש, יש ממיר למיטב ידיעתי אחד ויחיד (קופסא עם מע"ה סגורה, מעבד 2 ליבות וחצי ג"ב ראם זכרון)
2. יש אפשרות לקבל עם הממיר את המתאמי רשת לטובת חיבור אלחוטי WIFI וזה במידה והממיר רחוק מהנתב, כמובן מומלץ ורצוי לחבר קווית במידת האפשר.
3. בחיבור קווי אין צורך במתאמי ה-WIFI.
4. הכבל רשת סטנדרטי, פחות ממטר אם אני זוכר נכון, אתה יכול לפנות לכל חנות מחשבים ולקנות כבל לפי מטרים... זה באמת גרושים.
...
·קודם כל, תודה על התשובה.
1) קראתי באחת ההתגובות כאן בפורום שמישהו דיבר על זה שיש לסלקום TV ממיר חדש ,שהם עדיין לא מפרסמים לקהל הרחב? יש כאן עוד מישהו שיכול לאשר את זה?
2) אני פחות מבין ברמה הטכנית, לגבי סעיף 4, האם קיים כבל רשת באורך של 2 מטר ויותר?
אני עבדתי בתור טכנאי של סלקום כחצי שנה (עזבתי לפני שבועיים). ואכן יש ממירים חדשים, וציינתי באחת התגובות שלי את ההבדל בניהם. גם נתתי צילום של הממיר ככה שאין פה איזשהו שקר או הטרלה.
אוקיי אז טוב להתעדכן ולדעת שקיים עוד ממיר (גם אם ניסיוני) שם בחוץ.
דבר שני אני לא מאמין שסלקום לא תיישר קו עם ממירי דור ראשון מבחינת ממשק (מע"ה).
אני כן מאמין שהממיר דור 2 שונה בחומרה ושהממשק בשלבי ניסוי אצל לקוחות חדשים שלא מכירים את הממיר הישן, אחרי שהממיר יוכתר כהצלחה כן מבחינת חומרה וכן מבחינת ממשק יתר הממירי דור ראשון יקבלו את העדכון תוכנה המיוחל וכולם יוכלו להנות מהפיצ'רים הללו.
cRaZy-BoY כתב:אני עבדתי בתור טכנאי של סלקום כחצי שנה (עזבתי לפני שבועיים). ואכן יש ממירים חדשים, וציינתי באחת התגובות שלי את ההבדל בניהם. גם נתתי צילום של הממיר ככה שאין פה איזשהו שקר או הטרלה.