ערוץ פוקס עסקים (Fox Business) בHD עלה לאוויר
-
Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
תודה על המידע.
די מורגש לאחרונה שעולם התוכן די נזנח לאחרונה, חוץ מתכנים לילדים שעלו בעקבות החופש הגדול
כמעט ולא העלו תכנים לצעירים ובוגרים, כמות הסרטים וקצב העלאת סרטים מאוד איטית, סדרות - חידשו עונה של מר רובוט ויש עוד מספר סדרות אטרקטיביות,
ומבחינת הערוצים הרבה זמן לא העלו משהו אטרקטיבי (גם פוקס ביזנס לא כ"כ אטרקטיבי), אני מקווה שיעלו פה את דיסקברי, ערוץ ההיסטוריה ועוד כמה ערוצי לייף סטייל.
ובכלל אני מקווה שזה שהעלו את ערוצי פוקס אולי גם מהווה הסכם מול אולפני פוקס לתוכן של סרטים וסדרות.
די מורגש לאחרונה שעולם התוכן די נזנח לאחרונה, חוץ מתכנים לילדים שעלו בעקבות החופש הגדול
כמעט ולא העלו תכנים לצעירים ובוגרים, כמות הסרטים וקצב העלאת סרטים מאוד איטית, סדרות - חידשו עונה של מר רובוט ויש עוד מספר סדרות אטרקטיביות,
ומבחינת הערוצים הרבה זמן לא העלו משהו אטרקטיבי (גם פוקס ביזנס לא כ"כ אטרקטיבי), אני מקווה שיעלו פה את דיסקברי, ערוץ ההיסטוריה ועוד כמה ערוצי לייף סטייל.
ובכלל אני מקווה שזה שהעלו את ערוצי פוקס אולי גם מהווה הסכם מול אולפני פוקס לתוכן של סרטים וסדרות.
- סהרגבריאלי
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 272
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
@benny123
·
אכן ערוץ ההיסטוריה יהיה מבורך
חוקיות בצרוף הערוצים לפי דעתי זה קשור למועדי פרסום הדוחות הרבעוניים לבורסה
כי כל פעימת ערוצים איכשהו יוצאת בקירוב לדו"ח
אבל לך תדע..סלקום בענייני תוכן זה מינימום השירותים החשאיים
·
אכן ערוץ ההיסטוריה יהיה מבורך
חוקיות בצרוף הערוצים לפי דעתי זה קשור למועדי פרסום הדוחות הרבעוניים לבורסה
כי כל פעימת ערוצים איכשהו יוצאת בקירוב לדו"ח
אבל לך תדע..סלקום בענייני תוכן זה מינימום השירותים החשאיים
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3546
- נתן תודות: 1108 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
לגבי זניחת התוכן.
אני חושב שהחברות הגדולות מתחילות להכין את עצמם לעידן הצעיר שלא מוכן לשלם 300-500₪ בחודש.
הם לאט לאט נשחקות וצמצום התכנים זה שלב ראשון לפני הפחתת המחירים שיגיע בשלב הבא.
אני חושב שהחברות הגדולות מתחילות להכין את עצמם לעידן הצעיר שלא מוכן לשלם 300-500₪ בחודש.
הם לאט לאט נשחקות וצמצום התכנים זה שלב ראשון לפני הפחתת המחירים שיגיע בשלב הבא.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |