סוני מציגה את ספינת הדגל החדשה שלה - ZD9
·rwg1 כתב:@eranfly
איזה נחמד זה שאני אומר משהו ואתה ממהר להראות בדיוק עד כמה שאני צודק. ובסדר אני, אבל הרי זה אתה שמבזבז
את כל זמנך החופשי בהרשמות לפורום ביוזרים אחרים, אז מתי אתה מוצא את הזמן לצאת מהבית ולראות או לקנות
מסכים, כשאתה כל כך עסוק בלהירשם לפורום ולעשות את הכל כדי להיזרק ממנו אחרי כמה מהתגובות החכמות שלך....
ההבדל הקטן ביננו שבין לבין בזבוז הזמן שלי פה אני קונה מסכים כל שנה, מתנסה בהם ונהנה מזה מאוד. אתה לעומת זאת נהנה רק מלקרוא סקירות על מסכים, לחפור עליהן פה, ולשמוע את וינסנט ועקב זה אתה מביך את עצמך פה עם טעויות בסיסיות. צא קצת... תראה פעם את המסכים בעין ולא ביו טיוב.... תראה כמה הפסדת ופספסת... אח"כ תחזור שוב.
לגבי יוזרים או להזרק או לא אל תדאג הכל בסדר כמו שאתה רואה אני פה.
·rwg1 כתב:@miki775
אני לא יודע למה, אבל אפילו גם אחרי שהוא שמע על הבחירה שלך וינסנט משום מה מתעקש (כבר לפחות בפעם
הרביעית) לחזור ולבדוק שוב את המסך הזה. כנראה שהוא לא מבין שהוא סתם מבזבז את הזמן שלו על מסך נחות....
לא אמרתי נחות
אמרתי שלשימושים שלי ה OLED עדיף
דרך אגב,המחיר של שניהם היה זהה
אתה בחרת לקנות את ה- OLED שזה בסדר גמור, אבל בתגובה הראשונה שלך אתה מתפלא למה אנחנו בכללmiki775 כתב: לא אמרתי נחות
אמרתי שלשימושים שלי ה OLED עדיף
דרך אגב,המחיר של שניהם היה זהה...
מדברים על המסך הזה, במיוחד אחרי שכנראה היה צריך להיות לנו ברור שאתה בחרת במסך אחר.
אז אולי כדאי שתחזור שני דפים אחורה ותקרא למה אני הקפצתי את השירשור הזה, שאין לו קשר לבחירה שלך.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78929
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
@oferlaor
עפר אתה צודק. אני חושב שאנשים כבר לא מדווחים אולי כי הם מבינים שהטרול הזה מבלה כל דקה שהוא לא ישן
בהתחברות לפורום בשמות שונים, ולא רוצים לגרום לך לבזבז גם את כל הזמן שאתה מחובר לאתר רק בלחסום אותו
שזה full time job
.
בכל מקרה אני מבטיח לנסות ולהימנע מלהאכיל את הטרולים, ולדווח לך כשאני מזהה אחד.
עפר אתה צודק. אני חושב שאנשים כבר לא מדווחים אולי כי הם מבינים שהטרול הזה מבלה כל דקה שהוא לא ישן
בהתחברות לפורום בשמות שונים, ולא רוצים לגרום לך לבזבז גם את כל הזמן שאתה מחובר לאתר רק בלחסום אותו
שזה full time job
בכל מקרה אני מבטיח לנסות ולהימנע מלהאכיל את הטרולים, ולדווח לך כשאני מזהה אחד.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78929
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
ברור. אני ביום חוסם בין 20-40 משתמשים חדשים. אבל זה העבודה שלי וכל אינטרקציה שלכם עם הטרולים רק מעודד אותם לחזור ומחזק אותם. התעלמות אבסלוטית זו הדרך היחידה להלחם בטרול המצוי.
@rwg1
אתה לא חושב שבמקום להמנע מלהאכיל טרולים אתה צריך להמנע דחוף מלהאכיל את עצמך?? אה יא שמן מגעיל יא אבו נפחא. הרי חוץ מלשבת בבית ולקרוא סקירות מה יש לך לעשות? גם מכוער, גם שמן כמו פיל, גם מובטל,גם בתול, גם מסכן ובעיקר מטומטם.
אז הנה גולם יש לך עוד טרול לדווח עליו.. יאללה דווח ותתגלגל לכיוון המקרר שמנצ'יק... מי יודע אולי הערב וינסנט יוציא איזו סקירה שתמלא קצת את עולמך העשיר בזיוני שכל, חפירות ובעיקר חפירת שטויות.
אתה לא חושב שבמקום להמנע מלהאכיל טרולים אתה צריך להמנע דחוף מלהאכיל את עצמך?? אה יא שמן מגעיל יא אבו נפחא. הרי חוץ מלשבת בבית ולקרוא סקירות מה יש לך לעשות? גם מכוער, גם שמן כמו פיל, גם מובטל,גם בתול, גם מסכן ובעיקר מטומטם.
אז הנה גולם יש לך עוד טרול לדווח עליו.. יאללה דווח ותתגלגל לכיוון המקרר שמנצ'יק... מי יודע אולי הערב וינסנט יוציא איזו סקירה שתמלא קצת את עולמך העשיר בזיוני שכל, חפירות ובעיקר חפירת שטויות.