עזרה בבחירת טלוויזיה חדשה עד $600
-
ngold7
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 843
- נתן תודות: 201 פעמים
- קיבל תודות: 133 פעמים
שלום,
אתחיל ואומר שאין לי מוסג גדול בעולם של הוידיאו.
אני מתגורר בארה"ב ומעוניין לקנות טלוויזיה עד $600 כשהצרכים הם:
מרחק צפיה של 3.5 מטר.
הכי גדול שאפשר, מינימום 55.
אין לי שום צורך בסמארט, אני מחובר עם HTPC.
רוב הצפיה היא דרך NETFLIX וKODI וקצת דרך אנטנה ( כן כן, וזה משודר בHD).
UHD 4K נשמע חמוד, ואפילו שNETFLIX משדרים בזה, אני לא רואה את עצמי מחליף רסיבר או כרטיס מסך בשביל זה.
הרמקולים של הטלוויזה לא יהיו בשימוש אפילו לשנייה אחת.
היום יש לי פלאזמה של סמסונג בגודל 51 בת שלוש שמכבה את עצמה רנדומאלית כל שעה שעתיים אז הגיע הזמן.
אני לא מפחד מחברות כמו TLC וכאלו, איכות התמונה חשובה,אבל לא מאוד.מה שהכי חשוב לי זה מנגון ההחלקה. בימיוחד בכדורגל זה נוראי, זהו הדבר היחיד שבאמת חשוב לי, כל השאר אני מוכן (ובתקציב הזה גם חייב) להתפשר.
אין לי בעיה עם כל מיני refurbished, מניסיון, זה יכול לחסוך לא מאת.
וזהו.
תודה!
אתחיל ואומר שאין לי מוסג גדול בעולם של הוידיאו.
אני מתגורר בארה"ב ומעוניין לקנות טלוויזיה עד $600 כשהצרכים הם:
מרחק צפיה של 3.5 מטר.
הכי גדול שאפשר, מינימום 55.
אין לי שום צורך בסמארט, אני מחובר עם HTPC.
רוב הצפיה היא דרך NETFLIX וKODI וקצת דרך אנטנה ( כן כן, וזה משודר בHD).
UHD 4K נשמע חמוד, ואפילו שNETFLIX משדרים בזה, אני לא רואה את עצמי מחליף רסיבר או כרטיס מסך בשביל זה.
הרמקולים של הטלוויזה לא יהיו בשימוש אפילו לשנייה אחת.
היום יש לי פלאזמה של סמסונג בגודל 51 בת שלוש שמכבה את עצמה רנדומאלית כל שעה שעתיים אז הגיע הזמן.
אני לא מפחד מחברות כמו TLC וכאלו, איכות התמונה חשובה,אבל לא מאוד.מה שהכי חשוב לי זה מנגון ההחלקה. בימיוחד בכדורגל זה נוראי, זהו הדבר היחיד שבאמת חשוב לי, כל השאר אני מוכן (ובתקציב הזה גם חייב) להתפשר.
אין לי בעיה עם כל מיני refurbished, מניסיון, זה יכול לחסוך לא מאת.
וזהו.
תודה!
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20187
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2609 פעמים
- יצירת קשר:
ממליץ לחפש דילים, לפעמים אפשר למצוא "Vizio M 2015 60 באיזור המחיר הזה. לא מזמן היה דיל כזה ב-woot.
לדעתי זאת אופציה מעולה, אפשר ללכת גם על דגם ה-"55. זה מה שיש ברשותי ואני מרוצה ממנו מאד.
לדוגמה אם לא בא לך לחכות: http://www.newegg.com/Product/Product.a ... 001U-00048
עריכה: אולי אם מנגון החלקה מאד חשוב לך, אז עדיף לקחת את ה "60 מאחר והיא בעלת פאנל 120HZ אמיתיים, ויש לה יותר אופציות מבחינת מנגנון ההחלקה.
לדעתי זאת אופציה מעולה, אפשר ללכת גם על דגם ה-"55. זה מה שיש ברשותי ואני מרוצה ממנו מאד.
לדוגמה אם לא בא לך לחכות: http://www.newegg.com/Product/Product.a ... 001U-00048
עריכה: אולי אם מנגון החלקה מאד חשוב לך, אז עדיף לקחת את ה "60 מאחר והיא בעלת פאנל 120HZ אמיתיים, ויש לה יותר אופציות מבחינת מנגנון ההחלקה.
-
ngold7
-
- חבר פעיל במיוחד

אין לי בעיה לחכות, ובמיוחד אם אני מרוויח גודל. Visio m זו סדרה טובה? ואיך אני יכול להבדיל בין הפאנלים השונים?
.He who knows the past controls the future
.He who controls the future conquers the past
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
כן, M 2015 היא אחת הסדרות המוצלחות שלהם, עד שהגיע סדרת ה-P 2016 החדשה.
כל המסכים בגודל "60 ומעלה הם 120HZ, כל מה שמתחת הם 60HZ.
http://ca.rtings.com/tv/reviews/vizio/m-series-2015
כל המסכים בגודל "60 ומעלה הם 120HZ, כל מה שמתחת הם 60HZ.
http://ca.rtings.com/tv/reviews/vizio/m-series-2015
-
ngold7
-
- חבר פעיל במיוחד

טוב אז אתמול הלכתי לראות כמה אפציות וזה מסתכם בVIZIO
יש לי אפשרות לקנות שתי אופציות, VIZIO M55-C2 או E-Series E55-C1
את ה M לא ראיתי אבל לפי ההגיון היא אמורה להיות יותר טובה לא? את ה E ממש אהבתי, יותר מכל האופציות האחרות בתקציב.
שתיהן עולות $650 כאשר ה M היא refurbished שזה בסדר מבחינתי.
המלצות?
יש לי אפשרות לקנות שתי אופציות, VIZIO M55-C2 או E-Series E55-C1
את ה M לא ראיתי אבל לפי ההגיון היא אמורה להיות יותר טובה לא? את ה E ממש אהבתי, יותר מכל האופציות האחרות בתקציב.
שתיהן עולות $650 כאשר ה M היא refurbished שזה בסדר מבחינתי.
המלצות?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
יש לי את ה-M55 ולדעתי היא מצויינת. ראה את הביקורת עליה בהודעה מעליך.
הניגודיות הסטטית (ללא FALD) של המסך שלי היא לפחות 7000:1 (נמדד עם מכשיר). דיוק הצבעים טוב מאד מהקופסה ומצויין לאחר כיול.
איכות השידורים, ביס SD לא משהו כפי שאפשר לצפות, ב-HD נראה טוב. 4K נראה מדהים, אך גם 1080P נראה מצויין על המסך.
למרות שככל הנראה אין לו תמיכה אמיתית ב-24P, אני לא נתקל בבעיות judder.
בחדר חשוך עם FALD דלוק המסך נראה מעולה. במקרים מאד מסויימים אפשר להבחין במעט בלומינג, למשל כשיש טקסט בהיר על רקע שחור, בצפיה רגילה זה לא משהו שיצא לי להבחין בו.
הניגודיות הסטטית (ללא FALD) של המסך שלי היא לפחות 7000:1 (נמדד עם מכשיר). דיוק הצבעים טוב מאד מהקופסה ומצויין לאחר כיול.
איכות השידורים, ביס SD לא משהו כפי שאפשר לצפות, ב-HD נראה טוב. 4K נראה מדהים, אך גם 1080P נראה מצויין על המסך.
למרות שככל הנראה אין לו תמיכה אמיתית ב-24P, אני לא נתקל בבעיות judder.
בחדר חשוך עם FALD דלוק המסך נראה מעולה. במקרים מאד מסויימים אפשר להבחין במעט בלומינג, למשל כשיש טקסט בהיר על רקע שחור, בצפיה רגילה זה לא משהו שיצא לי להבחין בו.
-
ngold7
-
- חבר פעיל במיוחד

טוב אז קניתי m55 שהאמת, אני מאוכזב.
אני מחזיר אותה בגלל שהמסך לא תקין, יש מין ענן בהיר בגודל של שלוש סמ, אבל לא זו האכזבה, האמת שמה שפחדתי ממנו, תזוזה לא חלקה, קורה והרבה. כיילתי לפי ההמלצות, והתוצאה משתנה כל דקה, לפעמים התמונה מדהימה, חלקה, איכותית מאוד, ואז, כאילו שהמעבד של הטלוויזיה לא עומד בקצב. אין לי מושג העם זהו פגם של היחידה שלי או שזה פשוט מה שזה. בגלל שאני מחזיר ומזדכה אני יכול לקנות משהו שונה. אז התקציב עלה לאיזור ה$750. המלצות?
אני מחזיר אותה בגלל שהמסך לא תקין, יש מין ענן בהיר בגודל של שלוש סמ, אבל לא זו האכזבה, האמת שמה שפחדתי ממנו, תזוזה לא חלקה, קורה והרבה. כיילתי לפי ההמלצות, והתוצאה משתנה כל דקה, לפעמים התמונה מדהימה, חלקה, איכותית מאוד, ואז, כאילו שהמעבד של הטלוויזיה לא עומד בקצב. אין לי מושג העם זהו פגם של היחידה שלי או שזה פשוט מה שזה. בגלל שאני מחזיר ומזדכה אני יכול לקנות משהו שונה. אז התקציב עלה לאיזור ה$750. המלצות?