המורל היו עדיפים בכמה פרמטרים.
האוקטוס היה יותר שקוף, יותר מדוייק ועם הפרדת צלילים ברמה אחת מעל.
ה BW מוציא המון צליל ונותן הרגשה דינמית טובה יותר וגם הצליל חם יותר מהאוקטוס.
בזמן המבחן ההחלפה בין הרמקולים היתה בקליק לכן היה קל מאוד לשמוע את ההבדלים.
צריך אבל גם להוסיף שהמורל נשמעו מעט חדים ברגע הראשון אבל אחרי דקה שתיים אתה מבין שזה פשוט דיוק ופירוט.
חשבתי לעצמי איך יכול להיות שהמורל ו BW עולים 4 אלף שקל אבל המורל מרגיש יותר יקר ומיוחד? ה BW זכה בכל פרס אפשרי גם..
התשובה פשוטה. ה BW עולים בחו"ל 2500 שקל בערך. המורל מיוצרים בארץ לכן אין מכס והובלה ומחירם 4000 שקל.
זאת אומרת שההשוואה היא בין רמקול ב 4000 שקל לרמקול ב 2500 שקל.(מחיר אמיתי)
ואת ההבדל באמת שומעים.
חבר יקר הכל שטויות במיץ. אם אני אלך לפי כתבה אוי ואבוי .זאת אומרת שדעה הכי טובה שתהיה לא תחליף את דעתו של הרוכש.
לצערי נותנים ריספקט יותר מדי לb&w. שהיא לצערי לא ראויה לה. כל מגזי בריטי חומד אותם על פי ענין של פירסום ותו לא.
מוראל אכן גאווה ישראלית שמשתבחת.
אבל אתם ידידיי עוד לא ואני בטוח בזה. לא עשיתם השוואה עם עוד חברות
נכון לצערנו הפירסום שלהם לא מהדהד. אבל כששומעים מבינים את הטעות.
עזבו את ענין המחיר נכון שיש שיקול חשוב. אבל לא חסר באינטרנט אתרים למחיר זול יותר. קרי אודיו מרקט או hifishrk. אודיוגון.
בהצלחה לרוכש.
pacific100 כתב:חבר יקר הכל שטויות במיץ. אם אני אלך לפי כתבה אוי ואבוי .זאת אומרת שדעה הכי טובה שתהיה לא תחליף את דעתו של הרוכש.
לצערי נותנים ריספקט יותר מדי לb&w. שהיא לצערי לא ראויה לה. כל מגזי בריטי חומד אותם על פי ענין של פירסום ותו לא.
מוראל אכן גאווה ישראלית שמשתבחת.
אבל אתם ידידיי עוד לא ואני בטוח בזה. לא עשיתם השוואה עם עוד חברות
נכון לצערנו הפירסום שלהם לא מהדהד. אבל כששומעים מבינים את הטעות.
עזבו את ענין המחיר נכון שיש שיקול חשוב. אבל לא חסר באינטרנט אתרים למחיר זול יותר. קרי אודיו מרקט או hifishrk. אודיוגון.
בהצלחה לרוכש.
...
כן. חייבים לשמוע.
רק אז מבינים מה טוב בשבילך.
כל דבר שקניתי בלי לשמוע היה מאכזב.
גם צריך לשים לב להגדרה "טוב ביחס למחיר"
ה PM6005 עולה כרגע 244 פאונד ב AMAZON UK שזה 1244 שקל וזה כולל מס מקומי. אז אם רשום שהוא נשמע פנטסטי תבין שזה ביחס ל 1244 שקל שהוא עולה. עזוב שבארץ המחיר הוא 3500..
כן. חייבים לשמוע.
רק אז מבינים מה טוב בשבילך.
כל דבר שקניתי בלי לשמוע היה מאכזב.
גם צריך לשים לב להגדרה "טוב ביחס למחיר"
ה PM6005 עולה כרגע 244 פאונד ב AMAZON UK שזה 1244 שקל וזה כולל מס מקומי. אז אם רשום שהוא נשמע פנטסטי תבין שזה ביחס ל 1244 שקל שהוא עולה. עזוב שבארץ המחיר הוא 3500..
...
צודק לגמרי..אין ספק שהמחירים בארץ על רסיברים\מגברים הם שחיטה, אני לא אגיד חמדנות כי גם למדינת ישראל יש חלק לא קטן בזה מלבד הייבואנים.
בכל מקרה מלבד הדיון הנחמד שהתפתח פה-
מישהו מכיר חנות שמחזיקה את המוצרים הנ"ל ויודע שניתן לגשת ולהקשיב?