Apple CarPlay vs. Android Auto
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46321
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5065 פעמים
The Verge עם השוואה קצרה בין 2 מערכות ה- Infotainment שכולנו רוצים ברכב.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
כדאי שפעם תבוא ותראה מה אני עשיתי ברכב שלי. זה לא יפתיע אותך היות ואתה יודע שאני תמיד עושה דברים באופן קצת שונה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
אני רכשתי לאחרונה מכשיר אנדרואיד שמותאם בדיוק לרכב שלי (דמוי מקור).
ניתן להתקין כל אפליקציה מהגוגל פליי, WAZE למשל עובד מעולה.
מחובר אצלי למצלמת הרוורס ולמסכים שעל משענות הראש, תומך ב-3G דונגל וב-DVR
מותקן אצלי כבר שבועיים ואני מרוצה מאד.
http://www.aliexpress.com/item/Quad-Cor ... -imayv33vb
ניתן להתקין כל אפליקציה מהגוגל פליי, WAZE למשל עובד מעולה.
מחובר אצלי למצלמת הרוורס ולמסכים שעל משענות הראש, תומך ב-3G דונגל וב-DVR
מותקן אצלי כבר שבועיים ואני מרוצה מאד.
http://www.aliexpress.com/item/Quad-Cor ... -imayv33vb
- Catskinner
- חבר במועדון HT

@toxin
·בהחלט כן ולדעתי המעבר הגורף שעושות חלק מהחברות לפקדים על מסך מגע במקום כפתורים פיזיים זו בכייה לדורות.
·בהחלט כן ולדעתי המעבר הגורף שעושות חלק מהחברות לפקדים על מסך מגע במקום כפתורים פיזיים זו בכייה לדורות.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46321
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5065 פעמים
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אני מאותגר בתחום הזה. אבל בגדול, הטלפון שלי משודך לרדיו באמצעות Miracast אלחוטי הדואג לשיקוף המסך. מיפוי מסך המערכת ברכב כנגד מסך הטלפון מתבצע באמצעות אפליקציה הדורשת root (זה בעצם החיסרון היחיד שלה) ועם חיבור ה BT לרכב הטלפון עובר למצב car mode ומחליף launcher למשהו יותר ידידותי לנהיגה.
זה מאפשר לי להפעיל כל אפליקציה שיש על הטלפון תוך מינימום התעסקות עם ממשקים ביזאריים ומוגבלים ויש כמובן עוד יתרון - האודיו מועבר דרך ה Miracast כחלק מ HDMI Stream ולא דרך ה A2DB שהרבה יותר מוגבל מבחינת האיכות.
זה גם מאפשר לי שלא לחבר את המכשיר בכבל למערכת אלא להטעין מהמטען של הרכב שבכל זאת מסוגל לספק 2A ומעלה. בחיבור למערכת זה בקושי היה מספיק לעכב את פריקת הסוללה של הטלפון.
אני לא טוען שזה יעבוד עבור כל אחד, קודם כל כי צריך בשביל זה טלפון אנדרואיד עם root, רדיו תואם (שלא ממש זול) ורמת ידע קצת מעל לממוצע. אבל קודם כל התוצר הסופי מאוד משתלם ושנית לא אכפת לי בכלל שזה פתרון שמתאים רק עבורי - מה לעשות שאני אגואיסט.
זה מאפשר לי להפעיל כל אפליקציה שיש על הטלפון תוך מינימום התעסקות עם ממשקים ביזאריים ומוגבלים ויש כמובן עוד יתרון - האודיו מועבר דרך ה Miracast כחלק מ HDMI Stream ולא דרך ה A2DB שהרבה יותר מוגבל מבחינת האיכות.
זה גם מאפשר לי שלא לחבר את המכשיר בכבל למערכת אלא להטעין מהמטען של הרכב שבכל זאת מסוגל לספק 2A ומעלה. בחיבור למערכת זה בקושי היה מספיק לעכב את פריקת הסוללה של הטלפון.
אני לא טוען שזה יעבוד עבור כל אחד, קודם כל כי צריך בשביל זה טלפון אנדרואיד עם root, רדיו תואם (שלא ממש זול) ורמת ידע קצת מעל לממוצע. אבל קודם כל התוצר הסופי מאוד משתלם ושנית לא אכפת לי בכלל שזה פתרון שמתאים רק עבורי - מה לעשות שאני אגואיסט.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
·זה בסגנון של האפרדיו של פיוניר מובייל והאפליקציות שמשלימות את מכשירי פיונירCatskinner כתב:אני מאותגר בתחום הזה. אבל בגדול, הטלפון שלי משודך לרדיו באמצעות Miracast אלחוטי הדואג לשיקוף המסך. מיפוי מסך המערכת ברכב כנגד מסך הטלפון מתבצע באמצעות אפליקציה הדורשת root (זה בעצם החיסרון היחיד שלה) ועם חיבור ה BT לרכב הטלפון עובר למצב car mode ומחליף launcher למשהו יותר ידידותי לנהיגה.
אני לא טוען שזה יעבוד עבור כל אחד, קודם כל כי צריך בשביל זה טלפון אנדרואיד עם root, רדיו תואם (שלא ממש זול) ורמת ידע קצת מעל לממוצע. אבל קודם כל התוצר הסופי מאוד משתלם ושנית לא אכפת לי בכלל שזה פתרון שמתאים רק עבורי - מה לעשות שאני אגואיסט....
לא מבין מה חדש ומיוחד במה שהתקנת
- Catskinner
- חבר במועדון HT

@Nemesis
·מיפוי המסך מגע מבוצע דרך ה BT.
·מיפוי המסך מגע מבוצע דרך ה BT.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

@cohen_m
·לא זכור לי שטענתי שמה שעשיתי הוא חדש, אם כבר ציר הזמן פועל לטובתי ואני יכול לטעון שמה שאפל וגוגל עשו לא ממש חדש או חדשני לעומת מה שיש לי כבר כבר שנים. ליתר דיוק כתבתי שזה שונה. אני לא משתמש ב AppRadio כי זו אפליקציה נכה שמכניסה אותך בדיוק לאותו ארגז חול מוגבל כמו CarPlay או Android Auto וגם ציינתי שלי לא ממש משנה אם לאחרים הפתרון שלי לא מתאים.
·לא זכור לי שטענתי שמה שעשיתי הוא חדש, אם כבר ציר הזמן פועל לטובתי ואני יכול לטעון שמה שאפל וגוגל עשו לא ממש חדש או חדשני לעומת מה שיש לי כבר כבר שנים. ליתר דיוק כתבתי שזה שונה. אני לא משתמש ב AppRadio כי זו אפליקציה נכה שמכניסה אותך בדיוק לאותו ארגז חול מוגבל כמו CarPlay או Android Auto וגם ציינתי שלי לא ממש משנה אם לאחרים הפתרון שלי לא מתאים.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32976
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
מה עם MirrorLink (שפשוט משקף את מסך הסמארטפון בהלוך ואת המגע בו בחזור דרך Wi Fi)? זה כבר נחשב פאסה?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"