אוזניות למתכנתים - המלצה
-
RoyHershkovitz
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 7
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
שלום,
אשמח להמלצה לאוזניות למתכנתים, מכיוון שנדמה לי שהמצאתי קטגוריה עכשיו אני אסביר את עצמי:
אני עובד במשרד עם עוד מספר אנשים באותו חדר והסביבה לא שקטה במיוחד, אני זקוק לאוזניות שיבודדו אותי מהסביבה החיצונית אבל לא ביטול רעשים אקטיבי. ומצד שני שיהיו נוחות מספיק ל5-6 שעות ביום.
תקציב - עד 800 שקל .
הקנדידט הנוכחי הוא Audio Technika ATH-50x.
יש רעיונות?
אשמח להמלצה לאוזניות למתכנתים, מכיוון שנדמה לי שהמצאתי קטגוריה עכשיו אני אסביר את עצמי:
אני עובד במשרד עם עוד מספר אנשים באותו חדר והסביבה לא שקטה במיוחד, אני זקוק לאוזניות שיבודדו אותי מהסביבה החיצונית אבל לא ביטול רעשים אקטיבי. ומצד שני שיהיו נוחות מספיק ל5-6 שעות ביום.
תקציב - עד 800 שקל .
הקנדידט הנוכחי הוא Audio Technika ATH-50x.
יש רעיונות?
- psibeast
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 1951
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 151 פעמים
בתור בעלים של ה ATH-50X שבדיוק מתכנן לקחת אותו בתור האוזניות למשרד ואני במקרה גם מתכנת 
הן מתאימות מבחינת בידוד הרעשים - מבחינת הנוחות לא בטוח, אולי אחרי החלפת רפידות למשהו מ velour. אני שוקל לקנות רפידות Velour באמת לשלי.
הן מתאימות מבחינת בידוד הרעשים - מבחינת הנוחות לא בטוח, אולי אחרי החלפת רפידות למשהו מ velour. אני שוקל לקנות רפידות Velour באמת לשלי.
גם ה-DT770 אטומות+ ביחס לאוזניות ללא ביטול רעשים אקטיבי.
והן נוחות מאוד. יש את גרסת ה-32 אום שאמורות להיות פחות דורשניות.
יש ב-SOUNDCLOUD הדגמת סאונד מאוד איכותית בין ה-M50X ל-DT770
ראש בראש, ברור שזה לא כמו לשמוע אותן במציאות אבל זה עוזר לפעמים לקבל
מושג כלשהוא ונותן כיוון.
והן נוחות מאוד. יש את גרסת ה-32 אום שאמורות להיות פחות דורשניות.
יש ב-SOUNDCLOUD הדגמת סאונד מאוד איכותית בין ה-M50X ל-DT770
ראש בראש, ברור שזה לא כמו לשמוע אותן במציאות אבל זה עוזר לפעמים לקבל
מושג כלשהוא ונותן כיוון.
- maladjusted
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 638
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
לדעתי זה קצת יותר מסובך ממה שנראה.
קודם כל הייתי פוסל IN EAR אלא אם כן דרוש מקסימום ריכוז ובידוד, סטאפ נייד, תכתיבי חברה או אילוץ דומה. רק ההתעסקות של לשלוף ולהחזיר אותן כדי לשוחח כמו בן אדם מוציאה את כל החשק.
בין היתר אני עם DT770 /80 , כיפיות ומבודדות יחסית. אבל אחרי כמה שעות הן מרגישות כבדות, ועודף הבאס נותן את אותותיו או שהן נשמעות עמומות. לא הייתי שורד את אותו זמן עם M50 אבל לא החלפתי רפידות.
בסביבה שקטה, אין כמו אוזניות פתוחות K242HD/K7XX אבל גם סנהייזר ובייר הייתי לוקח, הן אווריריות "נושמות" ולא מעיקות לאורך זמן, כמובן עד שרעשי הסביבה מתחילים להפריע.
לכן, שיטה להחלפת אוזניות כמו מפצל/ממתג מאד מומלצת, בהתאם לסיטואציה.
אם היו לי אוזניות שהופכות בלחיצת כפתור מפתוחות לסגורות, זה היה מעולה, חושב שלבייר יש כאלה אבל לא בדקתי.
עריכה: בסקירה כתוב על custom one pro "אזניים מתחממות" - אז אולי את אלו לא כדאי.
http://www.head-fi.org/products/beyerdy ... om-one-pro
קודם כל הייתי פוסל IN EAR אלא אם כן דרוש מקסימום ריכוז ובידוד, סטאפ נייד, תכתיבי חברה או אילוץ דומה. רק ההתעסקות של לשלוף ולהחזיר אותן כדי לשוחח כמו בן אדם מוציאה את כל החשק.
בין היתר אני עם DT770 /80 , כיפיות ומבודדות יחסית. אבל אחרי כמה שעות הן מרגישות כבדות, ועודף הבאס נותן את אותותיו או שהן נשמעות עמומות. לא הייתי שורד את אותו זמן עם M50 אבל לא החלפתי רפידות.
בסביבה שקטה, אין כמו אוזניות פתוחות K242HD/K7XX אבל גם סנהייזר ובייר הייתי לוקח, הן אווריריות "נושמות" ולא מעיקות לאורך זמן, כמובן עד שרעשי הסביבה מתחילים להפריע.
לכן, שיטה להחלפת אוזניות כמו מפצל/ממתג מאד מומלצת, בהתאם לסיטואציה.
אם היו לי אוזניות שהופכות בלחיצת כפתור מפתוחות לסגורות, זה היה מעולה, חושב שלבייר יש כאלה אבל לא בדקתי.
עריכה: בסקירה כתוב על custom one pro "אזניים מתחממות" - אז אולי את אלו לא כדאי.
http://www.head-fi.org/products/beyerdy ... om-one-pro
לא בלחיצת כפתור אבל קרוב:maladjusted כתב: אם היו לי אוזניות שהופכות בלחיצת כפתור מפתוחות לסגורות, זה היה מעולה, חושב שלבייר יש כאלה אבל לא בדקתי.
...
http://hifiman.com/products/detail/257
-
RoyHershkovitz
- חבר שרק התחיל

@maladjusted
תודה על התגובה.
אכן IN EAR לא בא בחשבון.
פתוחות זה נהדר אבל מפספס את המטרה של בידוד רעשי סביבה (יש הרבה כאלה אצלנו)
כשהסביבה שקטה זה אומר אחד משני דברים: או שכולם מרוכזים ומנסים לעבוד סוף סוף, ואז האוזניות הפתוחות שלי יפריעו לכולם,
או שהגעתי נורא מוקדם ואין אף אחד ואז פול ווליום ברמקולים רגילים.
אז כנראה שהבחירה היא בין DT770 ל M50 עם רפידות אחרות . .
תודה על התגובה.
אכן IN EAR לא בא בחשבון.
פתוחות זה נהדר אבל מפספס את המטרה של בידוד רעשי סביבה (יש הרבה כאלה אצלנו)
כשהסביבה שקטה זה אומר אחד משני דברים: או שכולם מרוכזים ומנסים לעבוד סוף סוף, ואז האוזניות הפתוחות שלי יפריעו לכולם,
או שהגעתי נורא מוקדם ואין אף אחד ואז פול ווליום ברמקולים רגילים.
אז כנראה שהבחירה היא בין DT770 ל M50 עם רפידות אחרות . .
- maladjusted
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 638
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
יש עוד אופציות חוץ מ770 ו50. לדוגמא k271 mkii (מה לעשות, אני AKG fanboy) מעולות אבל קצת לא אהבתי את הבאס ה"סינטתי" שלהן יחסית לk240*. שכחתי לציין שצריכות מגבר, גם 770/80.
k553 לא בדקתי אבל הן רצו חזק במאסדרופ וגרפו מחמאות.
אוזניות פתוחות לא כל כך מפריעות לסביבה אלא אם כן אין הפרדה של קיוביק ביניכם בכלל, הבעיה העיקרית איתן היא כשמתחיל דיון שאתה לא רוצה לשמוע. כמובן אפשר להגביר ולא לשמוע את הסביבה, אבל זה רק מזיק לשמיעה.
k553 לא בדקתי אבל הן רצו חזק במאסדרופ וגרפו מחמאות.
אוזניות פתוחות לא כל כך מפריעות לסביבה אלא אם כן אין הפרדה של קיוביק ביניכם בכלל, הבעיה העיקרית איתן היא כשמתחיל דיון שאתה לא רוצה לשמוע. כמובן אפשר להגביר ולא לשמוע את הסביבה, אבל זה רק מזיק לשמיעה.
-
RoyHershkovitz
- חבר שרק התחיל

@maladjusted
·
התקציב לכל הסיפור הוא 800, כך שנראה לי שאוזניות שזקוקות למגבר הן לא אופציה.
שכחתי לציין שאיכות הסאונד פחות קריטית עבורי מכיוון שלא משנה מה אבחר בסוף זה יהיה טוב יותר בסדרי גודל מהאוזניות 100 שקל שיש לי כרגע ...
תודה על ההמלצות, אבדוק.
·
התקציב לכל הסיפור הוא 800, כך שנראה לי שאוזניות שזקוקות למגבר הן לא אופציה.
שכחתי לציין שאיכות הסאונד פחות קריטית עבורי מכיוון שלא משנה מה אבחר בסוף זה יהיה טוב יותר בסדרי גודל מהאוזניות 100 שקל שיש לי כרגע ...
תודה על ההמלצות, אבדוק.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
בתקציב הנ"ל הייתי בודק את סדרת ה-PRO של אודיו טכניקה, למשל ה-PRO700MK2, הן יותר קלות ונוחות מה-M50X, אבל גם כאן ייתכן ותצטרך לשדרג את הרפידות ל-VELOUR כדי להימנע מהזעה מוגברת.
בנוסף, הייתי בוחן את ה-V-MODA Crossfade LP2. קלות ונוחות מאוד, עם דגש על הבאסים מבחינת הסאונד.
בנוסף, הייתי בוחן את ה-V-MODA Crossfade LP2. קלות ונוחות מאוד, עם דגש על הבאסים מבחינת הסאונד.