שינוי סיסמת WIFI בראוטר DSL-G256DG

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
Aric5301 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם.

קיבלתי את הראוטר החדש של בזק, ה- DSL-G256DG ואני לא מוצא אפשרות להגדיר סיסמה לרשת ה- 5GHZ שלו.

כאשר דיברתי עם נציג בזק בנושא נאמר לי שאני צריך לשלם עוד 7 שקלים בחודש כדי לקבל תמיכה בנושא.

האם אתם יודעים איך מגדירים סיסמה זאת? חפרתי בממשק ההגדרות של הראוטר ולא מצאתי כלום.

גם במערכת ה- BNET אין אפשרות כזאת.

תודה, אריק.
הראוטר
 הראוטר

gilg7
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3757
נתן תודות: 578 פעמים
קיבל תודות: 300 פעמים

שליחה #2 

Aric5301 כתב:שלום לכולם.

קיבלתי את הראוטר החדש של בזק, ה- DSL-G256DG ואני לא מוצא אפשרות להגדיר סיסמה לרשת ה- 5GHZ שלו.

כאשר דיברתי עם נציג בזק בנושא נאמר לי שאני צריך לשלם עוד 7 שקלים בחודש כדי לקבל תמיכה בנושא.

האם אתם יודעים איך מגדירים סיסמה זאת? חפרתי בממשק ההגדרות של הראוטר ולא מצאתי כלום.

גם במערכת ה- BNET אין אפשרות כזאת.

תודה, אריק.
...
זה די פשוט, חפש בגוגל. למשל: פה יש הגדרת סיסמא ראשונית
http://www.bezeq.co.il/media/PDF/126113 ... remium.pdf
אבל ראיתי שיש גם סרטון youtube.
בד"כ דף הגדרות של הנתב הוא בכתובת 10.0.0.138 ומשתמש\סיסמא Admin/Admin.
משם זה די קל להמשיך.

בכל מקרה אם אתה לא מסתדר בזק יעזרו לך גם בלי ה 7 ש"ח לחודש (שירות לפריארים בשיטת מצליח)
תתקשר ל 166 ותגיד שקיבלת נתב בלי הסבר להגדרות ושהם חייבים לספק לך הוראות למוצר שהם מפיצים. זו האמת ובזק יודעים את זה.
שינוי סיסמת wifi זה חלק מהפונקציוליות של הנתב (כולל שינוי אחרי הגדרה ראשונית)
דרוש מהנציג שיראה לך איפה זה מוסבר.
אגבף בשלב הזה הנציג מן הסתם ייתחבר מרחוק ויעשה את השינוי עבורך כדי לחסוך זמן אבל עדיף שתעשה את זה בעצמך.

בהצלחה
Aric5301 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

gilg7 כתב:
...אכן הצלחתי להגדיר סיסמה אבל רק בתדר ה- 2.4GHZ. בתדר ה- 5GHZ נותן השירות אמר לי שצריך לשלם 7 שקלים בשביל שהוא ייתחבר מרחוק. אפילו לשנות את השם של תדר ה- 5GHZ הוא לא הסכים אבל את זה מצאתי לבד בהגדרות של הראוטר עצמו. בכל הסרטונים ביוטיוב על הנושא הם נכנסים לחלונות שפשוט לא מופיעים אצלי. מה לעשות?
...
...
gilg7 כתב: זה די פשוט, חפש בגוגל. למשל: פה יש הגדרת סיסמא ראשונית
http://www.bezeq.co.il/media/PDF/126113 ... remium.pdf
אבל ראיתי שיש גם סרטון youtube.
בד"כ דף הגדרות של הנתב הוא בכתובת 10.0.0.138 ומשתמש\סיסמא Admin/Admin.
משם זה די קל להמשיך.

בכל מקרה אם אתה לא מסתדר בזק יעזרו לך גם בלי ה 7 ש"ח לחודש (שירות לפריארים בשיטת מצליח)
תתקשר ל 166 ותגיד שקיבלת נתב בלי הסבר להגדרות ושהם חייבים לספק לך הוראות למוצר שהם מפיצים. זו האמת ובזק יודעים את זה.
שינוי סיסמת wifi זה חלק מהפונקציוליות של הנתב (כולל שינוי אחרי הגדרה ראשונית)
דרוש מהנציג שיראה לך איפה זה מוסבר.
אגבף בשלב הזה הנציג מן הסתם ייתחבר מרחוק ויעשה את השינוי עבורך כדי לחסוך זמן אבל עדיף שתעשה את זה בעצמך.

בהצלחה
·

Aric5301 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

עדכון:

אחרי שחפרתי בהגדרות הראוטר אכן מצאתי דרך לשנות את הסיסמה. תודה על העזרה!

gilg7
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3757
נתן תודות: 578 פעמים
קיבל תודות: 300 פעמים

שליחה #5 

Aric5301 כתב:
...
...
·
...
לי יש DSL-6850U של בזק ושם זה נראה פשוט אבל אני לא משתמש ב 5GHz אז אם יש בעיה ספציפית אין לי דרך לעזור.
תכתוב מה ההבדלים אצלך:
1. כניסה לניהול נתב ב 10.0.0.138.
2. בעמודה שמאלית של הטאב Setup יש תפריטים ל Wireless 2.4G ויש Wireless 5G. בכל אחת מהתפריטים יש מקום להגדיר SSID שזה שם זיהוי לרשת האלחוטית שלך. וודא שמסומן שם Enable Wireless.
3. מעבר לטאב Advanced ושם ל ADVANCED WIRELESS -- SECURITY SETTINGS, יש שם הגדרות סיסמה ל Wireless 2.4G ויש Wireless 5G.

Aric5301 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

gilg7 כתב:
...כבר הצלחתי בדיוק בדרך הזאתי. תודה רבה על כל העזרה!
...
...
gilg7 כתב: לי יש DSL-6850U של בזק ושם זה נראה פשוט אבל אני לא משתמש ב 5GHz אז אם יש בעיה ספציפית אין לי דרך לעזור.
תכתוב מה ההבדלים אצלך:
1. כניסה לניהול נתב ב 10.0.0.138.
2. בעמודה שמאלית של הטאב Setup יש תפריטים ל Wireless 2.4G ויש Wireless 5G. בכל אחת מהתפריטים יש מקום להגדיר SSID שזה שם זיהוי לרשת האלחוטית שלך. וודא שמסומן שם Enable Wireless.
3. מעבר לטאב Advanced ושם ל ADVANCED WIRELESS -- SECURITY SETTINGS, יש שם הגדרות סיסמה ל Wireless 2.4G ויש Wireless 5G.

·

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”