יש לי בעיה במעבד
יש לי מעבד G2020 ואני סובל !!!! הוא חלש מאוד !!!! מרגיש כמו סלרון 478 של פעם
אני נכנס ל YNET המעבד קופץ ל 30-70 אחוז מאמץ לכמה שניות עד שהאתר טוען ב 100 אחוז ואם אני מנסה לגלול לפני יש פריזים מטורפים
כל אתר עם תמונות / פלאש המעבד קופץ כמו מטורף ! ניסיתי לבטל את ה JAVASCRIPT והמעבד חזר לחיים ! אבל הוידאו באתרים לא עובדים מה זה שווה ? רק באתרים בלי פלאשים ותמונות המעבד עובד טוב
אני משחק לפעמים ב WORLD OF TANK המעבד מגיע בקלות ל 90-100 אחוז וגם ה GPU שלו חלש רצח !!!
עכשיו אם המעבד היה מגיע ל 100 אחוז ולא היה פריזים לא היה אכפת לי אבל יש פריזים מעצבנים שבא לי לזרוק את המחשב לפח!
בהתחלה חשבתי וירוס אבל עשיתי פירמוט נקי לא עזר!
בדקתי חלק חלק במחשב
מעבד - בדקתי טמפרטורה 50 מעלות במאמץ , בדקתי אותו עם תוכנה של אינטל יצא תקין PASS ירוק .
לוח אם - תקין רק בביוס עם מזיזים את העכבר הסמן בקושי זז יש דיליי
זכרונות - בדקתי עם MEMTEST יצא תקין אבל עדיין אני חושד בהם - PATRIOT 4GBX2 = 8GB 1333MHZ
כונן קשיח - של TOSHIBA SATA3 יצא תקין , החלפתי אפילו ל WD80GB ישן ולא עזר
ספק כח - החלפתי לא עזר יש לי HEC WIN 420W
התאיישתי אין לי מושג מה לעשות צריך עזרה שלכם , אני יודע שעל הנייר המעבד שלי מקביל ל Q8200 למה הוא כל כך חלש?
אני נכנס ל YNET המעבד קופץ ל 30-70 אחוז מאמץ לכמה שניות עד שהאתר טוען ב 100 אחוז ואם אני מנסה לגלול לפני יש פריזים מטורפים
כל אתר עם תמונות / פלאש המעבד קופץ כמו מטורף ! ניסיתי לבטל את ה JAVASCRIPT והמעבד חזר לחיים ! אבל הוידאו באתרים לא עובדים מה זה שווה ? רק באתרים בלי פלאשים ותמונות המעבד עובד טוב
אני משחק לפעמים ב WORLD OF TANK המעבד מגיע בקלות ל 90-100 אחוז וגם ה GPU שלו חלש רצח !!!
עכשיו אם המעבד היה מגיע ל 100 אחוז ולא היה פריזים לא היה אכפת לי אבל יש פריזים מעצבנים שבא לי לזרוק את המחשב לפח!
בהתחלה חשבתי וירוס אבל עשיתי פירמוט נקי לא עזר!
בדקתי חלק חלק במחשב
מעבד - בדקתי טמפרטורה 50 מעלות במאמץ , בדקתי אותו עם תוכנה של אינטל יצא תקין PASS ירוק .
לוח אם - תקין רק בביוס עם מזיזים את העכבר הסמן בקושי זז יש דיליי
זכרונות - בדקתי עם MEMTEST יצא תקין אבל עדיין אני חושד בהם - PATRIOT 4GBX2 = 8GB 1333MHZ
כונן קשיח - של TOSHIBA SATA3 יצא תקין , החלפתי אפילו ל WD80GB ישן ולא עזר
ספק כח - החלפתי לא עזר יש לי HEC WIN 420W
התאיישתי אין לי מושג מה לעשות צריך עזרה שלכם , אני יודע שעל הנייר המעבד שלי מקביל ל Q8200 למה הוא כל כך חלש?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20185
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2608 פעמים
- יצירת קשר:
באיזה דפדפן אתה משתמש? באילו תוספים? אתר כדוגמת YNET כבד מאד ועמוס בשטויות.
הייתי ממליץ בתור התחלה להחליף דפדפן. תנסה את EDGE החדש של מיקרוסופט או אופרה.
הייתי ממליץ בתור התחלה להחליף דפדפן. תנסה את EDGE החדש של מיקרוסופט או אופרה.
·כל מה שאתה רושם עשיתי :TheCoolest כתב:באיזה דפדפן אתה משתמש? באילו תוספים? אתר כדוגמת YNET כבד מאד ועמוס בשטויות.
הייתי ממליץ בתור התחלה להחליף דפדפן. תנסה את EDGE החדש של מיקרוסופט או אופרה....
אני עובד קבוע עם אופרה , וגם התקנתי את כל הדפדפנים המובילים שיש כרום , פיירפוקס לא עזר !
יש לי בתוספים ADGUARD ו IDM זהו ..
תאמין לי ניסיתי הכול המעבד פשוט גרוע !!!!! זה ממש סלרון .
נ.ב.
אם אני נכנס לבנצמרקים כמו OCTANE2 וכו' אני מקבל ציון גבוה יחסית , אבל בפועל המעבד מתאמץ ! 2 ליבות שעל הנייר אמורות להיות חזקות ובפועל הן חלשות רצח.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20185
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2608 פעמים
- יצירת קשר:
אני כבר לא זוכר אם הליבה הגראפית של המעבד יודעת לספק האצת חומרה לדפדפנים. בעיקרון אני חושב שלא אמורה להיות בעיה מיוחדת עם המעבד שיש לך. למרות שמדובר במעבד low-end שלושה דורות אחורה, הוא אמור להסתדר בסדר עם גלישה באינטרנט.
מה שאני כן יכול להגיד הוא שהאתר של YNET הוא לא דוגמה טובה לאתר שבנוי בצורה טובה ויעילה, ואכן יכול להיות כבד מדי למעבד כמו שלך, במידה ואין בו תמיכה בהאצת חומרה בליבה הגראפית.
תוודא שמותקן לך הדרייבר הכי חדש לליבה הגראפית.
מה שאני כן יכול להגיד הוא שהאתר של YNET הוא לא דוגמה טובה לאתר שבנוי בצורה טובה ויעילה, ואכן יכול להיות כבד מדי למעבד כמו שלך, במידה ואין בו תמיכה בהאצת חומרה בליבה הגראפית.
תוודא שמותקן לך הדרייבר הכי חדש לליבה הגראפית.
·לקחתי כרטיס מסך GTS 450 שהוא חזק פי כמה וכמה מה HD 2500 של אינטל והיה אותו דבר , אותה תופעה אין המעבד מתאמץTheCoolest כתב:אני כבר לא זוכר אם הליבה הגראפית של המעבד יודעת לספק האצת חומרה לדפדפנים. בעיקרון אני חושב שלא אמורה להיות בעיה מיוחדת עם המעבד שיש לך. למרות שמדובר במעבד low-end שלושה דורות אחורה, הוא אמור להסתדר בסדר עם גלישה באינטרנט.
תוודא שמותקן לך הדרייבר הכי חדש לליבה הגראפית....
את כל הקומבינות עשיתי אבל איך יכול להיות שהמעבד כל כך חלש אם הוא חזק יותר מ E8600 והוא ברמה של Q8200 ?
המעבד לא אמור להיות חלש כזה , והכי מעצבן שבתוכנה של אינטל דיאגנוסטיקה רשום שהוא תקין הכול V
תכנס לבנצמרק של המעבד שלי ותראה שעל הנייר הוא דיי חזק אבל הכול על הנייר בפועל המעבד מתאמץ על כל שטות
- שאני מבטל את ה JAVA SCRIPT הבעיה נפתרת , הדפדפן ניהיה מהיר אבל שום סירטון לא עובד האתר ניהיה מוגבל .
פשוט מאוד . לפי צילום המסך שלך המעבד פועל במהירות 1.6 GHZ , כאשר בפועל הוא אמור לפעול בתדר המקסימלי - 2.9 GHZ .
היתה לי בעיה כזו פעם , תבדוק בהגדרות המעבד בביוס שלך אם הכל על אוטומט , אולי צריך לשנות שם הגדרה של המכפיל או מהירות BUS , ואולי הכל שם בסדר אך התקנת את אחת התוכנות האלה שמגיעות עם לוח האם שמטרתן לבצע המהרה של המעבד , וכרגע הן מוגדרות להפעיל את המעבד בחצי המהירות שלו .
למיטב הבנתי , CPUZ אמור להראות CORE SPEED של 2.9 GHZ , שים לב שכרגע לפי מה שכתוב שם המולטיפלייר מוגדר על X16 , דאג שיהיה X29 .
היתה לי בעיה כזו פעם , תבדוק בהגדרות המעבד בביוס שלך אם הכל על אוטומט , אולי צריך לשנות שם הגדרה של המכפיל או מהירות BUS , ואולי הכל שם בסדר אך התקנת את אחת התוכנות האלה שמגיעות עם לוח האם שמטרתן לבצע המהרה של המעבד , וכרגע הן מוגדרות להפעיל את המעבד בחצי המהירות שלו .
למיטב הבנתי , CPUZ אמור להראות CORE SPEED של 2.9 GHZ , שים לב שכרגע לפי מה שכתוב שם המולטיפלייר מוגדר על X16 , דאג שיהיה X29 .
למה אף אחד לא מדבר על הנדסת אקלים?
בנוסף לך להגדרות POWER בווינדוס ותגדיר תוכנית מקסימום ביצועיםלפי צילום המסך שלך המעבד פועל במהירות 1.6 GHZ , כאשר בפועל הוא אמור לפעול בתדר המקסימלי - 2.9 GHZ .
היתה לי בעיה כזו פעם , תבדוק בהגדרות המעבד בביוס שלך אם הכל על אוטומט...
ותוודא שמה בהגדרות שלא יכבה את ההרדסיק אף פעם .
·אז ככה :clip99 כתב:פשוט מאוד . לפי צילום המסך שלך המעבד פועל במהירות 1.6 GHZ , כאשר בפועל הוא אמור לפעול בתדר המקסימלי - 2.9 GHZ .
למיטב הבנתי , CPUZ אמור להראות CORE SPEED של 2.9 GHZ , שים לב שכרגע לפי מה שכתוב שם המולטיפלייר מוגדר על X16 , דאג שיהיה X29 ....
המעבד שלי עובד 1.6 בגלל ה C1E חיסכון בחשמל במאמץ הוא עולה ל 2.9 , הגדרתי בביוס 100X29 אבל בפועל הוא מוריד את התדר .
בביוס זה כבר מוגדר ככה , אבל גם שביטלתי את ה C1E והשארתי את התדר קבוע על 2.9 זה לא עזר המעבד עדיין מתאמץ
לא סתם פתחתי פה " נושא " כי אני משתגע כבר שום דבר לא עוזר , אם זה היה קל לא הייתי פה
·זה ככה מוגדר - שה HDD לעולם לא יכבה .yehudaa כתב:
בנוסף לך להגדרות POWER בווינדוס ותגדיר תוכנית מקסימום ביצועים......
ותוודא שמה בהגדרות שלא יכבה את ההרדסיק אף פעם ....
נשאר לי רק ניסיון וטעיה החלפתי את כל החלקים חוץ מ - מארז , לוח אם , זיכרונות
זכרונות בדקתי ב MEM TEST תקין אבל בכל זאת לא בדקתי זכרונות אחרים כי אין לי וגם המחשב כל כך ישן שלא שווה לי להשקיע בזכרונות כאלה שיש כבר DDR4 וגם לוח אם לא החלפתי מאותה סיבה .
נערך לאחרונה על ידי iveco ב 23/07/2016 20:04, נערך פעם 1 בסך הכל.
אם כך אז נסה לבצע בנצ'מרק כמו 3DMARK או משהו כזה , ותשווה את התוצאה שלך מול תוצאות של אחרים עם מעבד כמו שלך .
בנוסף , ודא שאין לך תהליך שרץ ברקע וגוזל משאבים . כנס לTASK MANAGER , לשונית ביצועים , יש שם גישה לבקרת משאבים , תבדוק שם .
חוץ מזה תאמר בבקשה, הבעיה תמיד היתה קיימת מיום שקנית את המעבד , או שבהתחלה פעל כשורה?
יכול להיות שפשוט מדובר במעבד חלש וזהו..
בנוסף , ודא שאין לך תהליך שרץ ברקע וגוזל משאבים . כנס לTASK MANAGER , לשונית ביצועים , יש שם גישה לבקרת משאבים , תבדוק שם .
חוץ מזה תאמר בבקשה, הבעיה תמיד היתה קיימת מיום שקנית את המעבד , או שבהתחלה פעל כשורה?
נערך לאחרונה על ידי clip99 ב 23/07/2016 20:10, נערך פעם 1 בסך הכל.
תנסה עם התוכנה של PASSMARK
רק תסגור כל דבר לפני הרצת הבדיקה .
http://www.passmark.com/products/pt.htm
רק תסגור כל דבר לפני הרצת הבדיקה .
http://www.passmark.com/products/pt.htm
ודא שאין לך תהליך שרץ ברקע וגוזל משאבים . כנס לTASK MANAGER , לשונית ביצועים , יש שם גישה לבקרת משאבים , תבדוק שם .
למה אף אחד לא מדבר על הנדסת אקלים?