החלפת צבע המכשיר לאחר הכנסתו לתיקון במסגרת האחריות
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- miCkEy6772
- חבר ותיק

- תגובות: 1015
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 59 פעמים
בחיים שלי לא נתקלתי בזה. אכן צריך לבדוק באמת באותיות הקטנות.
@MartinHSabag
לצערי חפשתי אך לא מצאתי את תעודת האחריות המקורית.
מה שקרה פה זה שהם הלבישו פאנל ומסך אפור, מסגרת אפורה, אבל שקע האוזניות הוא לבן.
כלומר, כרגע המוצר לא נראה כמו מוצר מקורי מהחברה, כי מכשיר אפור הוא אפור לגמרי, כולל שקע האוזניות.
האמת שאם זו הייתה חברה אחרת הייתי מחליק, אבל במקרה הזה מדובר בבאג וזו חברה גזלנית שאני מתעב.
עצוב שהרגילו אותנו לשירות הזה בארץ, רק אתמול לקחתי סאב וופר מט.ר. ששמתי בתיקון, לקח שלוש שבועות עד לתיקון. ביום שנגמרו עשרת ימי העסקים קראו לי לבוא לקחת אותו והוא בכלל לא היה תקין (שרפתי שעתיים וחצי על נסיעה, הלוך חזור לתל אביב, הגעתי ואז נאמר לי שהוא עדיין לא תקין, אלוהים יודע למה קראו לי).
בניגוד לבאג, את ט.ר. אני עדיין לא שונא מספיק בשביל להתנגח כי סה"כ אני מניח שזה באמת טעות אנוש.
לצערי חפשתי אך לא מצאתי את תעודת האחריות המקורית.
מה שקרה פה זה שהם הלבישו פאנל ומסך אפור, מסגרת אפורה, אבל שקע האוזניות הוא לבן.
כלומר, כרגע המוצר לא נראה כמו מוצר מקורי מהחברה, כי מכשיר אפור הוא אפור לגמרי, כולל שקע האוזניות.
האמת שאם זו הייתה חברה אחרת הייתי מחליק, אבל במקרה הזה מדובר בבאג וזו חברה גזלנית שאני מתעב.
עצוב שהרגילו אותנו לשירות הזה בארץ, רק אתמול לקחתי סאב וופר מט.ר. ששמתי בתיקון, לקח שלוש שבועות עד לתיקון. ביום שנגמרו עשרת ימי העסקים קראו לי לבוא לקחת אותו והוא בכלל לא היה תקין (שרפתי שעתיים וחצי על נסיעה, הלוך חזור לתל אביב, הגעתי ואז נאמר לי שהוא עדיין לא תקין, אלוהים יודע למה קראו לי).
בניגוד לבאג, את ט.ר. אני עדיין לא שונא מספיק בשביל להתנגח כי סה"כ אני מניח שזה באמת טעות אנוש.