משתמש חדש, משתף אתכם ברכישה הראשונה
שלום לכולם
אני משתמש חדש בתחום ולאחר כחודש של שיטוטים בפורום המעולה והמקצועי הזה קניתי את מכונת הקפה (הידנית) הראשונה שלי.
חשוב לי לציין למשתמשים חדשים (כמוני) שלא הייתי מספיק בשל כדי להבין איזו מכונה אני רוצה ואיזה סכום אני מוכן להשקיע והאם אני בכלל אתמיד לאורך זמן בהכנת הקפה.
ובכל זאת, מצאתי עיסקה משלתמת (לדעתי) בה אני יכול להתנסות ולקבל תחושה אמיתית אחרי המרוץ לקפה מבלי להפסיד יותר מדי כסף.
העיסקה-
לאחר דילמת הבזארה בת 8 שנים ב800 ש"ח (שהתייעצתי כאן לפני כמה ימים) החלטתי לרדת ממנה ולקנות משהו יותר חדש.
מצאתי את העיסקה שבתמונה שכללה סט שלם ומושלם ברכישה אחת ובמצב חדש.
העיסקה כללה (מלבד המוכרים המאוד נחמדים והאמינים) מכונת רנצ'יליו סילביה ומטחנת רוקי בנות 1.5 שנים עם שימוש מועט מאוד
כולל מגש נירוסטה, דוחסן, 2 ידיות חליטה, 2 כדי הקצפה, כד לעוגיות, מדחום, חומר ניקוי ושאר ירקות
בינתיים, רוצה להודות לחברים כאן על התשובות וההכוונה שקיבלתי
אני משתמש חדש בתחום ולאחר כחודש של שיטוטים בפורום המעולה והמקצועי הזה קניתי את מכונת הקפה (הידנית) הראשונה שלי.
חשוב לי לציין למשתמשים חדשים (כמוני) שלא הייתי מספיק בשל כדי להבין איזו מכונה אני רוצה ואיזה סכום אני מוכן להשקיע והאם אני בכלל אתמיד לאורך זמן בהכנת הקפה.
ובכל זאת, מצאתי עיסקה משלתמת (לדעתי) בה אני יכול להתנסות ולקבל תחושה אמיתית אחרי המרוץ לקפה מבלי להפסיד יותר מדי כסף.
העיסקה-
לאחר דילמת הבזארה בת 8 שנים ב800 ש"ח (שהתייעצתי כאן לפני כמה ימים) החלטתי לרדת ממנה ולקנות משהו יותר חדש.
מצאתי את העיסקה שבתמונה שכללה סט שלם ומושלם ברכישה אחת ובמצב חדש.
העיסקה כללה (מלבד המוכרים המאוד נחמדים והאמינים) מכונת רנצ'יליו סילביה ומטחנת רוקי בנות 1.5 שנים עם שימוש מועט מאוד
כולל מגש נירוסטה, דוחסן, 2 ידיות חליטה, 2 כדי הקצפה, כד לעוגיות, מדחום, חומר ניקוי ושאר ירקות
בינתיים, רוצה להודות לחברים כאן על התשובות וההכוונה שקיבלתי
נערך לאחרונה על ידי moshez ב 28/08/2017 18:29, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- omridabbah
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 572
- נתן תודות: 165 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
אכן נשמעת עסקה טובה ,
ממליץ לך מאוד להוסיף (בין אם לבד או דרך מעבדה) PID , מאוד יקל עליך את עקומת הלימוד ואת החזרתיות.
בהצלחה ותתחיל לספור אחורה....אתה יודע איך אתה מתחיל בעולם הקפה , אתה לא יודע איך זה יגמר
ממליץ לך מאוד להוסיף (בין אם לבד או דרך מעבדה) PID , מאוד יקל עליך את עקומת הלימוד ואת החזרתיות.
בהצלחה ותתחיל לספור אחורה....אתה יודע איך אתה מתחיל בעולם הקפה , אתה לא יודע איך זה יגמר
Re: כבר עלה לי בראש הוספת PID
@moshez
·
תתחדש. מכונה נפלאה.
בקשר ל PID - ייתכן ויש זולים יותר, שלי עלה 120 יורו. מרוצה ממנו מאד.
http://www.mecoffee.nl
http://www.htcafe.co.il/modules.php?nam ... c&start=30
·
תתחדש. מכונה נפלאה.
בקשר ל PID - ייתכן ויש זולים יותר, שלי עלה 120 יורו. מרוצה ממנו מאד.
http://www.mecoffee.nl
http://www.htcafe.co.il/modules.php?nam ... c&start=30
- coffeeavi
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 277 פעמים
- יצירת קשר:
תתחדש
תתחדש
אני הייתי ממליץ לא להשקיע גרוש כרגע.
למד את המכונה, תרגל כמה חודשים שימוש בטכניקת גלישת טמפרטורה ורק אז תחליט אם אתה רוצה להוסיף PID או לשדרג,
או להשאר כמו שזה.
הכי קל זה לבוא ולהגיד לך, יופי שקנית, לך תשקיע עוד ועוד ועוד.... אין לזה סוף כפי שאתה קורא כאן.
לכן, אני מציע לך לא למהר, ללמוד ולהתנסות ולקבל החלטות על בסיס ניסיון וידע שלך.
סך הכל רכשת סט מעולה שיפיק קפה מעולה, אם תדע להשתמש בו כראוי
בהצלחה
אני הייתי ממליץ לא להשקיע גרוש כרגע.
למד את המכונה, תרגל כמה חודשים שימוש בטכניקת גלישת טמפרטורה ורק אז תחליט אם אתה רוצה להוסיף PID או לשדרג,
או להשאר כמו שזה.
הכי קל זה לבוא ולהגיד לך, יופי שקנית, לך תשקיע עוד ועוד ועוד.... אין לזה סוף כפי שאתה קורא כאן.
לכן, אני מציע לך לא למהר, ללמוד ולהתנסות ולקבל החלטות על בסיס ניסיון וידע שלך.
סך הכל רכשת סט מעולה שיפיק קפה מעולה, אם תדע להשתמש בו כראוי
בהצלחה
Re: תתחדש
@coffeeavi
·
כן, אני מבין שיש עוד מה לתרגל וללמוד
היום אחרי לפחות 40 שוטים הצלחתי סוף סוף להגיע לרמת טחינה ודחיסה נכונות לקבלת 60 מ"ל ב25 שניות
כך שיש לי עוד פה ושם לפני שאני מתקדם ומשקיע
תודה על העצה
·
כן, אני מבין שיש עוד מה לתרגל וללמוד
היום אחרי לפחות 40 שוטים הצלחתי סוף סוף להגיע לרמת טחינה ודחיסה נכונות לקבלת 60 מ"ל ב25 שניות
כך שיש לי עוד פה ושם לפני שאני מתקדם ומשקיע
תודה על העצה
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
קנייה מוצלחת- תתחדש
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)