Netflix מפציצה עם הכרזות של סדרות ועונות חדשות
-
oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78949
- שם מלא: עפר לאור
נתחיל עם Narcos. סדרה מעולה שלדברי נטפליקס נצפתה יותר פעמים מאשר העונה האחרונה של Game of thrones. למי שפספס מדובר בסיפור של פאבלו אסקובר שהיה המח מאחורי ההפצה של קוקאין בארה״ב ואשר נחשב לאיש הכי מבוקש בעולם. הסדרה נראתה כאילו שהיא כמעט סוגרת את הסיפור אבל מתברר שיש עונה שניה שהיא אלימה יותר ומדברת על התקופה אחרי שאסקובר ברח מהכלא המוזר שהוא עצמו בנה לטובת הכליאה שלו.
- Cleaner
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1191
תוסיף לזה גם את הספין אוף של המעניש שהופיע בעונה השנייה של דרדוויל וגם סדרה על דמות חדשה שנקראת Iron Fist
הכל חלק ממפת דרכים מאוד מסודרת של marvel ו- netflix
הכל חלק ממפת דרכים מאוד מסודרת של marvel ו- netflix
- vivi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
אני מקווה שנזכה לראות את הסדרות האלה בנטפליקס - ישראל, מתורגמות לעברית, כבר בהשקה.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- clubnet
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5246
- שם מלא: clubnet
הסדרות דרדוויל /ג׳סיקה ג׳ונס מתורגמות כבר לעברית, אתה יכול להוריד אותם לבד..vivi כתב:אני מקווה שנזכה לראות את הסדרות האלה בנטפליקס - ישראל, מתורגמות לעברית, כבר בהשקה....
אני בטוח שגם הסידרה Marvel's Iron Fist תתרגום על ידי מישהו..
- offerbk1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1974
@clubnet
·
אני מניח שהכוונה היתה מתורגמת על ידי נטפליקס...
·
אני מניח שהכוונה היתה מתורגמת על ידי נטפליקס...
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
בעניין הקמיקס הם פשוט טובים.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
- vivi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
·offerbk1 כתב:@clubnet
·
אני מניח שהכוונה היתה מתורגמת על ידי נטפליקס......
@clubnet
בדיוק. ואני ארחיב עוד קצת, נטפליקס הכריזו שעד סוף השנה רוב התכנים בנטפליקס-ישראל יהיו מתורגמים לעברית.
אפשר לראות שמדי שבוע מתווספים כתוביות לתכנים.
אני מאוד אשמח אם נגיע לנקודה שיהיה תרגום לתכנים חדשים ושווים של נטפליקס [בניגוד לעכשיו שמתורגמים תכנים ישנים ופחות אטרקטיבים]
אז, בטוח אהיה מנוי, וקבוע.
- toxin
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
VIVI רק קח בחשבון שהתרגומים לנטפליקס מבוצעים על ידי אולפני התרגום הישראליים שברוב המקרים מתרגמים באיכות פחות טובה ממתרגמי הרשת שאליהם CLUBNET התכוון.