YES DOLBY DIGITAL - פשוט מעולה
אתמול התחיל באפיק 500 של YES ערוץ נסויוני של סרטים עם DOLBY DIGITAL .
שידרו אתמול את "סנדרלה מן " ועוד סרט שלצערי לא ראיתי בגלל השעה המאוחרת וחייב להגיד לכם שהסאונד היה פשוט מדהים !!!!
הממיר שלי מחובר בחיבור אופטי למערכת HARMAN KARDON ורמקולים של INFINITY וכל צליל היה פשוט ברור , חד ואיכותי . מומלץ בחום לצפות אפילו אם זה רק להתרשם מהאיכות !!!
הסיבה שבגללה אני פותח את השרשור הזה לפורום וידאו זה שהתמונה היתה גם מאוד , מאוד איכותית , מזכירה מאוד את התמונה של "DVD BOX" ולא של השידורים הרגילים .
אני מאוד מקווה ש-YES ימשיכו להשתפר וידאגו על איכות כזו בכל הערוצים הפרטים שלהם ( ערוצי הסרטים לפחות) .
ואפרופו איכות - מישהו יודע אם YES צפויה לפתוח ערוץ HIGH DEFINITION נסיוני בקרוב בדומה ל-HOT ?
HAGI
שידרו אתמול את "סנדרלה מן " ועוד סרט שלצערי לא ראיתי בגלל השעה המאוחרת וחייב להגיד לכם שהסאונד היה פשוט מדהים !!!!
הממיר שלי מחובר בחיבור אופטי למערכת HARMAN KARDON ורמקולים של INFINITY וכל צליל היה פשוט ברור , חד ואיכותי . מומלץ בחום לצפות אפילו אם זה רק להתרשם מהאיכות !!!
הסיבה שבגללה אני פותח את השרשור הזה לפורום וידאו זה שהתמונה היתה גם מאוד , מאוד איכותית , מזכירה מאוד את התמונה של "DVD BOX" ולא של השידורים הרגילים .
אני מאוד מקווה ש-YES ימשיכו להשתפר וידאגו על איכות כזו בכל הערוצים הפרטים שלהם ( ערוצי הסרטים לפחות) .
ואפרופו איכות - מישהו יודע אם YES צפויה לפתוח ערוץ HIGH DEFINITION נסיוני בקרוב בדומה ל-HOT ?
HAGI
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78925
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1209
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
אתמול צפיתי כמה דקות, ולא הרגשתי הבדל (דרך הרמקולים של הטלויזיה)
- alicenir
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 570
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 3 פעמים
אני לא יודע מה אתכם אבל היתה איכות תמונה גרועה לדעתי,ראו מקרובלוקים לפחות ב-20 דקות הראשונות שראיתי,העברתי ל-YES STARS והתמונה היתה מעולה(משמרת שלישית),על הסאונד אני לא מדבר - כי הוא טוב, אבל עד עכשיו לא ראיתי סרטי אקשן רציניים אצלהם בתוכנייה.
"Assumption Is The Mother Of All Fuckups"
למרות שיש לי את YES STRARS לא צפיתי בזה אף פעם . איזה דברים משדרים שם ?
לגבי השידור אתמול , אולי בהתחלה זה שודר פחות טוב . את החצי השעה הראשונה של הסרט לא ראיתי בגלל שבזבזתי את הזמן ב-0-0 שהיה בערוץ 10 .
בכל מקרה אצלי האיכות היתה טובה מאוד , יוצאת דופן מבהשוואה לערוצים האחרים !
לגבי השידור אתמול , אולי בהתחלה זה שודר פחות טוב . את החצי השעה הראשונה של הסרט לא ראיתי בגלל שבזבזתי את הזמן ב-0-0 שהיה בערוץ 10 .
בכל מקרה אצלי האיכות היתה טובה מאוד , יוצאת דופן מבהשוואה לערוצים האחרים !
alicenir כתב:אני לא יודע מה אתכם אבל היתה איכות תמונה גרועה לדעתי,ראו מקרובלוקים לפחות ב-20 דקות הראשונות שראיתי,העברתי ל-YES STARS והתמונה היתה מעולה(משמרת שלישית),על הסאונד אני לא מדבר - כי הוא טוב, אבל עד עכשיו לא ראיתי סרטי אקשן רציניים אצלהם בתוכנייה....
אני לא יכול להעיד על איכות הסאונד כי אין לי מערכת ק"ב, אבל התמונה לא הייתה משהו. להבנתי, זה לא אשמת יס אלא איכות הסרט הייתה בינונית - הכל תלוי במקור התמונה. בעולם המחשבים אומרים:
GIGO = Garbage In, Garbage Out
GIGO = Garbage In, Garbage Out
ההבדל היחידי בין ילדים למבוגרים הוא מחיר הצעצועים שלהם (LCD כבר אמרנו?)
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78925
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
YES STARS זה ערוץ סדרות. עכשיו שמתחילה עונה חדשה כדאי לבדוק את זה.
לגבי MACROBLOCKS, מעניין. יכול להיות שלא הקצו לוידאו של הערוץ הזה מספיק רוחב סרט!
לגבי MACROBLOCKS, מעניין. יכול להיות שלא הקצו לוידאו של הערוץ הזה מספיק רוחב סרט!
לא הבנתי למה בחרו לשדר את הסרט "סינדרלה מן" ב DD עד שהתחלתי לצפות בסרט באמת יופי של חוויה רואים ברור (אבל לזה אני רגיל כבר מרוב מהסדרות החדשות בYSE STAR ו YES PLUS) וגם שומעים נהדר ביחוד את קרבות האיגרוף.
כעת צריך להמתין שזה יהיה בעוד ערוצים.
כעת צריך להמתין שזה יהיה בעוד ערוצים.
החיים זה מה שקורה לנו,
שאנחנו עסוקים בתכנון דברים אחרים.
רוחב סרט?
אני תוהה אם ניתן בתפריטי יס לראות מה רוחב הסרט שמוקצה לערוץ מסוים (מן הסתם דרך תפריטי הדיאגנוסטיקה למיניהם)oferlaor כתב:YES STARS זה ערוץ סדרות. עכשיו שמתחילה עונה חדשה כדאי לבדוק את זה.
לגבי MACROBLOCKS, מעניין. יכול להיות שלא הקצו לוידאו של הערוץ הזה מספיק רוחב סרט!...
ההבדל היחידי בין ילדים למבוגרים הוא מחיר הצעצועים שלהם (LCD כבר אמרנו?)
Re: רוחב סרט?
עד כמה שאני יודע רוחב בפס ב YES הוא לא קבוע - הוא משתנה במשך השידורakrk1986 כתב:אני תוהה אם ניתן בתפריטי יס לראות מה רוחב הסרט שמוקצה לערוץ מסוים (מן הסתם דרך תפריטי הדיאגנוסטיקה למיניהם)oferlaor כתב:YES STARS זה ערוץ סדרות. עכשיו שמתחילה עונה חדשה כדאי לבדוק את זה.
לגבי MACROBLOCKS, מעניין. יכול להיות שלא הקצו לוידאו של הערוץ הזה מספיק רוחב סרט!...
...
החיים זה מה שקורה לנו,