תקלה הזויה

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
שלח תגובה
יקי פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 369
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #1 

שלום,
מזה שנה וחצי אני נהנה מאוד מהראש DENON DL-110. אבל... היום מישהו - לא חשוב מי - השאיר מגנט על הפלטה של הפטיפון - לא חשוב מה הוא רצה להדגים שם. ילדים, זה שמחה. ילדים זה ברכה. המגנט קפץ לראש ונדבק אליו. הסרתי אותו - מדובר במגנט מאוד קטן... אבל אחד מהערוצים כבר לא עובד. :-( ללא ספק, מהאירועים היותר מבעסים של החודש האחרון...

אני משער שזה TOTAL LOST. ואני לא מוצא את הראש במחיר הנמוך שמצאתי אותו פעם - אם אני זוכר נכון זה היה מתחת למאה דולר ועכשיו, הוא 250. האם זכרוני מטעה אותי? האם יש למישהו המלצה איפה לקנות?

המון תודה

nkorah
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1093
נתן תודות: 452 פעמים
קיבל תודות: 600 פעמים

שליחה #2 

אוי :(

מגנטים וראשים הם שילוג גרוע במיוחד...

ניחוש - המגנט היה מספיק חזק למשוך את המגנט הפנימי, ולקרוע את אחד החוטים (הם ממש עדינים) שם.

אין מנוס, ואכן הראש עולה יותר ממה שעלה פעם, וממש לאחרונה, מחירו עלה שוב. למעשה - הפופולאריות המחודשת של הפטיפונים העלתה את כל מחירי הראשים, כמעט :?
הוא עדיין אחד המומלצים למחירו, ואפשר להשיגו בקצת פחות מ- 250 הדולרים ה"רשמיים (f)

יקי פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

ממש מכה! לא יודע איך לא ראיתי את זה בא... הערוץ שנותר נותר בהיר ונפלא כמו שהיה. אני מניח שאין שום דרך או הצדקה כלכלית לתקן.

הכי זול שמצאתי ב EBAY הוא זה:
http://www.ebay.com/itm/Brand-New-100-D ... 2526883200

מקווה שזה לא מזוייף (יש מזויפים בכלל? ) וחדש. בזמנו קניתי מ COMMET, נזכרתי, אבל אין לזה זכר כרגע שם.

תודה! יש המלצה נוספת במחיר מעט נמוך יותר? נניח, סביב 100 דולר?

legopart
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4951
נתן תודות: 878 פעמים
קיבל תודות: 393 פעמים

שליחה #4 

אולי אחד החיבורים התנתק מהכשחיר או המגבר.

הצעות פחות מנוסות:
אולי אפשר להטות את המחט ככה שתפול על הצד ההפוך שלה זה שלא נפגע מהגנט
להחליף רק את המחט.
לשים חלק פחות איכותי בינתיים עד שתגב תקציב למשהו או שתתקן את הקודם (אולי יש חנות...)
זה טוב ? http://www.ebay.com/itm/AUDIO-TECHNICA- ... OSwq19XBsi~

יקי פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

תודה על העצה!
קמתי, ניתקתי את השלה שוב בחיבור המהיר שלה, (הוא מורכב על פלסטיקה ישנה ויפנית), חיברתי מחדש והידקתי מעט יותר חזק ו... בינגו! יש ערוץ צלול ובהיר! כנראה שכאשר ניתקתי את השלה להוריד את המגנט, לא חיזקתי אותה מספיק חזק כשהחזרתי.

תודה על הטיפ! עבד לי נהדר :-)

legopart
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4951
נתן תודות: 878 פעמים
קיבל תודות: 393 פעמים

שליחה #6 

אזכור לי זאת :D אנסח את הטיפים שלי פעם הבאה בצורה מקצועית יותר (טוב שיישמתי את ההצעות שלי בדרך המקצועית שלך).
משמח לשמוע!

שלח תגובה

חזור אל “וינטאג' ואנלוגי”